10

Анонимен

преди 7 години

Тоя па колко е зле.Вместо да помага на пожарникарите се прави на загрижен и разпорежда.Добри или лоши пожарникарите си рискуват животът за няколко стотин лева месечно а господинът е нервен.Ми да си седне в джипът и да отидел на хотел.Хората си имат работа.

9

Анонимен

преди 7 години

Съдейки по преобладаващите имена на жителите на Хитрино,достигам до заключението, че са от верният до гроб електорат на Хидроинженера от сараите.Любопитен съм какво ще направи въпросната персона за безпределно верният си електорат.

8

Анонимен

преди 7 години

И на кмета на Хитрино започва да му писва от некадърността на управляващите и пълната липса на организация при такива трагедии. В същото време властта се хвали колко добре се били организирали. На кого да вярвам? На потърпевшите от Хитрино или на самозабравилите се властници? Риторичен въпрос разбира се. Жалко за хората в Хитрино, че ще изпитат на гърба си при тези студове, какви "хора" управляват в България.

7

макее маке

преди 7 години

Ами парите във фонда не са за дарения на хора които не са си застраховали имуществото. Те трябва да са възстановяване на държавни или общински загуби. Например парка около експлозията и общинските сгради в района. Айде стига държавата е плащала за загубите на хората. На мен никой не ми плаща като някой ми открадне портфейла а даже ме глобяват, че не съм се погрижил да не ми го откраднат. Същото трябва да е с всеки който не се застрахова, че после да не може да писка на държавата за пари.

6

Анонимен

преди 7 години

Нали трябваше да махнат това ДДС при такива дарения!?

5

маке

преди 7 години

хубаво е да сме съпричастни но искам да питаммине не мине някой ден и от телевизора ни организират за някоя смс кампания та питам дека са парите във фонд бедствия и аварий дека са парите от данъци здравни осигуровки какво червения кръст не може ли да осигури 100 одяла и зимни дрехи еле у него са хиляди дет се ранат на дръжавна ясла

4

Анонимен

преди 7 години

А по кротко,аркадаш!Ако бързаш толкова викай Карадято да реши проблемите!Не е време за натягане!

3

Анонимен

преди 7 години

Те не бързат, нали са в оставка и си имат домове или хотели.

2

Анонимен

преди 7 години

ееееее,като толкова бълзат,да се върнат по къщите си и да се нагълтат с отрови. може ли бързо да се източва газ от цистерна? нови взривове ли искат. достатъчна е трагедията и до тук.

1

Анонимен

преди 7 години

Защо да се бърза?! Службичката и първа категория си текът........