84

Един българин

преди 7 години

До: номер 74 (Шуцщафела)Какво се мъчиш да докажеш не ми стана ясно?Само дето нещо много си се объркал/а.Според официалната история, първата епископия на Хамбург е основана през 831 г.А това е доста след като България е била царство.На мястото на което живея император Траян основава град Сердика. Вярно, римски град, вярно с друго име, но докато тук е имало град Клаудиус Птолемей съобщава за някаква местност на име Трева през 2-ри век на мястото на днешния Хамбург!

83

321

преди 7 години

Полицаите си мислян че като се водят по акъла на синдикатите си и протестират нещата ще се оправят,не няма докато няма сериозни реформи и съкращения нещата само ще се влошават народа изнемогва да плаща за тази ненужна,не работеща система.

82

До 92

преди 7 години

Ти да четеш можеш ли?Имало един с 3060 лева заплата, а останалите с колко са? Ако са в 600 лева заплата, какво остава от твоето възмущение. Хайде различавайте единичните случаи на максимална заплата от средната заплата и най-ниската заплата.

81

ядно

преди 7 години

До Анонимен 92Работата е там че никой не ни пита те ни удържат данъците и си правят каквото искат!полицаите,военните и другите на наша хранилка да не пищят много защото те не плащат данъци и осигуровки всичко им плащаме ни я дори гащите на жените им са платени от нас.....!

80

Анонимен

преди 7 години

Чиновническата заплатка в МВР-то над 3000 лева. _______________________________________Е щом ние сме съгласни да плащаме толкова много, значи наистина сме много доволни от работата на МВР-то !!!!!!!

79

22672

преди 7 години

Синдикатът на нормалните служители в МВР-полицаи и пожарникари обяви стачна готовност и почнаха кьор фишеците. Ако закрият МВР болница , столовете и спортните секции и намалят щата на главните дирекции - закона няма нужда да се променя.в мвр още е1987година.

78

Анонимен

преди 7 години

Ами за наи нислите заплати на Воените 610лв

77

фхп

преди 7 години

Тази заплата най вероятно е на някое светило в МВР болница. Една институция от СОЦА както и цялото министерство пълно с некадърници по партиина линия. Много слаб министър - за неина сметка администрацията се окопа до гроб да кюта на топло.Взимат и пенсии и заплати и мечтаят за служебно погребение ,за да не дават и за това пари.

76

12

преди 7 години

Само те ще останат в мвр. Другите лека полека напускат и нови не идват. А бонусът за добре свършена работа /боооже господи исусе христе/е като за свързочника в казармата. "Свързочникът ако не е наказан- да се счита за награден!"

75

вергил

преди 7 години

В статията удобно е пропуснато да се напише, че в МВР средната заплата е 620 лв.Полицай на улицата почва точно с такава заплата.Тази заплата от 3000 лв я получават не повече от 10 човека.А и удобно е пропуснато да се напише, че за 7 години управление " полицейското"правителство не е увеличило заплатите на полицаите и с един лев.И вдигна възрастта за пенсиониране с 12 години.

74

аааа

преди 7 години

В МВР на трудов договор работят само съветниците на министъра и т.н. ЛРТП. На първите не се знае размера на заплатите , за вторите е от 400-700лв. Надали има редови служител да получава такава заплата. Повечето от работещите в МВР работят по ЗМВР. НЕ коректна е инфото за пореден път, за да се настройват всички срещу служителите на МВР

73

Анонимен

преди 7 години

поредната глупост. Статия с цел да дразни! Заглавието - над 3000 лв ? 3060лв ....че това да не е висока заплата ? ТОва е една нормална заплата !Обидното е, че само в София се взимат нормални заплати, а в "провинцията" 3х-4х по-ниски !

72

До 80

преди 7 години

Не бе, не по 15000 лева премии взимаха по татово време, а по 150000 лева премии.В общи линии тогава се спазваше едно просто правило - премиите да не са по-високи от 6 заплати, което означава, че при твоите 15000 лева премии, те са взимали не по-малко от 2666 месечна лева заплата - не е лошо като идея.

71

До 74 немско пиленце

преди 7 години

Кажи пиленце, кой е този град дето си е бил град, когато София не я е имало? Да не би това да е пещерата на двата пещерни лъва?

70

Анонимен

преди 7 години

Не пишете за месечни заплати, а за годишен доход ! Защото в годишния доход се включват и бонусите в края на годината (по време на социализма се наричаха премии), парите за работно облекло, 13-14-15-та заплата. Така по татово време началниците ревяха, че вземали малки заплати от 250-300 лв, а в края на годината получаваха премии от по 15 000 лв. За да не се дразнят работниците в производството, които уж вземали по-високи заплати от началниците си, напр. около 500 лв.

69

Анонимен

преди 7 години

Министерство на финансите - средна заплата 1055 лева, най-ниска заплата 600 лева, най-висока заплата 2860 лева. Защо ли на мен ми се виждат обидно ниски тези заплати, както и повечето заплати в България?!

68

Анонимен

преди 7 години

Всички новини за високи заплати са похвални . Сега обаче назначените капиталисти от БКП-БСП ще се притеснят и от 500 лв. ще повишат заплатите на 505 лв. Иначе частните фирми търсели специалисти . Тогава си работете сами за тези пари .

67

ГОЛИ и БОСИ

преди 7 години

Ще затяга колана обеднелия данъкоплатец !!

66

Анонимен

преди 7 години

не им гледайте заплатите а бонусите ,един държавен служител бе прибрал близо 200 000 за миналата година при това напълно законно ,вече зсички са на ниски заплати и голям бонус както и аз

65

gfhgfhfh

преди 7 години

"Вътрешното министерство освен за добре свършена работа дава бонуси и за извънреден и нощен труд, специфични условия на труд и пр." - хахахахахахахаххаа