23

Анонимен

преди 7 години

До някой си коментиращ:"От както е кмет няколко пъти се сблъсквам с нея по работа... Въпросната изобщо няма представа за какво говори и какво прави!"Ти каква работа имаш при кмета? Сгради ли строиш, детски площадки ли рушиш, какво правиш? Или се опитваш да й дадеш някое подкупче, а път тя се дърпа? Признай се де!

22

До 24

преди 7 години

Сам ли се подкрепяш?:))) Вие троловете на Боко сте ненадминати двулични лицемери и манипулатори, все едно той ви е правил!:))

21

Анонимен

преди 7 години

До 23Какво общо има ГЕРБ в случая? Повечето които напуснаха са там от времето на Софиянски. Прави си сам сметката какво ти казвам. И като говорим за некадърност, само две приказки по работа си размени с въпросната кметица и ела пак да ми я хвалиш!

20

НЯМАМ ДУМИ

преди 7 години

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ НОРМАЛЕН НЕ ГО ТЪРПЯТ В УПРАВЛЕНИЕ И ПОЛИТИКА, А ГРОБАРИТЕ СА 1 ПО МРЪСНИЩИНА!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Герберастите са подлудели, не могат да строят и бетонирват, не могат да тормозят хората, не могат да мачкат, това ги убива!

18

t-rex

преди 7 години

До изнервен 16Напълно подкрепям мнението!!!За да гласуваш за БСП и да драскаш по форумите в тяхна подкрепа трябва или да нямаш мозък или да са ти платили.

17

до 19-ти

преди 7 години

Ами много ясно че ще махне, герберастите сте пословични некадърници....разбира се като вожда ви!

16

Анонимен

преди 7 години

Никой който не е от мафията на Мутрон и Цацата трябва да бъде унищожен .Много ще е трудно независим човек да пробие омертата.България ще потъне още повече хора събудете се.

15

До изнервен

преди 7 години

Ами те *** са с твоята партия бре!!Вие от Герб сте невменяеми! Дават ви се неоспорими доказателства, че Боко е чист комунист, Цецка също, Плевнята също, Цвъки..и т.н.!И вашата партия е още по-уродлива от Бсп, защото вие въобще не зачитате хората!Той Радев ще ви оправи, ох как ще ви нашари!Тиквочев вече е с кафяво-жълти ***!

14

Анонимен

преди 7 години

От както е кмет няколко пъти се сблъсквам с нея по работа... Въпросната изобщо няма представа за какво говори и какво прави! За интелекта и възпитанието да не говорим! Стигнало се е до там, че почти цялата районна администрация са си подали оставките и са напуснали веднага, като са разбрали в каква беля ще ги вкара с тая колосална некомпетентност, а тя тръби че ги е уволнила!!!

13

подло и коварно

преди 7 години

Цецо Лажецо обича подлите номера, отзад. Като уличните кучета.

12

Анонимен

преди 7 години

Тиквун докато не вземе Дондуков няма да се спре, ще клати държавата, ще рови, няма да се спре!

11

AZ22

преди 7 години

Мафията ще я смаже, ще има късмет ако остане жива!

10

Анонимен

преди 7 години

Герберастката *** се е разфучала, изгубиха Младост

9

АТАНАСОВ

преди 7 години

Много ми е интересно , защо ги задължават да прехвърлят дялове , когато това е винаги фиктивно и на роднини.Не е ли по правилно да са си тяхна собственост,вече да не са управители примерно.Така поне ще се знае какво и къде притежават. А по конкретния случай,какво толкова като се е забавила,няма човек да загине заради това....

8

До изнервен

преди 7 години

И още ще се изнервиш като влезе Радев в длъжност, ще ви стъжне герберските далавери и обществени поръчки!Аз гласувах за Радев, ако питаш! Що, ти за Тетка Цецка ли гласува!?

7

Край

преди 7 години

Герберските кметове са изрядни - нищо че димитровградския имаше фалшива диплома за вишо. То сега и ген. Радев могат да го изкарат нещо не по закон.

6

Анонимен

преди 7 години

Тиквата и Сие ще й намрят цаката! Мутрата не може да остави Младост под контрола на Народа!

5

:)

преди 7 години

хайде пак предсрочни изборим, и тогава щак ще видим какво ще стане с кандидата на герб....ще цъфне пак гаранция и то с по голяма разлика от сегашната с Иванчева

4

Анонимен

преди 7 години

Мафия