32

луд

преди 7 години

Къв референдум бе т А п а н а р и ?Не е задължителен.Трай и Край.

31

до анонимен 24

преди 7 години

Какво са ни виновни селяните, че ще ги изпращаме там тези умници, за да тормозят и тях със своите "мъдри" заключения?

30

Анонимен

преди 7 години

Руска Федерация - 150 млн души : 450 депутатиБългария - 7 млн души : 240 депутати.ако бяхме 150 млн щяхме да си имаме над 9000 депутати :)

29

вай вай вай

преди 7 години

вах голям проблем!!! народа щял да вземе ножа и хляба от партиите ? Мъъъка Мъъка!Да предложа нещо а!! Всички дупетати да си турят по една черна лентичка и да обявят деня на референдума за национален траур! Плачете и ридайте дебели крадливи мързеливи и лъжливи зад.ници! Иде коледа!!

28

права е

преди 7 години

Манолова!

27

factotum

преди 7 години

Мая Гоцева Борисова-Трифонова :)

26

ВНС

преди 7 години

Дълго време маската беше така нагласена ,че хората вярваха ,че олигархията в Павловци ,Пищовци ,Пеевски и всичките касиери на политическата каста произлязла след 1989 от БКП .Това падна .Да ,те пак са там ,но ни казаха -ние сме ,ние управляване Близнашки ,Райчев ,Сидеров и тн ... А зад тях Доган ,ДС и тн . Това разбрахме .

25

Анонимен

преди 7 години

Нема оттърване он селенжърите бартчета!

24

Анонимен

преди 7 години

не мога да разбера защо едни и същи многознайковци ни съветват кое е правилно и кое не е като не ви отърва гласа на народа отивайте си на село

23

ВНС

преди 7 години

Разбира се сте прав.От тук нататък истинската олигархия ,а това е политическата ще се опита да стопира нещата . Но все пак маските паднаха и видяхме всички за какво става въпрос .Небето падна когато един до друг седнаха в студиото Волен Сидеров и Андрей Райчев.После Райчев с Близнашки . и тн и тн .Хората вече са събудени ,а политическата олигархия е демаскирана.И това не е малко . Какво ще стане вече наистина зависи от хората . А това е напредък .

22

венци

преди 7 години

А бе вие всички много знаете бе!Простаци ,като сте толкова умни що Корнелия ви размахва пръст сега,Радев с неговата грозилница в миша дупка се е покрил!Избрахте ги ,вие сте с червени петолъчки в главата..ще си ядете попарата...

21

Анонимен

преди 7 години

МАЙ НЯКАКЪВ КАРУЦАРСКИ СИН ВЛЕЗЕ В САЙТА.

20

Анонимен

преди 7 години

До ВНСАко си мислите , че ще допуснат друг референдум да се случи от тук нататък ,значи сте прекалено наивни , убеден съм , че ако сега им се размине тази наглост , ще направят така , че никога повече да не може да се свика друг референдум.

19

Анонимен

преди 7 години

Той прогнозира, че инициаторите на референдума няма да отстъпят...Че как ще отстъпят, ТОЛКОВА ДОБРЕ ИМ ПЛАТИХА

18

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ МАЙ ПАК ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА. ЗАБРАВЯ, ЧЕ НЕ И СЕ ПОЛАГА.Пък и по-рано - първо правеше законите, после мислеше.

17

Мая

преди 7 години

защо се изказваш по теми по които не си подготвена?

16

Анонимен

преди 7 години

Поредното състезание по празнодумие. Резултат - НУЛА.

15

Анонимен

преди 7 години

Майо видяхме твоя избирателен кодекс кви ги свърши вземи си трай.

14

АНТИ

преди 7 години

Сега пък омбудсмаЙски лъжи!Само не знаем кой ги плати.Мажоритарното пречело май,побългарено ще бъде докрай.

13

Анонимен

преди 7 години

Манолова в каквото се намеси - не е на добре. Дори не ми е нужно да се замислям. Тая *** няма място в политиката. Преди няколко години добре я изгонихме с Орешарски. Сега пак се намърда мама и ***. Захапала е кокала и не пуска. Ама тя друго не знае.. едно време така ги назначаваха. Може да си психично болен, ама ако си дете на генерал - ставаш началник на завод.