27

до 22

преди 7 години

Правсте, че са само 20 дни, НО ЗА ТЕЗИ 20 дни ТЕ СА ОФИЦИАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ.Мааале , мааале , хоп още едно заемче и ДР. ПОРАЗИИ.Народа го е казал :Ще видим кон боб яде ли.

26

Някой

преди 7 години

Ха сега! Втасахме я! Има да работим сега яката докато и тези милионери ги направим милиардери.... Жална ни майка!

25

Наблюдаващ

преди 7 години

"Престрашили" се, значи. Смелчаци!Кокалът е неустоим. Свободата, Санчо... :))

24

до 26 и 17

преди 7 години

Това, че в последно време една дума се употребява манипулативно и в крайно неподходящ контекст, от крайно противна личност( като: бежанец, солидарност, суверен и т.н.) и не по смисалът, който тя носи, не я прави непремено противна!

23

До 17

преди 7 години

Никога не съм ходил на концерт на Славун, няма и да ида! Не гледам и долнопробното предаване, наречено "шоу". А вие на следващите избори гласувайте за него за да "цъфне" държавата. Слави е следващият Бареков.

22

Анонимен

преди 7 години

Те тия отпадъци са ясни, ама и Плевнелиев е за бой!

21

КК

преди 7 години

Кунка деформаторката , тя е готова на всичко милата власт и дайте само еййй, мило и драго ще даде да и гледаме деформиранат мутра. Олицитворение на гьонсуратлък и неутолима жажда за власт- КУНА ГОЛЕМАНОВА!

20

Ганчо

преди 7 години

Правилно взеха мандата, защото да останат още малко в парламента. Това са парички и бонуси преди нова година. Сигурно е, че 90% от тях няма да ги има в следващия парламент. Сега е момента да си уредят посланически или други места в чужбина. Това е номера им. Толкова са жалки и властолюбиви, че не искам да си помисля какво би станало ако направят правителство. Тези ще са по-страшни от всички до момента които са ни управлявали.

19

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не, че ще успеят да съставят правителство. Целта е да удължат престъпното управление на Бойко Борисов !Ще протакат, ще разтакават и накрая ще го върнат.

18

Анонимен

преди 7 години

Демокрация, Деформация, Деградиция.. как е, народе? Добре ли се чувствате?

17

socialen

преди 7 години

Няма да влезнат в следващия Парламент. Затова е тази агония в сегашния.Преименувалото се СДС са неадекватници още от митингите на 1989 година.

16

до 13

преди 7 години

Ами просто престани да гледаш шоуто на Дългия и не му ходи по концертите, като ти е писнала думата " суверен"!

15

Анонимен

преди 7 години

Тая пак се вреди, толкова ми е противна, че само заради нея ми се иска да не мине.Иначе е факт че имаме нужда от правителство, след като ББ сви перките и се скри в ъгъла като мишка.

14

Анонимен

преди 7 години

Кунка - лидер на междугалактическия съюз!!!!!

13

mm

преди 7 години

*** те щото искат да променят избирателния закон за мажоритарни избори бе и да гласуват субсидията на 1 лев,не че ламтят за власт,пак неразбрани тцтцтц

12

Гражданин

преди 7 години

До Анонимен 9Славии ти ли си бе? Тая дума "суверен" като я чуя и ми се повръща вече.

11

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Народът е...казал: Гладен човек,жив...дявол.Аз бих добавил,а...безработен депутатин или мнистър е готов и дявола да...преметне.

10

анонимен

преди 7 години

Ход номер 4 на Плевеллиев,протакане колкото повече,толкова повече.

9

Анонимен

преди 7 години

Оставка!

8

Анонимен

преди 7 години

Под 6% вот от суверена ще управлява над 94%!Честита ни демокрация, уникална държава!