118

Анонимен

преди 7 години

Русия е много назад защото те Никога Нищо не са разработили сами.Всичко им е каллпава имитация на гъдулка.Помните ли нещасната им совалка Буран :)))Дори нейния дизайн беше краден от Америка!

117

Анонимен

преди 7 години

Субсидеров, русенското македонче и далавери се пръскат от завист. Толкова усърдно лиззаха, чак пришки им излезнаха на езиците, а наградата им се изплъзна.

116

Анонимен

преди 7 години

До ФАКТ!Факт, за такива като теб - Винаги със Запада и никога с гръб към Русия, винаги е означавало - Близки с Русия- целунати в устите, а от Запада...да се източват ако могат пари.Опре ли да избор..винаги предпочитате алкохолизираните.

115

Анонимен

преди 7 години

Само широката руска душа може да вирее в страна наричана рашка-гомняшка и да се радва на това.

114

ФАКТ!

преди 7 години

Доган си остава един от най-умните и достойни политици на България!! Фактите са ФАКТИ! Русия е велика държава и винаги е била! И ако някой си мисли, че можеш да се пъчиш на Кремъла е *** и наивник! Пътят на БГ винаги е бил на запад, но никога с гръб към изтока! Айде хейтвайте сега, и без тва друго не можете!

113

Анонимен

преди 7 години

Русия е на 168-мо място по развитие. Това е позорно, защото преди бяха по-добре от Гана.

112

Do 128

преди 7 години

До АнонименДам...горките американци...колко зле живеят...за това всички руснаци гледат да избягат при първа възможност точно там.Защо не си стоят в путиновия рай??

111

Истината

преди 7 години

Руснаците бягат в ЕС и Америка.Защото Запада е лош, нали :))))

110

Анонимен

преди 7 години

ДПС,БСП и Атака винаги са били руски мръснишшки партии!РБ и Патриотите - също.

109

Анонимен

преди 7 години

47 милиона кравари живеят на купони,100 тина трумповци държат печатарката за ланшна шума наречена долар и крадат колкото могат.а останалите 200 милиона кравари си играят на комбойци и се убиват всеки ден.ПОМИЙНАТА ЯМА НАРЕЧЕНА АМЕРИКА.на запад нормални хора няма такава им е системата наложена от краварите

108

Анонимен

преди 7 години

До Shopp 123Че ви липсва логика, това ни беше ясно отдавна, лошото е че на вас, *** това НИКОГА няма да ви се изясни!!! Но все пак се изяснете - или "руската икономика е напълно разрушена и горките руснаци нямат какво да ядът", или са фрашкани с пари "за корумпиране на чужди политици"!!!!! И моля ви се , не бъркайте Русия с краварията! Разните му там "отворени общества" и разни други ***!!!!

107

Анонимен

преди 7 години

дори и турците усетиха накъде вървят нещата.русия е новият световен лидер.ванга го е предрекла.западът вече може да го сложите в третия свят.след няколко години в г7 няма да има нито една западна държава

106

до 105

преди 7 години

Най-големия из.мекяр.

105

Shopp™

преди 7 години

ДПС вече могат да се разглеждат като рузки агенти, тъй като наградата със сигурност има и парично изражение и парите са платени от бюджета на руската държава за корумпиране на чужди политици.

104

Анонимен

преди 7 години

Още по времето на,,възродителния,,процес Доган е станал агент на КГБ,знаем отношението на СССР към преименуванията на мюселманите и Доган много умело го използва за собствени цели

103

Анонимен

преди 7 години

Очакваме Ердоган да награди и *** с адекватна награда.

102

Анонимен

преди 7 години

ББ е най-големият турски прислужник.

101

Shopp™

преди 7 години

Путтин и Ердоган взеха да се надпреварват да декларират, че Турция и *** нямали граници...Да не се наложи да им блъскаме тиквите една в друга на тия палавници...

100

ФАЩ

преди 7 години

Бобко и Местаня най-добри другари на Анадола! Вижте колко пъти са ходили там!Русофобите(българските предатели) - туркофили се кланят на Слънчевият премиер( Ербокан) и неговият господар Ердоан!

99

Анонимен

преди 7 години

Абе казано е, не гослушай какво говори, гледай какво върши!Вие пак се впечатлявате от лъскави опаковки.Като е за права и свободи, защо непрекъснато подчертава разликата между етносите и религийте? Етика му липсва. Ако уважава и двата етноса и за него са НЕДЕЛИМА ЧАСТО ОТ обществото, защо още ръчкаме тоя проблем, уж решен.Защото е напоителен, ето защо. Какво не разбирате. Обикновените хора и турци и българи в България са еднакво лъгани. Просто са инструмент за политики.Разделяй и владей.