28

Циник

преди 7 години

Предния коментар е до 33

27

Циник до 36

преди 7 години

Мда...същото е....сириец от Либия...сириец от Пакистан....сириец от Мароко....сириец от Алжир.......все сирийци!

26

Браво

преди 7 години

най-накрая спреха кранчено на *** от изтока!

25

Анонимен

преди 7 години

Тук има грешка. Става въпрос за хора с български паспорти, но те са българи. Всички знаем какви са. Всички знаем за какво са в Германия, и всички знаем какво правят тук. Същите тези *** които тук мърсуват,крадът и жиеят на помощи, го правят и в Германия, но не са българи

24

Баба Меркел

преди 7 години

Разбира се, че за араби може, а за източноевропейци не може. Че то кога е било по-различно?

23

Viktor Make

преди 7 години

Tva sega ne e li diskriminaciq kym grajdani na E.U Zna4i Arapite, Negrite za tqh moje oba4e zaBylgari primerno nemoje, edna pritestna nota I reakcii ot politici 6te ima li?

22

Извънземен

преди 7 години

България също трябва да ограничи помощите, на тези които живеят от помощи и чакат помощи. Управляващите, които и да са, трябва да вземат пример от Германия. Ограничение на помощите - НЕЗАБАВНО

21

Извънземен

преди 7 години

Оправете си статията. Тези в Германия, които са на помощи, не са българи.

20

Анонимен

преди 7 години

Така е справедливо, за азиятци и африканци да има, а за европейци да няма.

19

Чоко

преди 7 години

Правилно решение. Радкарайте всички навлеци от България и ги накарайте да работят. Ако не искат да се връщат обратно. Тук ги очакват строежите на Родината.

18

Анонимен

преди 7 години

Балкански тунеядци.

17

Патладжан

преди 7 години

Не берете грижа, че го измислим как да стане

16

онбашията

преди 7 години

това е фашистко и расистко, на съд в хага!

15

Анонимен

преди 7 години

До някакъв си тамвземи си от Зимбабве, в краен случай ако те изритат от Европа по някое споразумение, една госпожа твърдеше, че там било рай, хората се усмихвали постоянно и всеки път се поздравявали "Добър ден, как си!", както у нас преди 60 години.

14

фифи

преди 7 години

До Българина-ще ми оглозгат онази работа вече !

13

Ханс

преди 7 години

Много правилно - който не работи не трябва да яде. Сега остава да приложат същата практика и към популацията от пингвини която си завъдиха, пропорционална на тази към европейските им братовчеди. В противен случай намирисва на ксенофобия.

12

Българина

преди 7 години

Аха, значи разбраха, че интеграция със социални помощи не става да ви е а май ата лицемерна, а тук ривете за бхк, пазели правата на кастата шудра, това най долната и гадна каста в индия от които произхождат тези нехора и в германия. Шудра в превод означаеа недосегаем, разбирайте прави си каквото иска и то е над нещата.. Пълно съвпадение и 2000 г по късно... Нехора им викам аз

11

морски

преди 7 години

Повече бедни в Германия - повече скъсани социалтуристи тук.След като бай *** мутрата изгони платежоспособния немец, това остана.

10

някакъв си там

преди 7 години

Вече се замислям да си взема гражданство от някоя забутана африканска държава. Тогава ще мога да живея добре в Европа. Май така излиза вече. Та какво мислите за този вариант. И от коя страна ще е най-лесно да се вземе жителство: Свазиленд, Тунис, Камерун или Судан?

9

да им дадатСтипендия

преди 7 години

утре хелзингския комитет излиза с протестна нота и ще осъди Германия в Страсбург, кхъ