10

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаЩом министерството на истината така казва значи е истина! - една лъжа повторена сто пъти става истина!

9

Истината

преди 7 години

Само да напомня, че Бойко Борисов НЕ СПАЗИ ОБЕЩАНИЕТО СИ, да подаде оставка СЛЕД ПЪРВИЯ ТУР на изборите, ако кандидата на ГЕРБ не е първи. В статията пише неистина, че бил спазил обещанието си. Все пак само няколко месеца минаха от тогава и все още помним какво стана.

8

анонимен

преди 7 години

плюете срещу герб а на през избори 1 милион глАСУВА за тях аз си фантазирахче след като цачева разигра сценката с дядото няма да получи един глас а тя дажеси остана председател на нс такава наглост и сега пак ще управляват с паричнияфонд и марешки

7

Анонимен

преди 7 години

Освен лакомия за власт,нищо друго.

6

Анонимен

преди 7 години

Дано 2016 да е последната година с ГЕРБ във властта! Стига бедствия, причинени от бедствието ГЕРБ! Никога не е било толкова апокалиптично, с толкова жертви в мирно време. И като връх на лицемерието, вместо да управлява държавата, премиерът си остана пожарникар и си прави ПР на фона на човешкото нещастие! Да е мъдра и успешна Новата 2017!

5

анонимен

преди 7 години

Най некадърното и корумпирано правителство до сега.Мъчи се със зъби и нокти да запази властта ,защото еврофондовете чакат -милиардите за усвояване трябва да отидат при правилните хора,а после и потоп.Веднага българските му началници ще го отсвирят,просто вече няма да им трябва,пък и излага яко България -просто вече ще им е ненужен.Иначе е етрактивен човечеца,прави шоу по телевизиите,тези работи ги умее.

4

socialen

преди 7 години

Борисов е пълен некадърник и не може да изкара от един мандат, и всички му се смеят.

3

socialen

преди 7 години

Държавата при Борисов е в тотален упадък - продължаваща вече 7 година икономическа криза, космически безработица, бедност, безперспективност. Подземни доходи. Огромно неравенство. Невиждана досега космическа корупция. Срамни катастрофи. Тотална трагедия.Затова Избирателят размаза Борисов и му каза да се пръждосва - Генерал Радев има 60%.Неграмотният Борисов 39%.

2

socialen

преди 7 години

Единственото позитивно от страна на Борисов и Цветанов беше, че махнаха Плевнелиев, защото дори и на тях им писна от постоянните глупости и гафове на Плевнелиев.

1

socialen

преди 7 години

Тотален провал на Борисов. Генерал Радев го разгроми на президентските избори. Хората показаха еднозначно с Вота си, че не искат индивид като Борисов да ги "управлява".