67

(-_-)

преди 7 години

Какво сте го заплювали тоя пуст Путин, при условие, че всичко с което се захвана беше успешно? Нима си мислите, че САЩ е нещо съвсем различно? Същата работа са, но далеч по-агресивни! Русия просто си гледа интереса, за разлика от нас..

66

АНТИ

преди 7 години

Панелни мишоци и къщни мухи,експерти по всичко и Путин дори,на Вова злато и всички пари,да преброите не бихте могли.

65

JJIvanov Geolog

преди 7 години

Но знат что иноземние диверсанти ползуют мощние спец диверсионие методи и внедряют очен опасние недопустимие за поверхности технические соурожения /с помощи внушение , пси активние нарко спец оставки том числе замаскировани как посластители/посладители/наркотици,холограмние оружия./Очень жестокие уврвждения н а НАШ БИосферной Океан делают с помощи нарко бюрократи.Проерте пожалуйста в какие государста в мире увреждают Земля с автомобилние фари днем и с гологрмание оружия на автомобилили

64

пехотинец

преди 7 години

Кой плаши Путин с тези думи и с какво са покрити тези приказки, С НИЩО!! Със ръждясалите си ядрени ракети ли плаши Путин демократичният свят!?! Този кървав диктатор трябва веднага да бъде терминиран и на обикновения руснак да се помогне да осъзнае че е нормален човек с право на мнение! Обединените западни демократични сили заедно с Българската Армия незабавно трябва да нанесат водороден ядрен удар по Кремъл за благото на цялото човечество!!!!

63

морски

преди 7 години

До БРЕЙИ кво, руски пенсионери си купуват имоти в България, а били много зле !?Дали ?---------------------------------------------------------------------------------------------------------Зле, много зле е скапаното качество на апартаментите, купени от рускоговорящите.След гаранцията, нужен е ремонт дори по два пъти на година.Нали?

62

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав Владимир Владимирович!!!

61

Анонимен

преди 7 години

RUSIA,KITAY,TURCIA I IRAN sa se dogovorili da targuvat pomejdu si ne s dolari a s rodnite si parichni edinici,igrata na hamerika s dolarite mente koito sa pe4atani bez pokritie otminava

60

М, да ...

преди 7 години

Започнете да мислите за държавата ни - България, бре русофоби? Не е лесно, знам! За вас и далеч по лесно, по инерция, по навик да мразите, а мисленето ви е сложно, комай! Та! Това, че се разпада еднополюсния модел, как се отразява на ЕС, в.т.ч България? Великобритания още преди това се спасиха от ЕС! А България?

59

Анонимен

преди 7 години

Значи влачат кораба си на буксир ... и тия били силни ;)Ти си *** ве :)))6-ти американски флот редовно е в Стедиземно море

58

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 75 Докато сорос*о*идите се прехласвате да плюете Армата-та,овехтелия вече Т-90,а и даже древния Т-72 разпердушинват брадатите ви приятелчета в Сирия!Днес са отправили отчаян призив за помощ към САЩ!Естествено,няма да я получат-късно е вече!

57

Анонимен

преди 7 години

Пак ще има Единство и Борба на Пративоположностите , за съжаление 21 век е век на Единството .

56

М, да ...

преди 7 години

До 71 АнонименТи с какво се отопляваш? Западните страни с какви, от какви суровини се произвеждат? България е по нареждане на господарите консуматор, а не производител!

55

Анонимен

преди 7 години

Путин, смени си името бе, много ... смешно звучи на български :)))

54

Анонимен

преди 7 години

Никой не произвежда и купува Лада освен рашки бедняшки.Същото важи и за руските компютри, ГСМ и телевизори :)))

53

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 65 лъжецНИКОГА НЕ СИ БИЛ В РУСИЯ,Само билета до Москва е колкото годишната "заплата", която ти плащат т.р.о.л.ч.е....Но да лаете и сипете измишльотини не се иска много акъл и знаеш ли - МНОГО СИЛНО ВИ ЛИЧИ тъпотията!

52

Анонимен

преди 7 години

Самолетоносачи не били нужни - Защо дърпаха руския през половината свят на буксир ?На скрап ли ще го режат бе :)))А от самолети изобщо не разбираш, жалък копейкаджия :)))

51

Анонимен

преди 7 години

Армата вече може ли да пали без дърпане и бутане от 3 други танка ?!

50

Анонимен

преди 7 години

Пиян руснак - съдран чувал.

49

Анонимен

преди 7 години

Защо никой не кара Лада в България или ЕС?Защо никой не продава руски стоки извън Русия?Защото дори руснака не купува руски стоки, и те искат качество!

48

Бря

преди 7 години

Ха-ха,изобилие от коментари на * пушки!Нещо много ви боде очите Путин!Ами като сте такива аслани,тръгвайте да превземате Москва,а не да се плюнчите с небивалици!То като гледам,дошло е времето Проливите да станат отново гръцки,а и ние ще се отървем от вас!