67

Анонимен

преди 7 години

Баце и ти *** си с мирне искаме да те гонимхарчи си усвоените пари с внукацелувай *** чиновницибъди приятел с Ердогани ни ОСТАВИ НА МИРА

66

Men

преди 7 години

Господи, кога тези хора ше разберат, че заплатите им не зависят от Бойко Борисов. Заплатите ви зависят от вас. Като искате пари, трябва да работите повече. Ръстът на икономиката е процентно развитие, не значи, че сме най-богати. Отварям * и виждам хиляди обяви за работа. Хващайте се и работете. Всички имате земи, работете селска работа ако ви влече, пълно с пустеещи земи. Аман от рев Бойко дай ми пари... Забравете го това мислене, хващайте се и работете...

65

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБоже господи ти наистина си много зле. Капитализъм в България няма , защото го правиха от БКП-БСП . Това са олигарси с крадени пари от народа . Забрави ли кой фалира банките и ограби спестяванията на хората . Забрави ли гладната Луканова зима и петте долара пенсии при Виденов . Но какво да обясняваш на неграмотен човек .

64

Анонимен

преди 7 години

Браво другари.

63

сержант Буги

преди 7 години

Момчета ,сипете си по едно пиенье,замезете ,зарадвайте булките ! За*те го Бацко,он си има пари...

62

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПрестъпна партия е БКП-БСП , която избива Българи без съд и присъда , а другите ги праща в лагери да ги ядат прасетата .

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Явно наглата и проста Нинова е заразила всички червени тикви с голяма доза наглост . Народа е избрал Радев , а не БКП-БСП . На пролет ще се броим другарю наглец .

60

Шопо

преди 7 години

Благодарим,чедо !!! И все така да даваш на народо ! На чичо дашното момче !!!

59

Анонимен

преди 7 години

НА СНИМКЩАТА - ИИСУС ХРИСТОС, А ОТ ДЯСНАТА МУ СТРАНА ВАРАВА.

58

Анонимен

преди 7 години

НАРОДЪТ ИЗБРА РАДЕВ, А НЯ ТАЗЕ МУ БИ ДУЗПАТА.ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ.К`ВО ПАК СЕ НАТИСКА ДА УПРАВЛЯВА?

57

Анонимен

преди 7 години

До ГенчоЧервена тикво , Станишев и цялата шайка около него трябваше отдавна да са в затвора . Нали обаче съдиите и прокурорите са номенклатурни кадри на БКП-ДС няма как да стане .

56

Анонимен

преди 7 години

СЪДРУЖНИКЪТ СРЕТАН ЙОСИЧ МАЙ ИЗЛЕЗЕ ВЕЧЕ ОТ ЗАТВОРА?

55

Анонимен

преди 7 години

Да се обърне към иконата на Иисус Христос и пак да си каже "постиженията"

54

Анонимен

преди 7 години

Не му искам нито пожеланията,нито поздравленията на този!

53

свинаря

преди 7 години

Стига сте говорили глупости,нова година е,човека пожелава здраве,мир и благополучие. Пожелавам ви през новата година повече работа за да мрънкате по малко.

52

ДК

преди 7 години

Борисов пожелава благополучие на хората!!!Даже ги познава лично тези "хора"!

51

Генчо

преди 7 години

Уволнен си от народа! Не ставаш за тази работа! Зароби ни в заеми, нас и дицата ни. Махай се завинаги! Време е най-после прокуратурата да се заеме с теб, да не забравяме и един от ортаците ти, Сталийски.

50

Един дол дренки

преди 7 години

Абе Бойко като подаряваше куче на Путин и му правеше федероси, мълчахте!!! Той не е комунист?! Цачева не е комунист?! Цветанов не е комунист?! От тях никой не е бил член на ДС, нали?! Целувайте му трибуквието на Бойко и можете лютеницата по на тънко на филията, че след Боко друго не остана!!! А за това, че от ЕК са погнали всички техни фирми, никой нищо не казва!!!!

49

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНа червен домат няма какво да се обяснява , той е неграмотен и необразован и нищо не му помага . А колко е добър Борисов много скоро ще разбереш . Партия като БКП-БСП , която донесе на България три национални катастрофи не е нужно да се обсъжда .

48

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ако не за друго, то заради това, че пътният възел се казва Петолъчката... - дрОгарката Нинова беше редно да посети бедстващите хора...