13

П.Петров

преди 7 години

Работата е там, че народът-тълпата са манипулируеми по дефиниция, защото са прости в мнозинството си. БКП-ДС използваха това, инфилтрираха СДС и ДПС с агенти и доносници, дадоха стартов капитал на други агенти и доносници, които окупираха политиката, икономиката, медиите и изиграха едно театро за пред народа. Казваха, че правим преход към демокрация и пазарна икономика, докато градяха олигархия и див мутренски капитализъм, чиито плодове берем днес.Много е относително дали сме си го направили или сани го направили! Май е и от двете.

12

Анонимен

преди 7 години

До БерлинРано си се дрогирал !

11

Берлин

преди 7 години

Истината за гадния живот в БГ е много прозаична. Всичко се дължи на факта, че народът е много пpост. Това е може би един от най-пpостите народи на Земята. Това има две причини. Първо - след 9-ти *** избиват целия елит на нацията. Всички културни и начетени хора, професори, даскали, писатели, интелектуалци и пр. А след 10-ти ноември, останалите що-годе нормални хора напускат България и заминават на Запад.

10

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че самите хора са си виновни. Няма как да бъдат управляващите.Нашенецът не изтърпя и 8 месеца едно работещо правителство, после не даде втори мандат на второ такова. После си избра девиза - "Вервайте ми", после.... европейско развитие на България и т.н.

9

не ни берете грижа

преди 7 години

Дойчовците да си видят тяхната колония, преди да си ни зпяли на на спвсента. На бас, че българска реч ще се чува и след 100 години в десетки държави, а се вижте вие заличаване по бързта процедура.

8

Анонимен

преди 7 години

До МакеЦял свят знае, че учите по фентази романи, ама пък на вас въобще не ви пука. Безкомпромисни като козел на тясно мостче!

7

Анонимен

преди 7 години

че то още веднага след 9. IX. 44 животът в България беше разглобен. Делене на те и ние, доноси и слухтене, следене, дискриминация и привилегии... Старите привички са още действащи.

6

спа13

преди 7 години

Да бее, хленчещите граждани,дето сами си били направили живата лош...Вие знаете ли , че в БГ има хора с със степен на образование "доктор"без работа...Знаете ли, че в заводи в които в Европа се взима минимална заплата 1200евро в БГ се взимат 250Е.Вие знаете ли как колко е страшно да ти връчат договор на 4часа, за длъжност, която не е твоята и да ти кажат "Или подписваш или без заплата за този месец и чао"...Ква сплотеност, какво общество.Вие знаете ли, какво е да броиш 70ст.за хляб?..***

5

до 9

преди 7 години

И като поциврим пред чужденците, всичко ще цъфне?! Преди 15г. вярвах, че е възможно, но после разбрах! Не е! По-зле са от нашите, по-висше ниво изедници

4

Анонимен

преди 7 години

"Или какъвто ни го направиха(живота), както биха им опонирали хленчещите граждани."Каза хленчещата Мирела Иванова пред швабите!

3

хм

преди 7 години

До АнонименДа имаш спомен,че парите на времето не бяха проблем, имаше БЕЗПЛАТНО здравеопазване хората бяха спокойни за утрешния ден.Крадяха вярно но имаше за всички.А сега??????????

2

Анонимен

преди 7 години

Вие какво очаквате след над 50 години властване на анти българската партия БКП-БСП . Тази партия изтри морала на хората , направи почти всички крадци . Навремето в държавните фабрики и т.н. ТКЗС та се крадеше денонощно . България никога няма да се оправи и да живее като Западното общество .

1

хм

преди 7 години

До ВасилевЩото като работиш на Запад ти плащат ,а тук и дупето да си скъсаш от работа все тия пари ще вземеш