30

Анонимен

преди 7 години

до тва води "демокрацията" на ФАЩ - смърт и разруха

29

Анонимен

преди 7 години

за всичко са виновни американците ..те са злото на светът ...виждам че тук има много техни слуги които пишат а кръвта на хилядите убити в целият среден изток е на ръцете им...дано Тръм да промени тази политика на убийства и сваляне на законно избрани правителства и цветни революции ..виновните да горят в ада

28

Анонимен

преди 7 години

ASAD I PUTIN prevurnaha ALEPO v prizrachen grad

27

примери много

преди 7 години

До ГошуДаааа , ако Асад беше сдал власта , положението щеше да е много демократично с Сирия щеше да процъвтява сега също , като Ирак , Либия , Сомалия , Афганистан и куп други държави полетели на крилете на демокрацията.

26

Анонимен

преди 7 години

дам.. до тва води "демокрацията" на ФАЩ - смърт и разруха

25

Анонимен

преди 7 години

да не вземат исил и алепо както палмира та ептем да стане една

24

Паметлив

преди 7 години

До ГошуКато много знаеш,я обясни защо САМО на територията контролирана от "диктатора" Асад има що годе нормален живот и ВСИЧКИ религиозни и етнически общности съжителстват мирно!?Сигурно е супердемократично да се избиват християни,нали?А точно това става на останалите територии!

23

Shano

преди 7 години

Еми имам си адаш ,аз не вярвах ,че сте толкоз страхливи и вии държава ши управлаати,смях .Що така бе миме?

22

Shano

преди 7 години

Аз съм руснак ,фанахти *** еййй

21

Гошу

преди 7 години

Ако диктатора Асад преди 5 години когато излязоха сирийците на протест беше сдал поста и после беше насрочил демократични избори, сега Сирия щеше да е цяла, не разделена на 3 парчета и всички тези жертви и разруха нямаше да ги има. Ама не, той се запъна за властта като колегите си *** и Ким и ето резултата.

20

Shano

преди 7 години

Сега е времето на православните ценности и широката руска душа,стига с този негативизъм.

19

аа

преди 7 години

Айде турете ги тея снимки в некакъв динамичен контейнер, тъпо е да м зарежда целия сайт като кликна на снимка 2.Иначе по темата - ти да видиш по времето на Садам какъв беше примерен Ирак, по времето на Кадафи... и т.н. Когато човек е слабо образован и силно повлиян от безумни религии, никакъв шанс да изгради нещо свястно.

18

Тео

преди 7 години

И нека се върнем малко назад - 5 милиарда долара, това бяха парите, дадени официално от правителството на САЩ на бунтовниците за сваляне на Асад. Ето го резултата - ИДИЛ, 250 хиляди убити и руини. Чудно нещо е историята, и много иронично. Грешките на сегашните ръководители се плащат от децата им. Империите идват и си заминават, но обикновено народите, към които са се отнасяли по такъв варварски начин както САЩ към Сирия в крайна сметка стават съдници, а сметката се плаща от децата на патрициите!

17

Анонимен

преди 7 години

Беше, но дойдоха "демократизаторите".

16

Факт

преди 7 години

Алепо е вече на 100% под контрола на ЗАКОННОТО правителство!Ако на Запад са толкова загрижени за местното население,могат да пращат помощи и наблюдатели,летището е обезопасено и могат да кацат всякакви самолети!Ама мой зорът и грижата им беше за друго-"умерените'" и "неумерени" главорези да не дадат фира!Имаше даже твърдения,че сирийската армия едва ли не ще избива местните!Е,видя се кой лъже!

15

Shano

преди 7 години

Сега е демократично има и ценности,стига с този негативизъм.

14

Топ Гиър

преди 7 години

Никаква политика,само един епизод на 3-мата "оригинали" от Топ Гиър.Трябваше да отидат до Божи гроб с едни таратайки.2014 г. по политически и по причини да запазят живота си,преминаха през няколко арабски страни. Едни от тях бяха нечувано спокойни,въпреки войните в тях,но минаването им през Сирия беше приказка-самите те се дивяха на тази божествена страна-просперитет и красота. Когато минаха през Турция аз самия се уплаших.По-далеч от Босфора не съм бил.Само в Сирия си махнаха бронежилетките.

13

снайпера

преди 7 години

А вие знаете ли? Който се прави че много знае, значи нищо не знае.

12

Българин

преди 7 години

Беше ... преди САЩ да създадат отрочето си Ислямска държава, за да поддържат изкуствени конфликти по света.

11

Патриот

преди 7 години

да и Афганистан и Ирак и Либия и Сирия бяха красиви и нормални светски държави преди гнусния краварски ботуш да им донесе бомбокрацията и терористите!Каквото лошо може да се случи на тази гнусна псевдодържавища ФАЩ им го пожелавам от сърце и с усмивка!