38

gold digger

преди 7 години

До АнонименАбе, ние много добре я разбрахме какво иска да каже хахахахах

37

Анонимен

преди 7 години

Момичето иска да каже следното. Един мъж трябва да излъчва мъжественост и класа. Космат шкембак с анцуг и последен модел Мерцедес НЕ се вписва в тази картинка. Един мъж трябва да е поддържан, да знае как да се държи в обществото, да е джентълмен. Може да не изглежда като от списание, но това не го прави по-малко желан. Относно жените кy*ви- това са комплексарски приказки на мъже, които не знаят как да третират една жена. Това ви го казва мъж с жена, която изглежда много добре.

36

Анонимен

преди 7 години

Варненките са надарени навсякъде заради спорта - плуването, а не са като у шопско само голям зад'ник заради много плюскане и седяща работа. Добър генетичен мат'рял.

35

Blqk

преди 7 години

Варненка, ко да я правиш, има амбиции момичето.

34

ККК

преди 7 години

До БауТоест дава нещо което струва 100 на час ... еми не е достатъчно, мой :)

33

42

преди 7 години

АМИ ПОЖЕЛАВАМ И ТОГАВА СУДАНСКИ "КРАСАВЕЦ" МНОГО БОГАТ И ПРЕКРАСНО ПОКОЛЕНИЕ ОТ НЕГО.

32

ККК

преди 7 години

До Shoppне вярвам в това, но всички жени участващи по конкурси за красота СА :)... иначе и аз съм богат, тук всички сме богати с по няколко милиона :):)

31

Доктора

преди 7 години

Поредната фалшива миска........

30

асоциален

преди 7 години

..............БАЯ КРАСТАВИЦА ЩЕ НАБЕРЕ МОМАТА ,И НАКРАЯ ЩЕ УСЕТИ ЧЕ Е ЗАПРИЛИЧАЛА НА ЕДНА ...............СЕЛСКА К.РВА, АМА КЪСНО!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Тоя конкурс да го спират вече,или да го направят през 3-4 години,че взеха да се излагат

28

дедо гоше

преди 7 години

хубава е...еми, бройте ме и мен за успял, колкото толкова :ДД

27

Анонимен

преди 7 години

Такава била, онакава била. 100% от вас биха заговорили нея в бара, колкото да лъхат моралните й схващания от всяка нейна пора, а не някое скромно и не толкова "надъхващо" облечено момиче... Не се правете на моралисти! Толкова ви е слаб ангела, че е направо тъжно.Плюете такива жени тук, а после, когато ви се изпречи такава и оплезвате език.

26

Анонимен

преди 7 години

А аз ако съм успял мъж, нема да се занимавам със златотърсачки - флейтистки... За е**то стават, ама за друго - нъцки!

25

Анонимен

преди 7 години

До ShoppКато ти гледам вкуса, според мен си лягаш даже и с шимeйли.

24

Анонимен

преди 7 години

Миските не се слушат какви ги приказват, а се гледат как изглеждат. Тук водещото е външният вид. Интелектът се оценява другаде. Нека не бъркаме двата свята.За мен момичето е красиво. Не ме вълнува какви са житейските му схващания ни грам.

23

Анонимен

преди 7 години

До ShoppЕдва ли има някой, който наистина вярва, че всички жени са к**ви. Повечето, за съжаление са такива. С това съм съгласен. Но не са всички.Просто има някои определени съсловия, в които са съсредоточени предимно к**ви. Или най-малкото, за да изгрееш пред другите, трябва да си к**ва и затова болшинството се стараят да бъдат по-големи к**ви от останалите. В един момент им се влеснява и това си става нормален начин на живот. А после стават майки и дават такова възпитание на дъщерите си.

22

Петьо-Еврей

преди 7 години

Шмара

21

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно съм съгласен с ККК. Кой нормален и успял човек ще си вкара такъв таралеж в гaщите? То даже и не толкова успелите не искат к**ва за жена.Тя даже не е красива, бе хора!

20

Д.П.

преди 7 години

Аз съм успял млад мъж на 36г. ела при мене пиленце !

19

Анонимен

преди 7 години

"Мис България можела да дели легло и с грозник, ама богат"Нещо ново имате ли да кажете? Това е старо!