27

Анонимен

преди 7 години

Всъщност на 3/4 от територията на Русия стандарта на живот е ПО-ВИСОК от колкото в хамерика, или дори Норвегия. Бедно е само в европейската част на Русия, която е и най-гъсто населена. Средната годишна заплата в Сибир е 50-60000$, на австрийските селяни стандарта на живот няма да им е никакъв проблем, виж със студа вероятно няма да се оправят.

26

до 34 соросоидчето

преди 7 години

Путин набута и тръмп за президент, Путин е виновен и за Брехит.Меркел е протеже на Сорос, както и Б.Б.

25

Анализатора

преди 7 години

До Анонимен 31Ако един австрийски селянин го преселиш в руско село ще се самоубие след два часа.---Между другото - това би показало нагледно, колко вредно влияние оказва глобализацията, върху способно на човека да оцелява "в реална обстановка", различна от "пластмасовата"!

24

до националистчетата

преди 7 години

Прочетете във факторбг как Путин спечели изборите в Чехия и набута Земан за президент на чехите. Тогава ще ви станат ясни много неща за т.н. национализъм в Европа изцяло инспириран и захранван с мръсни пари от Русия.

23

ами

преди 7 години

Жалко,мнооого жалко!Но и това ще се поправи,нека още малко да живеят така и............

22

Анонимен

преди 7 години

Имаше времена националистите в европа не можеха да вземат и 10% в изборите. Дори и да не вземе тези избори Хофер, това е страхотен успех, и следващите избори със сигурност ще са негови, защото това, на което националистите дължат популярността си ще продължи.Може и да не не си изкара мандата тоя дъртел.

21

Анонимен

преди 7 години

Сега ще има яко тр'иене на сол на нечии глави....хахаха

20

българин

преди 7 години

бряя бряяяя бряяя удивен съм направо оставам без думи от коментарите под тази статия на сънародниците ни като изключим дежурните *** сега разбирам че българина разбирал и от вътрешната политика на австрия?!нещо ако има някакви избори в някоя държава в азия или южна америка да започва българина да ги коментира и аналзирва браво вива българино разбираж от вътршната политика на всяка държава евалата за това!

19

Мис Хибрид

преди 7 години

Каква Европа бе, Австрия не е в Европа!Всички знаят, че центърът на Европа е в Москва, а ЕС е някъде в края, някъде дори отвъд у-крайна! Отвъд края, хахахаха!

18

Анонимен

преди 7 години

На тия избори успяха едва едва да бият националиста, събирайки всички други срещу него. На следващите избори 100% и това няма да е достатъчно, още някоя друга година толерастия и простотия и офците ще вземат да се пробуждат.

17

Анализатора

преди 7 години

И каква излиза тя: в еврейският съюз - псевдо "левите" с за глобализацията, т.е. фенове на Сорос, а десните - против глобализацията и за златото, т.е. фенове на РокфелерТогава да считаме ли, че у нас - всички са псевдо "леви"? даже и патриотите, не е ясно до колко са "патриоти" и до колко са против глобализацията? Е то затова - 50% твърдо не гласуват, по простата причина - всички са еднакви!

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Аз предпочитам млад човек който му пука за народа му, ти явно предпочиташ дъртаци пред умирачка които затриват народа си. Ти си с евроценностите ;)

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24Крайно леви, крайно десни, крайно средни, крайно толер***сти... Не си мисли, че само защото не са нито за крайно левите нито за крайно десните са стока. Пак са крайно глупави да гласуват за тоя...

14

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Евроатлантизмът победи в Австрия ! Ура, другарЕ глобалистЕ !Очакваме поздравителни "фойерверки" от братска Ислямска държава ! :)

13

пешо

преди 7 години

Абе глупави путинофили, вашият национализъм скоро ще умре заедно с рублопотока когато на русия й свършат парите. Тогава ще изчезнете от форумите и нормалните хора ще могат отново да четат нормални коментари.

12

Анонимен

преди 7 години

Честита Ислямска ЛГБТ република АВСТРИЯ.Неслучайно такива гласоподаватели в древна Гърция (люлката на демокрацията, за която толкова биете тъпана) са се славели като idiōtēs. И ако преди хиляди години такива са били изолирани от обществото, без никакъв глас или тежест, сега те управляват.Точно заради такива *** Европа е импотентна, загиваща и ислямизираща се.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Фалшификации и манипулации тип Цветан Цветанов !Така ще спасяват Еврогейския съюз.Всъщност нищо ново под слънцето. Този път поне не убиха Хофер, както това направиха преди години с харизматичния националист Йорк Хайдер.Помните ли Йорк Хайдер ?Помните ли как го катастрофираха, когато имаше "опасност" той да спечели изборите в Австрия ?

10

Анонимен

преди 7 години

brawo

9

Кутев

преди 7 години

Призовавам горещо нашите пламенни хибриди да не се притесняват от някаква дребна загуба в малка страна! Помнете, че все пак спечелихме в Крим, в Англия, в САЩ (там май още не е ясно...), в България и все още ни чакат тежки битки в Италия, Франция и догодина в Германия.Горе главите и учетворете усилията си по форумите! Помнете, че вие сте нашите героични хибриди, най-мощното ни оръжие!

8

Анонимен

преди 7 години

Австиалопитеците избраха дъртия мюсльолюб пред младия националист.Явно им е писнало да са народ вече, и гледат да ускорят гибелта си.