12

Lora

преди 7 години

Това е истината за българските домове за деца. Както каза едно време другарката МАсларова, министър на труда и спциалната политика, за децата в Могилино - те толкова си могат. Това е геноцид, толериран и финансиран от държавата.

11

Теди

преди 7 години

Спасили са го от сигурна смърт освен това там ще получава грижи и лечение.Медицината постоянно напредва и е възможно да се възстанови

10

Защо

преди 7 години

защо сме така зли в България?! Защо гледаме от всичко да откраднем, понякога дори и да имаме, пак ще "гепим"! Какво ли мнение има тази жена за нашата страна, за нашите социални структури! Господи помилуй България!

9

Анонимен

преди 7 години

Ей това е то България-земен рай. По добра страна за живот няма. Политиците вместо да си купуват коли за милиони на 3 години да вземат да се погрижат за обществото. Как пък грам съвест не остана.

8

Анонимен

преди 7 години

Америка ли трябва да спасява Бьлгарските деца? Инак си имаме популисти нацисти расисти политици които се бият в гьрдите с подкупните си златни прьсти!

7

Анонимен

преди 7 години

С тия заболявания никога няма да се оправи.Но щом има желание цял живот да гледа сакат човек със сериозни ментални проблеми- ок.Малко хора биха се съгласили.

6

Men

преди 7 години

А урода от сиропитащето, който е оставил детето в това състояние жив ли е? Дупката в долната част на гърба с нормални размери ли е?

5

Теди

преди 7 години

Браво спасили са го. Дано да оздравее напълно детето

4

Ханс

преди 7 години

На моменти се чудя на т. нар. националисти- с какво точно се гордеят? И вместо да обикалят да тормозят хора около Халите- ами, отидете в едно такова сиропиталище, вижте в какво състояние са децата, и се отбийте на персонала.

3

Анонимен

преди 7 години

Какво да кажеш....едва ли има думи които биха били подходящи за сърцето на тази жена!!!

2

Анонимен

преди 7 години

РЕСПЕКТ!!!

1

Дълбок поклон

преди 7 години

пред тази жена и семейството й! И успех на Райън във възстановяването!