32

Анонимен

преди 7 години

До Ал. ти месо ядеш ли

31

teo

преди 7 години

ТАЗИ ПЛАТЕНА МАРИОНЕТНА ЖУРНАЛИСТКА МАРИЯ НЕСТЕРОВА НЕКА СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ СОБСТВЕНИЦИ НА ПИТБУЛИ НАХАПАЛИ ДЕЦА И СТАРЦИ!?!? ОЩЕ, КАКВО БИ ПУБЛИКУВАЛА АКО ТЯ ИЛИ НЕЙНИ РОДИТЕЛИ ИЛИ РОДНИНИ СА НАХАПАНИ ОТ ТАКИВА КУЧЕТА - УБИЙЦИ, КОИТО СА ЗАБРАНЕНИ В НЯКОИ СТРАНИ ЗАРАДИ ТЯХНАТА АГРЕСИВНОСТ???И КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИ ЗА ГОРНАТА ПУБЛИКАЦИЯ???

30

Анонимен

преди 7 години

Тоя е за разстрел!!! Първо кучето не му е направило нищо и второ от такова разстояние можеше да учели стопанката. И тогава щях да го видя как щеше да се оправдава за убийство! ***!!!

29

Ал.

преди 7 години

До Нерон По отношението към всяко живо същество, Нероне - към Божие създание, което по никакъв начин не е предизвикало заплаха или агресия. Този негодник, , се е обрекъл на жестока карма. Имам наблюдения от случаи с хора, убили невинни същества. Господи, не искам да съм на тяхно място!Единият, застрелял *** с новородени кученца, падна в шахта и мъченически умря, друг осакати с колата си домашно коли, като детето стопанин изпадна в шок, а тоя загина в ужасяваща катастрофа.Проклятието !?

28

до анонимен 2

преди 7 години

Наистина няма такава държава щом още не си осъден! Но има един, който рано или късно ще те осъди и няма кой да ти помогне! Той само чака да види докъде ще стигнеш...

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25, по-безопасно е, отколкото на сборище на кучкари

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20, това, че ти ги възприемаш като член на семейството си е твой проблем, другите не сме длъжни да ви ги търпим

25

Ангел до 27

преди 7 години

Въздушните оръжия се продават свободно като по мощните от тях които работят не с пружина а с бутилка сгъстен въздух подлежат само на регистрация в КОС.Не се вадят разрешителни ,не се изисква психотест и обучение.В този смисъл закона казва категорично че това не е опасно за околните оръжие.По твоята логика ми то и ножовете и острите предмети са много по опасни.С тях има извършени много убийства.Да да не си пускаме децата в кухнята!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Хората из форума като чуят "въздушна пушка" и явно си мислят за онези пушки по панаирите. Вече и китайските въздушни ментарки имат сила буквално да скъсат главата на гугутка през 2 къщи разтояние. Ако някой си мисли че пушката не е опасна, нека помоли да стрелят по ръката или крака му и да се убеди в обратното

23

Анонимен

преди 7 години

Мръсен садист. Сигурно се е е изживявал като велик ловец. Застрелял е член на семейството на тази жена. Причинил и е огромно страдание. Трябва или в затвора или много много солена глоба.

22

Анонимен

преди 7 години

Доста едро куче. Щом е успял да го убие от такова разстояние, значи пушката е била мощна. И представлява потенциална опасност и за околните хора.

21

Ангел

преди 7 години

Опасен за околните начин е ако е застрелял животното с огнестрелно оръжие не с въздушна пушка.Тва обвинение 100 про няма да издържи в съда!!! Но убиеца на Кучето ще плаща защото собственичката има право да заведе финансов Иск за убийството на домашния и любимец.

20

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще лежи малко, и глобата ще е минималната. Но важното е да го осъдят. Така собствениците на кучето ще имат база на която да го осъдят и те. Такова куче не е ефтино - през носа ще му излезе на тоя пишман ловец

19

Анонимен

преди 7 години

Тоя си е за затвора. Да стреля с пушка от вилата си към обществен плаж. Нагъл и безчувствен ***.

18

Анонимен

преди 7 години

До 5590% от притежателите на оръжие компенсират малкия и увяхнал член с голямо и мощно оръжие.

17

Анонимен

преди 7 години

Повечето хора, които гледат животинки ги възприемат кото членове на семейството. Но някои двуноги като този стрелец никога няма да разберат това. Яка глоба и затвор за ***!

16

Поправка на 17

преди 7 години

Сега видях, че става дума за въздушна пушка, няма значение, факт е, че съд за "убийство на куче" е нелепица, а опасността за хората е големият риск.

15

55

преди 7 години

До АнонименКаква? Да избива комплекси ли?

14

Анонимен

преди 7 години

За убийство на домашно куче?! Този ******** трябва да бъде съден за неправомерно използване на огнестрелно оръжие! Той е опасен за околните хора и умъртвяването на кучето му е най-слабото провинение, което е лишаване от чужда собстеност в случая.

13

BURZUM

преди 7 години

Тоя сигурно има джип на 500 000 км!