190

Анонимен

преди 7 години

Манете го Боби, само веднъж му четох глупостите за това как американските шпионски спътници прехвърлят фотосите със скорост 22 кб/с та им трябвало сумати време да изпратят снимка

189

Георги

преди 7 години

Тихо , че сега чете за танка БТ. Ще ни смае с някое откритие.

188

Георги

преди 7 години

Шопе, Боби разбира от всичко, ако разгледаш надолу постовете, ще откриеш например че " гоогле" казал на Боби, че Беломорканал е строен през 1961.

187

Анонимен

преди 7 години

Шопе, ти идваш късно ;)Боби и самолет приземява, и трактор с реактивен матор кара по палубата на Кузя, и научи с потрес че ТИР не е камион с ремарке, а международна организация за транспорт, казаха му какво е "Бурлаки на Волга"Абе Бобиту днес много се учи и нас даже забавлява с дивотиите си :)

186

Георги

преди 7 години

До Боби,Спри се бе, КВ е бил най тежкия танк правен дотогава и е бил всичко друго, но не и скоростен. Въпросния скоростен танк се казва БТ (бърз танк) и е американска разработка, не получила одобрение в САЩ и открадната от руснаците. И какво общо има твоето непознаване на танковете от ВСВ с предположението което изказах? Че Армата, вероятно, по подобие на КВ е строшила скоростна кутия и е блокирала веригите. Защо ни заливаш с невежеството си?

185

Анонимен

преди 7 години

.. към цялата тази 20т маса летяща към въжето с 250 км/ч изведнъж се добавят и 2х14т тяга на двигателите изведени на форсаж и целия този "МАСОВО ФОРСАЖНО СКОРОСТЕН АНСАМБЪЛ" въжето трябва да го спре. А това са мноого "еквивалентни" тонове Ако толкова те мъчи знаеш законите на Нютон сметни си силите / масите-----Буболинке не пиши по теми по които не знаеш нищо.За кинетичната енергия която притежава движещото се тяло значение имат само скоростта и масата му.

184

Анонимен

преди 7 години

като гледам палубата, май на горкия авионосец не са му останали авиони :)

183

Shopp™

преди 7 години

Боби, в *** може на камазите да слагат хидравличен АБС от жигула, но по принцип няма проблем въздушните спирачки да работят на импулси, както го прави домашният ми гайковерт на сгъстен въздух.Изобщо, ти не беше ли компютърен техник, къде се буташ при камионите?

182

Анонимен

преди 7 години

Май ще сменям руския паспорт на американски и рублите на долари ?

181

Анонимен

преди 7 години

Причината е в използвания нискокачествен *** за гориво на авионосеца, както се вижда от снимката много пуши, поради тази причина космонавта не може да насочи добре самальота

180

Георги

преди 7 години

До 221,Как пък ти хрумна подобна дивотия.Боби е известен неврастеник, русоблизец, който чете издания от рода на "строго секретно" и рови в Гугъл да се прави на капацитет. Руски ***.Аз съм най обикновен човек , който се дразни от чуждо поклонници и днес определено подпалиха. С шопа чат пат се засичаме и може да потвърди думите ми.

179

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката ли е страшният руски самолетоносач?Пхаххаххааа

178

Георги

преди 7 години

Шопе, не е важна причината и не са важни проблемите на руската армия. Важно е, че разни папагали повтарят наизустени фрази с цел манипулиране на общественото мнение в полза на чужда държава. Това за мое съжаление влияе и на избори, Ина политически фигури и на финала рефлектира в нашето общо живеене по възможно най-неблагоприятния начин. Жалко е, че папагали като Боби ни унищожават живота.

177

Въпрос

преди 7 години

Боби и Георги един и същи човек ли е?

176

Георги

преди 7 години

...та да довърша за танка КВ( Климент Ворошилов). Бил е неуязвим и непобедим... ако му издържи скоростната кутия. И с Армата проблема изглежда същия. Може да греша.Но да се говори, че танк от 21 век застава като голям камък на парада защото танкиста се объркал си е чиста проба тролене.За масите и алтернативните маси да мислят конструкторите. Аз като зрител ще се позабавляваме на великата руска подводна авиация.

175

Shopp™

преди 7 години

Защо смятате, че причината за аварията е точно тази, която ни поднасят руснаците?Може да е това, а може и съвсем друго.Но факт е, че Су е прекалено тежък за тия фокуси, а руснаците тепърва прохождат в морската авиация.Колкото до скъсаното въже, руско е, от някакъв петербургски завод, който почнал да ги прави по личното настояване на Пуйкин.

174

корабен инж

преди 7 години

До До корабния инжНе се обаждай от коневръза, само и само да оплюеш накой. Кораби се ремонтират навсякъде по света, това е въпрос решаван от техн. суперинтендант на съответния корабособственик. Едни от най-некачествените ремонти се правят във Варна КРЗ.

173

Анонимен

преди 7 години

"Еквивалентни тонове при кацане"... това само един Су-33 може да го генерира при кацане

172

Георги

преди 7 години

Ето бе Боби, да не кажеш, че си измислям. Това са твои думи: " Ама как 40 тонен влекач ще премести по-тежък от него танк ..." Обяви сега на нас п*ростите, защо да не може?Щото танкиста натиснал копчето и нямало кой да му каже да си махне пръста?Сега аз да ти кажа какво най вероятно е станало. Има един танк от началото на ВСВ. КВ се казва. Нямал е равен, трепел е цели немски танкови батальони. Сам самичък. И са го спрели от производство защото много му се трошала скоростната кутия.....

171

Анонимен

преди 7 години

..."Умнико всички по-модерни камиони са с АБС и на Ремаркето..."Ремарке се пише с малка буква, освен ако не започваш изречението с тази дума.Сега кажи:Защо "Камаз" нямат АБС системи ?"Камаз" - руски камиони, запиши си, после ги търси в Гугъл ;)И оня корабния инж и той да записва