107

aide

преди 7 години

Tova nebeshe 1murgav Bulgarin. Na Kamerata se vijdat 3 4 5 maje. Sram za Bulgaria!!! Niakoi spria li go?

106

Анонимен

преди 7 години

Дивият българин е като шило в торба - все ще се пръкне и изяви някакси със своята дивотия, съчетана с безкрайните му претенции! И след това *** им били криви ... българска работа!!

105

Некъф луд

преди 7 години

Имиджа ни е отдавна увреден от етноса на Светослав така че драги ми драскачо като не си ходил по чужбина недей пиши глупости. В цяла европа ни свързват със кражби, проституция, просия, фалшива валута, търтеи седящи заради помощите и куп други неща и за това не ни искат във шенген и никога няма да сме пълноправен член на ЕС, макар че и по добре за нас.

104

Край

преди 7 години

Не е добре да му викате българин - поне казвайте че е брат на Издислав.

103

Анонимен

преди 7 години

С две думи българска работа...кажи му българин и него обиждай повече..

102

Край

преди 7 години

Законите на ЕС които ни се наложиха и на нас не са пригодени да вкарват в норми подобни индивиди. Тъмнислав затвор не го оправя, а пък на глоба тоя ще умре от смях. Нито пък ще изплати някакво обезщетение на момичето - никога не можеш му хвана законни доходи на тоя. Трябва промяна в ЕС и България и другите страни с тия проблеми трябва да я иницира.

101

Анонимен

преди 7 години

Брутален е инцидентът, но в Берлин се случват всяка вечер къде по грозни неща, на които не се дава гласност. А и никой не знае, какво е станало преди инцидента. Може да има предистория, която я няма на камерата. Не защитавам това същество, просто ми се иска да има причина..

100

Край

преди 7 години

Какъв Светослав - това си истински Тъмнислав.

99

Анонимен

преди 7 години

Дааааааааааааа... чак сега разбирам колко прав е бил Хитлер.Но... животът е интересен, палачинката се обръща и историята се повтаря.

98

Анонимен

преди 7 години

До GENERAL GADORIANти сега Варг ли си с обичайните фанелки и помощи, или си гепнал аватара

97

Учудвате ли се?

преди 7 години

Такива са бабаити само когато са на глутница и нападат сам човек, в случая жена, която е с гръб към него.Може сам да се предаде, ако е мъж на място, неволно извършил грешка, а също ако е патриот. Какъв патриотизъм у тези? За тях България е плячка, дадена им на тепсия от бай Тошо. Щом надушиха възможност за по-голям келепир, преориентираха се няколко хиляди километра по на запад.Нали четохте как група руснаци въздава заслуженото на терористи, избягали в чужбина? Да се поучим!

96

Винету

преди 7 години

Светло не е цялото име на българин, има Светослав, Светлозар и т. н.Светльо е партизанското име на мангасаряна, както Шефкет-Шеки и тем подобни мюмюни...Всички с такива кратки имена са от резерватите и берат желязо и каквото падне...

95

!!!

преди 7 години

НЕ е българин, а български гражданин от т.нар. ромски произход!!!Учете се от Берлинската прокуратура, която точно и ясно съобщава за "български гражданин".Има разлика между народност и гражданство!

94

Анон

преди 7 години

"Жената ги обиждала и затова я ритнали"? Дивако, надявам се следващия път като обидиш някого да ти строшат ръката... ей така- за идеята. Последващия път другата ръка и накрая примитивната глава и подобието на мозък в нея...

93

...

преди 7 години

Сега искам само да видя как тия *** от НХК ще постъпят когато немците го хванат тоя! Ясно е че тия МИШКИ от БКХ ще си мълчат пред германците като пре..ани к.ви! Ама тука понеже ние им позволяваме такива своеволия затова наште индианци крадът обиват изнасилват и други неща при това даже и медали им се дават! Ха сега да видим доя ***..гал в германия ко ше го направят! И дали тия от БХК въоще ше си отворят гнусните усти!

92

ИДИЛия

преди 7 години

До Anonа колегата ти от Холандия го питал през смях кога ще заколи жена му пред хотела, предполагам

91

дето целили Папата

преди 7 години

До Случкати какво искаш да му каже - "бившите елфи живеят в Севера на Средната земя", че да се обиди половин свят, не само британците, и да се обясняват немьецките посланици какви са тия стереотипи

90

анонимен

преди 7 години

МВР да попита германците откъде си доставят камерите,понеже у нас няма разпознат с подобни устройства.

89

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо 114Такава България сме си направили.Корумпирани политици направиха от ромите,това което са.Купуват ги и им прощават всички престъпления?!Те на това разчитат и правят,каквото си искат-подивели.

88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен До 107 Едва ли,ги е обиждала,но и да го е направила е имало защо.Няма оправдание за такова поведение,дори и да ги е обидил някой!