17

Анонимен

преди 7 години

до 18 Напротив, тоя като гостуваше за пръв път в шоуто на Дългия, Слави го пита" Човече, ти имаш такива здрави крака, защо те бъзикат за тях"? И тоя отговаря: Нямам си идея!И не сценаристите на Слави са измислили това с краката , а някой малоу.мник, те само копират *** им мнения на такива журналисти. По този начин ги и иронизират чрез откровението на Слави за краката му.

16

Петко

преди 7 години

Верно всички говорят за тебе, циганино (трябва все пак да наричаме нещата с истинските им имена). Всеки който съм чул да говори за тебе "благославя" цялата ти рода, до девето коляно. Но явно това е малко, щото *** по цял свят са роднини.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако критерия му за успех е всички да го одумват, да се ориентира към тероризма, задължително самоубийствен.Тоя не стопля ли, че "говоренето" е подиграване... оpкска му работа...

14

?питам?

преди 7 години

Дългия що се бъзика в шоуто си с краката на този "Фики" ? Не съм му фен ,нито на него ,нито на "творчеството" на баща му ,не следя тяхните изяви , ама ако някой знае ,нека го сподели ? Щото и шоуто не гледам ,ама без да искам дочух ,че актьорите му подхвърлят някакви закачки за краката на Фики .

13

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

твоето лице когато тоя дето прави на фики пиара е светлинни години над колегата си дето се занимава с генерал Бънди

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя преди седмица.. две гостува на Дългия! Слави го направи тоз на мармалад и му вика накрая..знам, че носиш на хумор и няма ми се сърдиш. Хахахахах...

11

1

преди 7 години

Издислав?Боже мой а аз мисля,че е някой нов чалгар със странно име!Срам и позор за българите

10

2

преди 7 години

Той,моля ти се си прави равносметка за 2016год??

9

Анонимен

преди 7 години

О, Боже, какво да кажат хората с високи открития в помощ на човечеството? Кой образован и интелигентен човек ще се има за успял от една песен? Колкото повече човек чете и се усъвършенства толкова повече разбира колко малко знае. Познанието наистина носи тъга, но този няма как да го знае.

8

Професор

преди 7 години

Не слушайте атакиста. Той е ром-склавофон като Сайдера дето си слага слънчеви очила на половия орган. Със същия орган оплоди приятелката на сина си. Атакисите са роми. Дасикане Рома.Атакистите винаги празнуват Банго Васил.

7

АТАКИСТ

преди 7 години

***.нгалът е научил доста от баща си за да влиза сега в ролята на добродушен наивник! Обаче *** по принцип и така оцеляват- взимат всичко в живота за хумор без да си го слагат на сърце!Те затова и ни се качват на главите вече толкова години след Бай Тошо.Усетиха разградения двор! Като куче- пържола.

6

Професор

преди 7 години

Фики е голям Българин и Патриот носещ дyxa на Левски!

5

Професор

преди 7 години

Само така Фики размажи ги!

4

мн си смешен

преди 7 години

Всички ти се подиграват ,ама от къде толкоз акъл ,та да се сетиш !

3

Цвете

преди 7 години

България по плана на Ран Ът

2

дедо Ташунко

преди 7 години

O, santa simplicitas!

1

ined

преди 7 години

Да не се възгордява, всяко чудо за три дни, както говориха и забравиха за Джорджано, така ще забравят и за Издислав.