81

гост

преди 7 години

До АнонименВие от БСП винаги сте били и продължавате да сте големи лъжци!

80

Анонимен

преди 7 години

Бойко,знаеш ли,че ген.Румен Радев е избран за политик на годината в анкетата на Дарик радио сред 23 номинирани.Как ще го преживееш не знам.

79

Nadia Nikolova

преди 7 години

ха истината лъсна! Влаковете са превозвали радиоактивни отпадаци!!! По точно борна киселина която е била ползвана в профилактиката на АЕЦ-а след което е отпадачен продукт но вече радиоактивен и токсичен ако попадне в почвата. Влака е трябвало да го закара до пристанището и от там да се натовари за русия. Потърсете инфо в нета има. Борисов ЛЪЖЕ че е пропилен!!!! Затова евакоираха всички защото има радиоактивно замърсяване

78

Бх

преди 7 години

Троловете бсп съвсем изтрещяха

77

АТАКИСТ

преди 7 години

Да попитам всички комнунистически ***.руги в този форум: как може вашият партиен лидер Нинова да лъже, че е нямала среша с руския генерал? И след като темата стана дебела..тя си спомнила, че май имала такава среща??? Ниновааа..ти си абсолютна лъжкиня! Нямаш нито доблест, нито чест! И ти си лидер на партия , която охарактеризирва трудовия и честен човек?Руския Генерал те направи смешна!

76

гост

преди 7 години

До Анонименти

75

Анонимен

преди 7 години

Bravo Бойко .Ти си мъж.

74

до Ч

преди 7 години

Аман от масови глупци = Ч.

73

Да

преди 7 години

Без бойко попадате в лапите на бсп и с вас е свършено

72

Анонимен

преди 7 години

до 75 Снощи гледах на запис шоуто на Слкави където тоя руснак искаше диртектна връзка чрез скайп с Шоуто. Та той каза че Нинова излъгала че е нямала среща с него.Гледай предаването...след това сер сетила моля ти се че имала среща с тоя руски генерал в едно заведение..след като дупето и се нажижи. И накрая тази *** Нинова обвини руския генерал в корупция...дето не се е била срешала с него...Аахаха...Руския генерал я направи на създарма тази Нинова в тази скайп връзка в Шоуто на Слави оня ден.

71

Анонимен

преди 7 години

Борисов може и да е оцелее, но партията му ГЕРБ е обречена. Причината е много проста. В тази партия няма истински идеи. Всички са се насъбрали по някакъв корпоративен принцип, където милиционерската спойка е повече от видна. Кажете ми поне една истинска идея на ГЕРБ. Освен клишета от сорта "европейско бъдеще", но това не са идеи. Другите макар и не винаги искрено защитават разни социални, патриотични, пазарни и пр. идеи. При ГЕРБ всичко е балон, който вече издиша, да не кажа вече е спукан.

70

Анонимен

преди 7 години

Ако 20% от нещата които говорехте за Борисов бяха верни, до сега Европа да ни е отсвирила 100000 пъти и да са ни спрели фондовете мн отдавна, така да знаете червени *** :)

69

Анонимен

преди 7 години

Лозето иска мотика,а не молитва,Борисов.Вместо да се молиш,да беше довършил оградата.Хвалиш се,че си върнал 150 авганистанци.А останалите десетки хиляди на които не им знаете нито бройката,нито местонахождението,какво ще ги правите?И кога ще разберем кой уби младия мъж,намерен до бежанския лагер в "Овча купел".Много въпроси и никакви отговори.

68

Анонимен

преди 7 години

най-добре си купи бронирано колело

67

Ч

преди 7 години

Бсп масови убийци

66

Анонимен

преди 7 години

Толкова прОстотии изтърпяхме, че времето без Бойко ще ни се стори като живот в рая! Честита да е новата година и много след нея безбойкови години!

65

Анонимен

преди 7 години

Нищо мъжко в кръглия зеленчук от Банкя

64

Анонимен

преди 7 години

Напълно нормално той го каза това преди месец и нещо..Но нали медиите искат сензации да правят и всяка ми.з.ерна медия си интерпретира думите по свой си начин, а хората вярват ли вярват..Борисов е последователен стига да вникне някой правилно в думите му, но за това трябва малко акъл!!!

63

смЕх

преди 7 години

до 77 нЕкъФ Г Само да попитам тиквата ,плевела и стрина Цецка не са ли комунисти или бъркам?

62

Н

преди 7 години

Бсп=катастрофа