55

вгр

преди 7 години

Вярна си е приказката: ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО. Едва ли охранката го е питал се името преди да го наръга... АМА ТЕСИ С АРАБСКИТЕ ИМЕНА ЗАПОЧВАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯВАТ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО КОГАТО СА У ДОМА.

54

охрана

преди 7 години

До 57,Ела на еднА смяна в нашта фирма и се изпрАви с/у 10 узверелу милета в тъмното!ПОСЛЕ ЕЛА ДА ОБЯСНИШ ЗА ПРАВОМОЩИЯТА НА КОЛЕГИТЕ! Ще те изслушаме много внимателно!

53

Анонимен

преди 7 години

Вилиджари, прибирайте се в къщи и не висете по моловете само и само за да се тагнете пред ваши себеподобни! Оставете въздух за хора, които наистина ще пазаруват, а няма просто да стоят на топло за икономия на парно в къщи!

52

Анонимен

преди 7 години

Оханителя добре ли е за него или добро или нищо в случая нищо ко толкова един метален стол по тиквата.

51

sofianec

преди 7 години

До Анонименмйекът като за последно, че заниминават на село. Това са ми любимите дни в годината, когато е спокойно в родния ми град и сел*ска*та сг*ан я няма :)

50

охрана

преди 7 години

Почне ли да ми вика нещо Алах-мАлах два в мусарата и на земята за по сигурно! Кат бат Диньо от нашия край прая,брат!ѝнам ли го може да е някой Самри!?

49

Циник до 57

преди 7 години

Едната от червените ти ръчички - е от мен! В този СПЕЦИАЛЕН случай - изпращам сърдечни поздрави на охранителя, с пожелания за бързо оздравяване! Нямам капка съчувствие за арабската м**ша!

48

Турчин

преди 7 години

Банална история. Просто комплексираните българи умират от яд, че момичетата им се избиват буквално да са с нас. Преди месец две се биха зверски за един приятел от Турция. Беше голям смях..хахахха.

47

Анонимен

преди 7 години

Има ежнати хора време е данс да си ги оправи в големите градове щото тия место да обесняват пречат не говорим за магазини говорим за елементарно възпитание иде човек в друг град не знае оня му се сопа е кво е това а и обижда затова такива време просто полицията и данс да ги ограмоти ако им липсва възпитанието просто не са за там скоро имах случаи ко ми се сопне още един обещавам да го пратя при боико лично

46

питанка

преди 7 години

Хора дето бягат от война по молове ходят ли!?

45

Ако сме нормална

преди 7 години

Ако сме нормална държава... Охранителят трябва да отиде директно з затвора, защото наръгването си е опит за убийство, той няма такива правомощия.В интернет има клип от мол в чужбина, където в магазина на нагризаната ябълка, посетител изпочупи телефони и таблети за десетки хиляди евро. Никой от охраната не го преби или наръга. Просто го неутрализираха без да последва нито един удар и след това ще си плати цялата сметка.Но в мутрагенска България се вадят ножове, а охранителите могат да убиват.

44

Циник до 49

преди 7 години

+ 100! А моите коментари ги трият - сакън да не засегнат някой от бомбаджиите камиларски! След Берлин, Ница, Париж....ИСКАТ НАСИЛА ДА НИ НАПРАВЯТ ПОЛИТКОРЕКТНИ ЛИБЕРАСТЧЕТА...С ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА В РЪЦЕ! ТОЗИ САЙТ Е ОТ ТЯХ!

43

охрана

преди 7 години

Аз кат видя някой от забрадените хич не го пущам да влява у мола!Казвам му че няма буркини на разпродажба и да отива на мола у Дубай!

42

Анонимен

преди 7 години

С арабско име)))), голям виц. Сигурно е някой китаец, а само името му е арабско!!!

41

Анонимен

преди 7 години

Много смърди, единия държал блузата приятелката му отишла да я плаща и любезно е обяснила на афганистански как стоят нещата обаче охраната сгазила лука и сделката на века се провалила.

40

Анонимен

преди 7 години

баси историята, той държал дреха, друг щял да я плаща, били го в два различни магазина, но той ударил охранителя със стол... нищо не се разбира кой какво и защо кога и как...

39

до Антимутра

преди 7 години

Не си прав!Никоя истинска МУТРА не прави проблем за 40лв.Никоя истинска МУТРА не играе на дребно и не бие обикновени хора без причина.Най-много да го извърти с две прави мекици в главата и толкоз!Няма да тръгне да го дави в язовир.Тези които постъпиха така с таксиметровия шофьор са най-долни ***,престъпници от нисък клас.Не ги наричай мутри!

38

тикжа

преди 7 години

"докато младежът държал блузка, неговата приятелка тръгнала да я плаща на каса."Просто не е истина, какви журналисти имаме.

37

Извод #4

преди 7 години

Само последо да кажа - всичките тези вериги си имат стаички за бой и много от тях джобят клиентите си.Веднъж обаче присъствах на случай, който доста ме изкефи. Една жена беше тръгнала да купува телевизор за 800 лв. и тъпия охранител преди това я преджоби, след коетко тя отказа покупката и въпреки че управителят идваше да се извинява вече беше късно.

36

Анонимен

преди 7 години

Има нещо гнило в цялата история. Нашата охрана си я знаем какво представлява, особено със зачестилите случаи на жестоки побоища от тяхна страна. Но и хората от Близкия изток ги знаем много добре - в повечето случаи са крадливи, агресивни и мързеливи. На журналистически писания и анонимни свидетели не може да се вярва особено. Най-вероятно мъжът от арабски произход наистина се е опитал да краде и си е получил заслуженото типично по нашенски.