106

До Да питам само

преди 7 години

Завода, който произвеждаше танк "Армата" е фалирал, затворен е. Провери руските новини, там има инфо.

105

Анонимен

преди 7 години

До Изводиимаше виц от "Златната решетка":В една стая в лудницата седят трима и си говорят.Есдиният споделя, че след като си прехвърлил имота на синовете, те го изкарали луд.Вторият рекъл, че е бил главен счетоводинел, откраднал моного пари и се направил на луд, да да не го съдят.Третият рекъл:А аз бягах през граница.Ама как, що не си в затвора? Е, аз бягах в Съветския съюз ;)

104

151

преди 7 години

*** скоро ще го наритат.

103

Demokrat

преди 7 години

"Защо никой не купува нова Лада, а предпочитат стара западна кола?Защото няма такова нещо като "руско и качествено".Това е оксиморон."А защо някои обичат да се правят на много умни?

102

Анонимен

преди 7 години

Русия я чака още тежко бъдеще, не само санкции.Руснаците не са живели и 1 ден свободни, винаги са били роби, а такъв народ не може да бъде освободител!

101

Анонимен

преди 7 години

До 151 АнонименАбе това "джуджи" много така едно нежно, мазно, истънчено по евроатлантически, ти май си от "нежните" демократи...

100

Само питам

преди 7 години

Защо никой не купува нова Лада, а предпочитат стара западна кола?Защото няма такова нещо като "руско и качествено".Това е оксиморон.

99

Анонимен

преди 7 години

2017 година ще бъде плодоносна за световния мир. Сорос и Маккейн ще напуснат земния свят и ще се пренесат в ада и много други знайни и незнайни наркоманизирани безмозъчни техни последователи. Светът ще стане едно по добро място за живот. В София има около 200 техни нарко-зомби, като си "отидат" от този свят градът ше стане райска градина.

98

?

преди 7 години

Имам само един въпрос към тези говорещи колко зле живеят хората в Русия-поне един от вас бил ли е там? Образовайки се от YouTube и медиите всъщност показвате какви зеленчуци сте!

97

Факт

преди 7 години

Само за 200 години САЩ стават световна сила номер 1.За 800 години Русия още си живее в сибирското блато.

96

Анонимен

преди 7 години

Джуджи скоро ще го ошамарят.

95

Що така бе, другари?

преди 7 години

Синът на др. Нинова - живее в лошите САЩ.Дъщерята на др. Лавров - живее в лошите САЩ.Дъщерите на др. Путин живеят в Швейцария.Защо никой не иска да живее в Матушка Рус ?!

94

Д. Димитров

преди 7 години

Щом сенатор Маккейн стъпи някъде... там може да се очакеа я някой преврат, я спиране на някой важен проект, я някое убииство.... Гадни колонизатори!!! Тия не трябва да се допускат да стъпват в Европа... До кога?

93

Изводи

преди 7 години

1. Руснаците, както и мнооого други, емигрират в ЕС и САЩ.2. Никой не емигрира в Русия.Извод - Това говори къде се живее добре.

92

Анонимен

преди 7 години

137- М ДАА ТОВА СА ФАКТИТЕ, А АКО НЯКОЙ НЕ ИСКА ДА ГИ ПРОЧЕТЕ СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ, А АКО НЕ ИСКА ДА ГИ ПРИЕМЕ СИ Е ПАК НЕГОВ ПРОБЛЕМ- НО ФАКТИТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НОВИ ТЪЛКУВАНИЯ- ТЕ СА ТОВА КОЕТО СА СЕ СЛУЧИЛИ.

91

Анонимен

преди 7 години

Украйна е държава от разпадането на СССР!

90

Анонимен

преди 7 години

Украйна е държава доста преди Русия.

89

Истината

преди 7 години

СССР се разпадна и всички сателитни републики избягаха от близоста с Кремъл... защо? Нали Русия е добра ?!Нищо добро няма в русия - народа, лосиона за вана, одеколона Тройной, едиствения им самолетоносач, пилотите, живота, колите им...Затова бягат от там, а който не успее - вечно пияни за да не гледат къде живеят.

88

До Ами ако...

преди 7 години

Тя сама по себе си Украйна е измислена държава както и Македония. Това да коментирате чий е Крим е глупаво, той част от РФ както сами пожелаха жителите му. Какво ще кажете за северен Кипър и Косово, това не са ли двойни стандарти?

87

55

преди 7 години

Всичко е пропаганда!