18

АТАКИСТ

преди 7 години

До уважаемите синоптици-*** от БАН! Преди 2 седмици заявихте , че сняг ще има чак след нова година, някъде 5-6 януари.И ще ревете за високи заплати от нашите данъци? Впрочем какво иновативно измислиха вашите колеги от тази институция, че да го патентоват, за да носи пари на Държавата, ка.вали уважаеми? Те кадърните учени заминаха отдааавна на запад!Търтеи на държавна хранилка!

17

Ангелин

преди 7 години

Има една много мъдра приказка за случая - Карай толкова бързо, колкото бързо можеш да спреш.

16

Анонимен

преди 7 години

Морееееееееее,ама не знае този народ да ви сбере всички държавни лапачи и готованци по министерства,агенции и комисии и да ви разстави СЕГА!!!През половин километър по протежение на цялата магистрала да духате настилката докато се сгрее и я приведете в път готов за употреба при зимни условия!!Държава?!?!?!Къде е??Каква е???Работиш като вол,плащаш за всичко и на всички като бял арабин и накрая пукнеш като ***!!!!Пусто дряново,неокастрено и сурвакай,сурвакай де кого намериш и де го уцелиш!!!

15

Celsius

преди 7 години

До 19Явно никога не сте карали в снежна буря.

14

bez ime

преди 7 години

шофирането не е само газ - спирачка.Някой от тия си мислят че като са със зимни гуми и могат да карат.Е виждате резултата.Да обвиняваме някой друг няма грешка днес карах по международен път 25 км със скорост между 30/35 км.Асфалта си беше минат просто условията са ***.Хора зима е събудете се.Леда не признава марка и модел

13

Анонимен

преди 7 години

Въййй, абе хора, имате ли идея каква дистанция да спазвате на заснежен, а още повече на наклонен път???

12

шофьор

преди 7 години

На заснежен и заледен път се кара бавно - 30-40км/ч и на голяма дистанция. Зимните гуми върху сняг не дават сцепление като на сух асвалт.

11

Celsius

преди 7 години

Много хейтъри в тая държава ей!Някой от всички ,които казват за винетки и т.н. да ми каже как се чисти в снежна буря с навявания,които стават за секунди.И някой с ТИР "Велик и Голям" или с Ауди"Куатрото е велико" си повярват много.Ето верижната катастрофа.

10

Анонимен

преди 7 години

Винетката тази година колко струва??????!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Магистралата е изчистена по стандарт на правителството, Лилито е ловила снежинките там.

8

Анонимен

преди 7 години

това на видеото на кой километър е от магистралата

7

Анонимен

преди 7 години

Ние сме готови за зимата-гордо заявиха ред министри,кметове,общинари,шефове на агенции и комисии!!!!!!КЪДЕ СТЕ СЕГА БЕ,МУШМОРОЦИ??КЪДЕ ВИ Е ГОТОВНОСТТА??КОЛКО ОЩЕ ОВЦЕ ПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИ ТРЯБВА ДА ПРИНЕСЕТЕ В КУРБАН ПО ПЪТИЩАТА,ЧЕ ДА ВИ ДОЙДЕ ГОТОВНОСТТА??Малко виелица,първия по сериозен сняг и.........край ПОГРЕБАХМЕ БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИЯ УМРЯ!!!

6

пълна грешка

преди 7 години

Така е, защото в тази отсечка, магистрала Тракия е пълна грешка в конструкцията. За да е "по-евтинко", така са я построили, че и при най-слаб снеговалеж, моментално се образуват опасни навявания!

5

zeus

преди 7 години

На Карнобат огромна верижна катастрофа, вече няма и обходен маршрут, дано няма жертви. Партизанската внучка не се чува с коментар, сигурно е на някой топъл остров...

4

Анонимен

преди 7 години

нова година-нова кола

3

Предложение

преди 7 години

1) Винетките официално да се прекръстят на 'свинетки' - да се увековечи партизанската внучка, а и каква е тази чуждица - 'винетка', нищо не значи на Български!2) Да се слага на свинетките портрета на последния министър който им е вдигнал цената (за да направи пътищата по добри). Така благодарните шофьори ще могат да го споменават с добро по често. А и ще е по евтино от сложния графичен дизайн за който все пак шофьорите плащат.

2

Гост

преди 7 години

Май са доста повече от осем съдейки по видеото

1

zeus

преди 7 години

За следващата годин свинетката 200 лева поне