24

Анонимен

преди 7 години

От хонорарите за Биг Брадър.

23

Анонимен

преди 7 години

Невъзможно е да се вземе единствено жилище в което осъденият живее.Дали е правилно или неправилно осъдена не коментирам защото не съм запознат.Венета си е една клюкарка както тук преди мен са написали.Учудва ме обаче как са я осъдили нея заради думи изречени от бившата жена на Кадриев - ако правилно съм разбрал?Освен ако тя лично не е говорила по негов адрес нещо което се е оказало лъжа.Не знам, не съм гледал предаването защото не съм и фен и нямам представа кой какво е говорил.

22

анонимен

преди 7 години

Райкова си прави реклама хората вече не и гледат предавнето и тя хитрува прави си реклама.И тя и Гала и още няколко такива предавания са закриване.

21

u4en

преди 7 години

Какви "журналисти"? В БГ ги наричаме поръчкови клюкари !

20

ve

преди 7 години

До Анонименне сме навити

19

Анонимен

преди 7 години

Да се снима още веднъж за Плейбой, ако те се навият. Любопитно е да сравним елементите и след толкова години.

18

Анонимен

преди 7 години

В България излиза че и водещите нямат пари

17

M

преди 7 години

"....толкова известни журналисти....."Камелийке, ти шегуваш ли се с хората????

16

Анонимен

преди 7 години

Тая Венета-м*нета, не че я защитавам, ама какво е виновна за това, че бившата жена на Юксел-пелтека е злословила с/у него? Ми да е мислил, като се е женил, а не да крънка пари от колеги, като за друга работа не става.

15

Анонимен

преди 7 години

не знам, кой консултира журналистите, но няма как да се наложи възбрана върху единствено жилище. Дори ЧСИ да наложи, щом се установи, че е единствено възбраната се вдига, а и е недопустимо принудително изпълнение върху несеквестируема вещ! Както и да е, няма лоша реклама за позабравените...

14

Анонимен

преди 7 години

Как така бабички имат да платят 120 000 лв. на ало-измамници, а разни прочути тв-водещи нямат и 1/4 от тази сума ??? Уж има добра работа, уж имат успешен семеен бизнес... Нещо не е както трябва.

13

Анонимен

преди 7 години

Свикнали са да клеветят и да говорят всякакви глупости в ефир. А плати си сега *** и после пак дрънкай, ти вземат жилището и готово

12

селянин

преди 7 години

Да отива да копае царевица,и ще спечели парите за 1000 години.

11

Анонимен

преди 7 години

Ритнаха я от всички телевизии. Нормално

10

Анонимен

преди 7 години

да си пусне "хора от народа" на хиподил и да си мисли къде е сгрешила, там е казано всичко!

9

смЕх

преди 7 години

Когато езика изпреварва мисълта е така и тиквата се прави на мъж преди изборите и ги наприказва ,че си дава оставката ,а сега ревът ,че гащите им са кафяви.

8

Анонимен

преди 7 години

Какво очакваш,че хората ще скочат и ще съберат парите да ти ги дадът ? - Ами ,Не !Изтегли си кредит и плащай , нека ти е за урок на теб и на други тебеподобни- Не може да трупаш рейтинг,слава и пари на нещастието на хората !

7

sostin

преди 7 години

Добре те е ушил пича, що в твойто гнусно предаване само сеири прайте и само се ровите в личните животи на хората. Га клепаше и мажеше не рива а........

6

?!?!?!

преди 7 години

Доколкото съм запознат г-жа Райкова спечели 75000 лв. от някаква телевизиона игра. Пусна няколко книги:1.Вещицата2.Триумфът на кучките.Мисля ,че заглавията са красноречиви според мен.Според нейните думи и 2 книги са безтселари.После осъди Евгени Минчев за 20000лв.Дано намери 30000лв. за да не и вземат жилището.А относно апартамента мисля ,че ЧСИ може да прави КАКВОТО СИ ПОИСКА. В НАЩЕ ЗАКОНИ ВИНАГИ ИМА "НО" и "ЗАПЕТАЙКА".Дано НЕ ВИ СЕ НАЛАГА да го изпитате на собствен гръб.

5

някой

преди 7 години

голяма новина