61

Двоен стандарт

преди 7 години

Значи за този с ритника може затвор, а УБИЕЦА НА МОТОРИСТА ГЕРМАНИЯ НЕ ИСКА ДА ГО ПРЕДАДЕ В БЪЛГАРИЯ. Къде са нашите органи, защо не искат екстрадацията му? ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ ПОВДИГАТ ТОЗИ ВЪПРОС С ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА "ВЕЛИКОТО" ГЕРМАНСКО ПРЕВОСЪДИЕ ?

60

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно как ся ще каже на немскив съд редовната им мантра: "Бате, бате, аз неразбира... аз негамотен,небях аз...", щото в БГ тоа номер минава и още... БХК-то що спи ами не се заеме със случая? Я марш в Германия да ходите да ритате хората по стълбите, да покажете солидарност с вашите подопечни и да изпъкне още повече вашия интелект

59

Анонимен

преди 7 години

Рокерите да се обединят и да искат екстрадирането на турчина-убиец на семейството мотористи,който се укрива в Германия.Ще им върнем нашия бандит,когато те ни дадат техния.

58

Циганин

преди 7 години

Сега ще разберем как работи германския закон и мисля че ще му лепант 5 години затвор . Само не знам в Германия има ли затвор със строг контрол ,щото той е за там . И да вземат и другите 2-3 -*** да осъдят по 6 месеца обществен труд за бездейсвие ,това заслужават ,ЩОТО единият се правел на "герой! а дургите му "ръкопляскали " !

57

Анонимен

преди 7 години

Докога ще ни занимават с тоя?!Вие какво си мислите, че тия нискограмотни мързеливи цветни създания от гетата, като отидат в страната на Меркел, и стават ангелчета!? НЕМА начин!

56

ало нпо-то

преди 7 години

До Невини с мръсни ръцеУспокой се бе Тр.оле. На постинг ли ти плащат? Няма ли изискване да не се повтаряш белким?

55

Невини с мръсни ръце

преди 7 години

Те са невинни и когато не им ИЗНАСЯ истината отричат фактите!Щото фактите не са им изгодни бре!Не съм историк цинико а просто съм осведомен по отношение на фактите!Масовия МЕГА и ГИГА убиец е син на ЮНАШКОТО ви племе бре!За останалото има енциклопедии или просто УИКИпедия!И сте най-велики и сте най-добри бре!!!

54

Циник до 72

преди 7 години

...и като се събуди - беше отвит на течение , и палеца на крака ти беше в контакта! Извъди ми се пишман историк, и изкара Коба(Сталин) аспарухов българин! От такива се*рсеми като теб валяло! Дай им да плюят всичко българско - от пиадестала си направен от овча тор , и щипка лудост!

53

Невини с мръсни ръце

преди 7 години

До работещия в чистотата!!! Те винаги са невинни и никога нямат валидни контрааргументи!Заместват аргументите с брутални изрази от ежедневната им лексика и се самоопияняват от правотата си!За какви *** и шефове пишеш бре?Моторно известен исторически факт е че мустакатия ГИГАмасов убиец е представител на ЮНАШКОТО племе-заел ключова позиция в болшевишкия апарат бре!Това юнашко племе имало обичая да беси всеки по-умен и различен сред тях!Пращали го при техния си бог-Тангра щото били достойни!!!

52

чистник

преди 7 години

До Невини с мръсни ръце Ало тро.ла от БХК-то, стига ос.ира форума. Я кажи, що тебе не те трият, а повечето от другите коментари за няколко часа се изпаряват? Какво замазваш темата? Неудобна ли е за шефа ти?

51

Невини с мръсни ръце

преди 7 години

Те са невинни и винаги са ощетени!Срещу тях има винаги световен заговор и всеки по Света им прави Зло!Злодей 2 в цялата история на Човечеството е от тяхното племе бре!Майка му е дете на това юнашко племе!По твоя заповед да избият около 60 000 000 човешки същества-според Солженицин!-ето това е ПОДВИГ бре!Само Мао Цзе Дун го надмина-67 000 000 само по време на така наречената КУЛТУРНА РЕВОЛЮЦИЯ бре!А ония дето избиха 1 500 000 физически са кюрди по заповед на родения в юдейски Солун-Мустафа Кемал

50

до 65

преди 7 години

Ти си един анонимен тр.ол, който не може да прикрие разочарованието си от факта, че антибългарската пропаганда не мина. Съжалявам, но из.рода е ром, мигрант в България и бежанец в Германия. И има много повече общо с теб лично, отколкото с какъвто и да било "Аспарух". Минал и заминал този идийско-влашки ром покрай АСПАРУХ! Никога българите и тия твоите не са се припознавали за едно цяло. Винаги са били антиподи.

49

Анонимен

преди 7 години

ДО 34Не си чел Адолф Книге, както и тоя български гражданин с руска култура.НА МЕН И НА ФАМИЛИЯТАНай голяма беля ми е направия православния вожд Сталин.

48

до 59

преди 7 години

Марш в ***'алата, чингене!

47

до 64

преди 7 години

Издиславе, отивай си в ***'алата при апапите.

46

Анонимен

преди 7 години

да бе да всички са българи Иван Костов , Кубрат Пулев , Цветелеин Кънчев ама от ромски произход

45

Анонимен

преди 7 години

А кой подковавал конете на Хан Аспарух не са ли ромите на Аспарух , аре бегай бе Манипулатор ходи при твойте роми да си ги манипулираш

44

Анонимен

преди 7 години

Аз съм Българин, но виждам, че точно ти си ром.А тези ги разправяй на баба си.Българите си знаем историята.

43

Анонимен

преди 7 години

няма мои или твои чавета прочети История на България

42

до: неграмотен

преди 7 години

Какъв Анадол , Роми има още по време на Хан Аспарух а по късно през 11 век има Бежанска вълна към Балканите тоест преди Османска Империя имало Роми по тези Земи , явно не българин щом нямаш представа