113

Анонимен

преди 7 години

Ген. Радев поиска да се покатери и снима върху цистерната, но охраната бе непреклонна!

112

Бенатова

преди 7 години

Бе пусто и страшно! Тишина разкъсвана от алармата на разбитият от взрива банков клон!На сутринта един полицай подкара овцете с гегата към мерата! А един едър и първи човек бъркале ярма за прасетата в селото!

111

Анонимен

преди 7 години

С Бъчичката в един хотел ли се търкалят или спят на гарата?

110

до 123

преди 7 години

Е па досега на 100 места гърме и не беха турски. Ама сега щото е турско било атентат.

109

Анонимен

преди 7 години

Мда, друго си е да откажеш предложената помощ.Мъжка работа е туй, ей! Тези триста и малко лева, дето ги отпускате - мислите ли, че ще стигнат за нещо?

108

Анонимен

преди 7 години

Село Хитрино е предимо турско село не случайно са се прицелили точно там , абсолютен Атентат е срещу турското население в България , да се разследва от Международния Съд

107

Анонимен

преди 7 години

Не нагледахме се на Боко по всички телевизии и програми. И преди си го гледахме непрекъснато ама сега нема спасение. Вече ме е страх чешмата да пусна.То не бе пиар, не бе чудо.

106

ВЪПРОС

преди 7 години

Този случай повдига много въпроси от Хората .Един от тях е Мой - защо една обикновена таксиметрова кола минава през 6 месеца на един куп процедури , а една фирма превозваща *ядрени* бомби минава лека процедура през 5 години . Защо трябва да си карам леката кола всяка година на преглед ?

105

Анонимен

преди 7 години

Не ще помощ и се справя сам, а чака крановете от Румъния! Щото нашите вдигали до 60-80 тона, а румънските - 120. *** много лъжат, бе!

104

Анонимен

преди 7 години

Малко съм разочарован! Очаквах да каже: АЗ ще се справя сам със ситуацията в Хитрино! ГЕРБ ще се справи сам със ситуацията ...А той - България! Как му дойде въобще наум за България?

103

Анонимен

преди 7 години

Когато бе провала в Бисер, Правителството постави рибарски ботуши и вместо да си гледа правителствената работа отърча да трупа рейтинг. Хеликоптера го караше лично генерала, Попов ли, Радев ли, не помня. Щото капитаните нямали достатъчно нальот и можело да го счупят!!!! Бам ти държавата! Сталин цялата война е изкарал в Кремал зад бюрото и пред Оперативната карта. Смучи лулата, мисли, привика дежурните ***, разпореди се и ги изгонва да работят на фронта, тила и в тила на врага!

102

Анонимен

преди 7 години

.....ами прати Ти , твоите цистерни , бе 113....Тъкмо , ше има и за тебе ...и за мааалата....

101

Анонимен

преди 7 години

Тиквата се разбрал с добрия си приятел В. Златев, да прати камиони цистерни, за източване на пропан-бутана, понеже после никой няма да държи сметка къде е отишло горивото.

100

ЩО ,БЕ....ХА,ХААА...

преди 7 години

ЩО ,БОКО ДА ДАВА ПАРИ .....ТА ПОСЛЕ ДА ГО СЪДЯТ , ЧЕ НЕМАЛ ПРАВО ---ЩОТО БИЛ В ОСТАВКА...??!!ДАДАВА КОРНЕЛИЯ , ЙОТОВИЦАТА И НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ---нали за това ги избрахме ,бе....ха,хааааааааШЕ ДАВАТ ---НА ВСЕКИ ПО ЕДНА КЪЩА У ХИТРИНО ...ТА ДА СЕ ПОМНИ КАГО КОМУНИСТ И ДЕЛЕГАТ ОТ 14-я КОНГРЕС НА БКП--Е ДАВАЛ ПАРИ И ПОМОЩИ!!!АЙДЕ ДА ВИДИМЕ ---КАК СЕГА .... ДРУГАРИТЕ ШЕ ДАВАТ...ХА,ХА,ХААААААААА ОТ 22.01.2017....!!!

99

Анонимен

преди 7 години

В тази даржава генералите са станали редници, а редниците генерали. Нищо не си е на мястото.Ако имаше ред, акива неща нямаше да се случват, а ако се случат, началниците ще си соя в канцелариите, ще ръководят, поощряват и наказват. Вместо това те са се разчекнали на терен, обуват ботуши, препускат с джипки, сякаш шофьорите се свършиха и са се вживяли в ефрейтори. В същото време тези, които трябва да вършат това си клатят краката и се молят да оцелеят след поредната смяна на началниците.

98

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Абе верно,къде е Радев ?Или той обхожда района на апокалипсиса със самолета !

97

ГРЪБ

преди 7 години

Глав.сека.Костов:"Наши хора(полицаи) ще хранят добитака на хората ако трябва!"Интересно мислех че животновъдите и земеделците са във военното министерство, но имало и в МВР!

96

Анонимен

преди 7 години

"" Единствена държава който официално от сутрин пишеше и официално предложи помощ беще Русия. Това е факт .."".................Така си мислиш, защото гледаш само руска телевизия ...

95

Анонимен

преди 7 години

Сега да си вършат работата сегашния президент и премиер. Само реват друг да им работи. Правителство друг да им реди. Хитрино - друг да го спасява. А те за какво са? За украшение. Да гледат сеир, а Боко да се снима.

94

Анонимен

преди 7 години

До 20 януари ще са там, а може и след това! Види се, по му се работи като началник на Районна служба ПБЗН, но що все се натиска да е премиер.... ????!!!!