7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8На тая raд трябва да му се отнеме българското гражданство. Която страна иска да приеме тоя *** - нейна работа. Има и такива държави - да ходи там, между себеподобните си. Там бъpзо ще му наместят мозъка, по-точно кокалите.

6

Анонимен

преди 7 години

В доброто старо време тоя вече щеше да е арестуван и щеше да прекара няколко незабравими дни в мазето на районното в компанията на двама милиционера, като в последствие държавата щеше да го осъди. Днес ако бъде арестуван, БХК може да осъди държавата в Страсбург, за нарушаване на човешките му права.

5

Анонимен

преди 7 години

До АзНемците не забравятКой бе, германците ли, дето мигрантите им опипват жените в Кьолн и те търсят помощ от 112 ли? Объркал си годината.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако беше соца, тази още по пътя към ареста щяха да са получили първите уроци по ред и дисциплина , а съдиите само щяха да оформят законовите мерки. Свиквайте с демокрацията и хаоса породен от нея.Демокрацията е много удобна за крадците и престъпниците, ограбения е длъжен да докаже вината на престъпника, а престъпника с откраднатите пари ще си осигури трима устати адвокати или гаранцията и протакането на делата поне пет години.

3

Аз

преди 7 години

Нека се крият, Немците не забравят ... само да си стягат дупарата че ги чака екшън

2

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията трябва да осигурява и семейни затвори!

1

Vigo

преди 7 години

Търсете ги в Гърция, Кипър, Италия или Испания - любими дестинации за шведите