48

Анонимен

преди 7 години

На върха на един балон, германския, почти никой не схваща ситуацията. Дори и Василев :-).Дойче на практика е банкрутирала и само данъците на германските наивници я крепят. Когато политиците обещават нещо, Меркел, те по правило правят точно обратното.Както и да е балъците винаги са плащали сметката, както в България, така и в Германия. Един приятел там разбра трика, след като плащаше дълго време и сега сметките са му в офшорна зона. А "германците" да го д.хат ;-).

47

Анонимен

преди 7 години

всеки месец едно 30-40хил. души се изнасят с еднопосочен билет от тази държава.с плюене по Германия няма как да ги върнете .

46

Анонимен

преди 7 години

Хаха, някакъв сел.ски бек се сецна, че си пазя колата от преуспелите български баш патриоти :)) Факт е, че в България има адската авто мафия, както и всякакъв друг вид мафия. Просто сте бедни, гладни и озверели от мизерия. А кой колко е богат няма значение, значение има кой колко щеше да е богат сравнение с това, ако беше останал в ***.

45

Анонимен

преди 7 години

а тука те убиват в болницата ...

44

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Имигранта е роб, с робска психика, роб е на материалното, роб е na алчнотията си. Истинския свободен човек е свободния по дух, оставащия в България. Нашите предци знаете ли защо не са били роб? Защо може да поробителите да поробят земята им, но никога духa им. Въпреки, че нашите предци са можели да пътуват, те са избрали да се бият с турците, защото духът им никога не е бил робски!!!!!

43

До 86

преди 7 години

Кво се присмиваш на трагедията на хората!?!?!?! Дано те сполети час по скоро теб и най милите ти!!!!

42

Анонимен

преди 7 години

качествен ли е живота в Германия ? ама и тука си имаме нещица уникални ..като СЪДИЯ оправдан за подкуп съди ПОДКУПЕН катаджия .направо да си умреш от кеф ...

41

Анонимен

преди 7 години

А защо да не висим по БГ сайтове бе, Гьончо? Защото някакъв клепар не му харесва, че и българите в чужбина имат мнение? Или щото всички българи в чужбина трябва да лъжат, като казват че им е по-добре там, отколкото в *** България? Адския ***...

40

европа

преди 7 години

Не може да бъде.Меркел съсипа Германия и германците емигрират към България,това е истината.Много германци пък се изселват към Русия защото там било най безопасно за децата им.

39

Нещастник

преди 7 години

Цела къща имам на разположение ,бе....ква панелка!Връщам се у България ---да ви гледам сеира ...и да ме кефи как слугувате на Баровците за по 300-лв!Най-обичамда слушам ---как се жали комунист-прос.так от живота и демокрацията!Те така ...умирам от кеф!!

38

Бачкатор

преди 7 години

Емигрант е този, който няма собственост в България, останалите сме само гурбетчии и бачкатори за малко повече пари и спокойствие. Лично аз искам да събера малко пари и да си купя къща на село, където да си работя.

37

Анонимен

преди 7 години

Един отишъл на лекар с болки в гърдите. Направил му докторът скенер и рекъл:- Имате *** в белите дробове. Трябва да отидете в Германия за операция. Прегледали го там и му рекли:- Белите Ви дробове са в перфектно здраве. Хлебарката е в българския скенер.

36

До 78

преди 7 години

Щото ако не влизаме тук да пишем ще си пишеш сам!!!!а колкото до това що се връщаме!!!аз поне незнам някой да се е върнал може би някоя твоя просташка нереалиЗирана сродна душица като теб изпълнена със злоба и завист!!!господин с.е.л.я.н.д.у.р

35

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че българския емигрант няма шанс за нищо повече от един двустаен под наем, и то ако е женен и оная работи"Тая истина от панелната кутийка ли я извади, щото намирисва на беден панелен таласъм от крайните квартали на Софето :)

34

Анонимен

преди 7 години

Българина си е *** , па и от Соца и Чалгата та Кьоравия Травестит--още повече изпросте...!Завистта и злобата го гони денонощно ----ЗАТОВА Е НАЙ-ВЪРЛИЯ КОМУНИСТ!ЗАЩОТО:КОМУНИЗМА----ТОВА Е ФИЛОСОФИЯТА НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИ.МИ.ТИВ.НИЯ СУБЕКТ , СЪС ПОСРЕДСТВЕН УМ!Моля се само, Господ да ме дари с още сили за да си отгледам децата тука в Германия и цивилизования Свят!Нека другите -гният в руската Соц-*** у България!

33

До 69

преди 7 години

Браво каза им го аз познавам много хора който избягаха от ***(Циганистан)и са на твоето мнение Още веднъж Браво Браво!!!!!

32

Анонимен

преди 7 години

без аец белене ще стоим на тъмно а без южен поток ще зъзнем зимата :)

31

Анонимен

преди 7 години

Не се чувствам имигрант,тук хората са внимателни,не са завистливи,евакуирах се от про руската мизерия в България,сега живея във лошия запад във голяма къща със градина ,райграс,карам нова кола,ползвам качествено здравеопазване,имам пари,детето ми расте в добри ръце,а вие ,вие сте ***,за мен вие сте ***

30

Анонимен

преди 7 години

Елементарно, труда *** зъболекаря в Германия е в пъти по-скъпо платен отколкото на този в България. Материалите също са доста по-скъпи. Наеми, заплати на служители и т.н. Смяна на съединител тук струва между 800 и 1200 евро. В България ми го сменят за 100 лева. Трябва да си доста *** да не се възползваш от разликата в цените на услугите.

29

Анонимен

преди 7 години

Не знам, обаче като се върна, задължително слагам пълно каско на колата, защото в преуспялата България на момента дават сигнал от границата ако нямаш и за по малко от 12 часа оставаш без кола. Иначе да караш яка кола в България е пълна безсмислица, пътищата са направени за багери, а не за спортни автомобили.