77

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ НЕ ЗАПОЧВА ВОЙНИ ТЯ ГИ ЗАВЬРШВА

76

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ НЕ ВОДИ НИКАКВА ВОЙНА ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е С НЕЯ И БОГ

75

se

преди 7 години

Каквото повикало такова се обадило.Запада с измислената демокрация и пазарна икономика разрушиха десетки страни а след това спретнаха и арабска пролет.Е сега им се връща многократно.Да бе мирно седяло не би чудо видяло.

74

Анонимен

преди 7 години

ами той отвърна на запада със същите методи колко е силна позицията му личи от това че срещу него лаят 100 към 1 информационни агенции и са силно притеснени защото той казва истинатаи те немогат да я скрият от всички хора на западтова ги притеснява - рейтинга му в тяхните държави е измерим с местите политициа и големите компании се оказаха русофили - по-точно хората не искат да загърбят собствения си интерес за сметка на краваршингтон руснаците разбраха че без него ще са като ирак либия и

73

Анонимен

преди 7 години

По опасни за националната сигурност на България е петата колона на русофилите ***! За тях *** на руски *** е върховна проява на патриотизъм.

72

Анонимен

преди 7 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Русофилите не са национални предатели Защото всъщност те не са българи а по националност са полуруснаци. Но са вредни за България и българския народ и срещу тях трябва да бъдат взети екстремни мерки, включително и експулсиране в истинската им родина Русия.

71

Анонимен

преди 7 години

Как да отвърне Западът на водената от Путин информационна война? - Западът трябва да спре да води информационна война със Путин. Това е единственният начин. Ако сте гледали повечето интервюта на Путин във youtube със западни журналисти ще разберете кой води информационна война.

70

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 7 години

Платените русофоби трябва да бъдат съдени за национално предателство, да бъдат заставени доживотно да носят фесове, а жените им да ходят с бурки.ЗАЩОТО, АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ ЩЯХМЕ ОЩЕ ДА СМЕПОД ТУРСКО РОБСТВО.

69

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

Само една дума: велик !

68

Анонимен

преди 7 години

Троловете русофили трябва да бъдат съдени по бързата процедура. За първо нарушение да бъдат лишавани от интернет, за второ 1000 часа обществено полезен труд, а при трето провинение да бъдат изпращани на петгодишна почивка в Гуантанамо.

67

Анонимен

преди 7 години

ние сме народ, който е готов да признае че е нямало турско робство, а само присъствие, ние сме народ, който губи достойнство и традиции, всеки ден с нещо ни доубиват и унижават, а ние сме седнали да учим руснаците как да живеят!Запада и сащ преди всичко не могат да преживеят само едно-Крим е руски и ще бъде, та това им е болката!!! хайде, българи, да ние вкусна ракията и горчиво кафето!

66

Анонимен

преди 7 години

"Членовете на НАТО по договор имат ангажимент взаимно да се защитават от военни нападения, но няма подобни клаузи за кибератаки или информационна война." _______________________Тая организация дори не може да обоснове юридически собственото си съществуване, камо ли да извърши нещо реално. Това не е като да се ходи по симпозиуми и конференции.

65

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Сноудън каза ,че ако се разбере всичко което прави САЩ ще стане много лошо!

64

Анонимен

преди 7 години

БХК и останалата западна *** реве с крокодилски сълзи в безпомощно, надупено, евролиберално състояние... музика за ушите ми

63

Кубрат

преди 7 години

Ей, омръзна ми да му гледам снимката всеки ден.! Вече започва да се получава обратния ефект. Други новини няма ли?

62

Анонимен

преди 7 години

Днес, пак ли пускате фашливи новини ?

61

Зозо

преди 7 години

Преди време младеж от село "бил" с една мома. След време "момата" се омъжила, По обичай се пука с пушка ако невестата е девствена. Младежът чул гърмежа сутринта и се запитал: "Аз сега на **** ли да си вярвам или на пушката"?! :)Такива сте руските продажни! Аз сега на мен ли да вярвам или на пропагандата?!

60

Анонимен

преди 7 години

До ЗАПАДЕН МОДЕЛ:Спирт, ацетон, евтини жени... евтин живот. НЕ МЕРСИ!

59

ЗАПАДЕН МОДЕЛ:

преди 7 години

Роми, бежанци, маймуни, ге.й паради, трети пол, транссексуални, безработица, наркотици, полицейщина, следене, подслушване, пръстови отпечатъци в болниците, чипиране на хора, фасадна демокрация ....После не питайте защо хората харесват Путин !

58

Зозо

преди 7 години

Последната рускиня като видя фъстъци питаше: "Что ето, фасул"Щото имат голям стандарт!