11

Дядо 130

преди 7 години

Движение според сигналите и линията. БУТАЩ ЛОКОМОТИВ НА ЦИСТЕРНИ С ГАЗ Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО.

10

Анонимен

преди 7 години

никога никой не признава нищо без бой,,може и да не лъжат ама само със самопризнания не става,,проверката е виша форма на доверие

9

Анонимен

преди 7 години

Не мога да допусна,че хора с такъв трудов стаж и знаейки какъв опасен товар возят,ще се втурнат със 100 км.в час в гарата,с риск за живота си и на много други хора.Звучи ми абсурдно.

8

Момо

преди 7 години

До МомоИскам да си поправя първия пост. Не трябва да е "Булмекс", а "Булмаркет".

7

Anonimen

преди 7 години

Ако наистина се докаже,че не са се движили бързо,тогава?

6

Наблюдател

преди 7 години

Дами и господа,В тоя сайт се трие всичко, което е неудобно за собственика на сайта, който е в офшорната зона. Иначе би се обозначил, разбира се, ама не...ТА! Що касае катастрофата в Хитрино, да, техниката е стара, "матрИала" е не в час... ама и началниците са поели разни задължения вероятно... Това дали ще го кажат по ТВ-то, та да видим дали правилно плащаме заплатите на който трябва?И още един въпрос:Дали на БЪЛГАРИТЕ, пострадали от катастрофата, ще дадат пари като на мигрантите?

5

Анонимен

преди 7 години

С 5 отговорих на 3.Защо ли заменят името му със звездички? Сигурно нещо съм пропуснал.

4

Анонимен

преди 7 години

До АловНе са орли, жалки джебчии са.Ако някой се възползва от трагедията на хората в това село, за да ги ограбва, той не заслужава да се нарича човек!

3

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че гробарите ще се опитат да набедят машиниста за да заличат уликите, които водят към техните хора, контрабандисти на горива.

2

Анонимен

преди 7 години

По думите му, явно е управлявал бутаща машина на опашката на влака. Затова не е видял всичко. А за две минути след катастрофата да стане взрив, нека борисов каже каква е истината?

1

Момо

преди 7 години

Може и така да е, но вие сте най-удобните жертви в случая.Ако вината е ваша то : Булмекс ще си излъскат имиджа НКЖИ ще си излъскат имиджа Борисов ще си излъска имиджаА вас... Вас кучета ви яли!Истината не е важна. Важно е кой как ще отърве кожата, а в тази ситуация вие бедняци сте най-прецаканите!