23

Трагедия

преди 7 години

Споко бе,пич.Не се пени толко. :Д *** поне си забавен.

22

third world

преди 7 години

български *** и простаци, питам ви, ако извършителя на това деяние беше мюсюлманин пак ли щяхте да се радвате, или щяхте да врещите че само мюслитата са способни на това, а вие сте истински джентълмени към жените. Това е телесна повреда и дори не можете да си представите унижението, което изпитва тази жена. Удари й плесница, изхърли и нещата през прозореца, ако щеш й надраскай колата, но това тук е пълна варварщина.

21

М, да ...

преди 7 години

До ТрагедияДа а тя с какво е плащала щот е куха лейка! Да мъжете нека бъдат използави, ама е твърде тъпо да е срещу п* ! И не ме обяснявай как е красяла масата или по точно тая е била жена за удоволствие в леглото и шамари, а не извън него да създава естетическа неслада и завист в конкуренцията /на партньора! Тая от кадрите е *** и елементарна!

20

Анонимен

преди 7 години

през мутренските времена на един мой приятел мутра гаджето му изневери само че той не я острига а я даде на едни сутеньори да бачка като проститут*а и му спечели едни 20 000$ за една година... така се прави...

19

вввввввввввв

преди 7 години

каква бразилия бе ... преди двадесетина години в Силистра ... кольо телефона обръсна жена си ... после джиткаше с някакъв тюрбан на главата .. каква бразилия

18

Petya

преди 7 години

А тя с къв акъл е тръгнала да изневерява, като гаджето и е гангстер???

17

Трагедия

преди 7 години

И що пък не?! Що само жените са бъдат използвани?Мъжете,като тоя стават само да плащат и да дават пари,за това че някой му краси масата и му смалява комплекса от малкия полов орган.

16

az

преди 7 години

До vargТова "атраджан" какво е?

15

Трагедия

преди 7 години

Щото е *** и плаща.

14

Анонимен

преди 7 години

Имах приятелка на която се случи почти същото...но не беше обръсната а подстригна като мартенско магаре....само, че ...има един член в закона..."...за телесна повреда", вярвате или не, това се води по закон обезобразяване...и доста му надуха шушоните на "мъжкаря"...та...да си знаят разни "последователи".

13

М, да ...

преди 7 години

До ТрагедияА що ли не го е напуснала, а?

12

М, да ...

преди 7 години

На тази косата и е била по важна от самата нея /тялото и/! Разграден двор без куче и стопанин, или непревземаема крепост е жената, м?

11

Асен

преди 7 години

Правилно, така трябва! Да си знаят ...

10

И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ

преди 7 години

А мьжете като изневеряват непрекьснато какво да им ***?

9

турчина

преди 7 години

Голяма работа. В БГ знам една омъжена която е изневерявала на мъжа си. Любовникът пък тайно я снимал когато тя "усвоявала" любовта му. После се карат и пича качва видеото в нейния Фейсбук защото знае паролата й. Но предварително променя паролата за да не може мацката да изтрие видеото. И после резил. Но най големия резил беше, че рогатия съпруг не вярвал, че видеото е истинско.

8

М, да ...

преди 7 години

*** главата нали и е на местото, или не е!? :)) Тая пък що се е въобще хващала с такъв/гангстер/, м?

7

varg

преди 7 години

ама тя накрая става по красива, на който не му харесва проблема си е негов. Аз бих се радвал да виждам повече такива бръснати жени, а и е доста модерно, бих пробвал с такава и ако ми хареса ще зарежа атраджан като едното нищо

6

Реклама

преди 7 години

Каква марка е машинката!?

5

Мъж на място

преди 7 години

Не виждам нищо унизително. Просто смяна на визията.

4

Анонимен

преди 7 години

Тук ако се въведе тази мода, то жена без перука няма да остане...