40

Анонимен

преди 7 години

Какво за заплатите?Никой не ни е виновен, че нямаме синдикати, нямаме читави профсъюзи и още се намират хора да гърбят за 500 лева на месец.

39

това е долна лъжа

преди 7 години

цената на литър преди данъци е една от най високите в Европа

38

Анонимен

преди 7 години

Гнусни лъжи.Най скъпото и некачествено гориво в света.Оказва се че българина е най алчното и безскрупулно двуного на планетата Земя.Никой да не се обижда това е действителността.

37

Музафер

преди 7 години

Айде стига! Сулю и Пупю с коли, катастрофи всеки ден. Отскачат за по едно кафе на 200 км. с пари от мама и тати. Едно време като беше бензина стотинки що не караше всеки кола?Само бой, е**не, сръпска музика, корав хляб и тясни обувки Ви оправят!

36

Анонимен

преди 7 години

до 34:А провери в още пет-шест сайта за заплатите в Германия.

35

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е защо в България производствените цени са най високи, или казано по друг начин цената от Лукойл преди да бъде обложена с акцизи и данъци?! Като се има в предвид че данъците и акцизите в България са най ниски, цената за труд и ел енергия също , а цената на нефта е еднаква навсякъде , а цената на дребно е почти същата с тази вЛюксембург, то извода е един.Държавата доброволно се е отказала от приходи и ги е подарила на Лукойл и Русия за да плащат пенсиите на руснаците . Р. Овч също помаг

34

Анонимен

преди 7 години

Браво Ник , демек всички ще сме кфалифициран персонал и бизнесмени , това ще е държавата на кфалифицираните , другите бавна смърт , никаква социална политика , ти си гений , само не знам кой ще ти реди хранителните продукти по магазините за да може да изживяваш мечтата си

33

Аиб Оих

преди 7 години

До Анонимен 32Другарю, ако ти си производител на гориво би ли го продавал в България за 50 стотинки или би го изнасял в чужбина да го продаваш за 1,5 евро?

32

Анонимен

преди 7 години

В три сайта проверих, към днешна дата бензинът 95 в Германия е 1.37-1.39 евроОт кой наш е по-евтин?

31

гост

преди 7 години

горивото ни е колкото в Германия и Австрия където минималните заплати са над 1000евро а тук е 200 евро което е минимум 5 пъти по-ниска,така че и горивата ни са 5 пъти по-скъпи

30

Анонимен

преди 7 години

Сметнете на база средната заплата за страна колко литра може да се купи в Германия, колко във Франция и т.н. пък тогава сравнявайте. Съпоставката по абсолютна стойност е БЕЗСМИСЛЕНА! Ако тук получаваха заплати като в Германия - ок, щях да се съглася с подобна ОЧЕВаДНО поръчкова статия.

29

Nick

преди 7 години

До ИванЗаплатите са такива каквито си ги изкараме. Всеки може да работи повече, да отркрие фирма, и т.н. Никой не го кара да стои на заплата от 500лв насила. Вместо всички да мрънкате по-долу какви били заплатите - ми изкарвайте повече.

28

Музафер

преди 7 години

То за това не можеш да се разминеш то коли. Всеки с 300 лв. заплата с кола?! После били скъпи венетките, гумите, горивото. Като не можеш да вадиш кинти ще пътуваш с рейса!

27

mat

преди 7 години

Долна лъжа! В Германия е по-евтино, дори е евро!

26

Анонимен

преди 7 години

за Събия един приятел като ходи там си пълни резервоара и ми е каза че горивото е по добро и доста по нисък разход му дава ,то като алкохола в кръчмите зависи от бармана как го е кръстил

25

Анонимен

преди 7 години

Къде е това "навсякъде"?

24

До аз

преди 7 години

Да де ама то и хранителните стоки са ни по-скъпи от на запад , демек нещо не се връзва ..

23

Иван

преди 7 години

Кажете за заплатите, за пенсиите, зо откраднатите пари от КТБ!!! Май, Вальо Златев ви е подхвърлил някоя троха. И това били журналисти...жалки сте.

22

Някой

преди 7 години

За това пък сме първи по ниски заплати!!!

21

Аз

преди 7 години

Не разбирам защо се дразните. Статията е напълно информативна. Би била полезна, ако ти предастои пътуване в близките дни. Колкото до това, че сме бедни - да бедни сме. Не забравяйте, че цената на горивото е едно от важните пера в ценообразуването и е добре, че у нас е ниска. А това кой колко може да си налее на бензиностанцията си е личен проблем. Пък и не ми прави впечатление в България да се карат по-малко автомобили...Напротив - всяка година се увечлиават...