30

Анонимен

преди 7 години

да не би да са го приели заради пресадения перчем

29

Анонимен

преди 7 години

Защо всички вдигат кръвно, нали са честни, нали всичко за рОдината са правили, да живеем все по-добре? Не мога да разбера притесненията им.

28

аз

преди 7 години

ама като си прави сделките за толкова милиони и имоти не те хвана инфаркта и ни най малко не помисли какво те чака след това а ??? Да беше пукнал в него момент в който тръгна да крадеш... то се връща г-н Ненчев в Ада с пари не можеш ги подкупи...

27

Анонимен

преди 7 години

Абе, като ги правят министери как изглеждат, здрави, усмихнати, пълни с енергия, готови за 24 часов труд, за лишения и жертвоготовност, за отдаване на всички сили народа да добрува. Като напълнят гуши, като изнесат милиони по офшорки и започнат да им излизат далаверите се оказват много болни. Менгелето имал рак на тестисите, вярва ли някой? Тоя повдигнал кръвно и в болница влиза веднага. Започнаха отстъпленията, кой както си реши. Важното в да се спасят и да не влизат в бумбака.

26

Анонимен

преди 7 години

дано го самоубият там мръсника ..кат ги яде кюфтеата ни рива а сега риве

25

Цецо

преди 7 години

След някой ден ще му окапе и присадената коса от притеснение.

24

Родолюбец

преди 7 години

Чиста симулация за червен картон! Същата като тази на Бойко *** - спасителят на Европа от ислямистите.

23

Анонимен

преди 7 години

А за Батко от Б кога ще прочетем Добрата новина, че Свети Пътър му е отворил портите на Вечните ловни полета. Една седмица народа ще се побърка от ядене и пиене, цяла България ще въздъхне. Ще настъпи Ново летоброене - Нова ера.

22

Славуца от Тиквуца

преди 7 години

Га шперплатеше на бюрото секретарките,нищо му нямаше...

21

дидо

преди 7 години

айде тоз и той пред инфарктно състояние ще го изкарат , защо като почнат да се съдят и почват да се разболяват и едва ли не влизат с единия крак в гроба ама може да назначава *** в МО и кой ли знае какво е правил с тях , но там инфаркта не играе важна роля , дрън , дрън , да се съди и толкова....

20

Юруш на бананите

преди 7 години

Ако е невинен ,що вдига кръвно ???!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Дали земеделчето е дало отпечатък или това е за простосмъртните?

18

Анонимен

преди 7 години

Дал ли е отпечатък от пръста като са го приемали?

17

Айде - и тоя с кръвн

преди 7 години

ще му пратим Патриарха....

16

До Nadia

преди 7 години

Наде, ти да не си онази дебелата дето я кръстиха Свинетка? Тази която излъга, че няма да увеличава цената а я увеличи. Или си дъщерята на Бай *** която трепери от гадостите на това правителство. А не помниш ли какво беше казал земеделеца като си искал от хубава жена работеща в МО? Заключвал вратата и я хващал веднага за шлифера. Тя от страх мълчала. И той се гордееше с казаното. Дойде време да плаща!

15

Анонимен

преди 7 години

и тиквака с инфаркт и инсулт

14

Анонимен

преди 7 години

Обявата е с тайно наддаване,ама кой журналист да си направи труда да отвори ЗОП-а, трябва и сензации да има, за да им четат простотиите...

13

Анонимен

преди 7 години

Престъпниците в България са най-болните в света. Същото се отнася и за политиците ни, особено тези с ненаказани престъпления. Липсата на достойство няма да коментирам.

12

Няма

преди 7 години

До Анонимен 10Няма как да стане това, Москов ще го уреди без парЕ, щото после ще са съквартиранти в СЦЗ-то, дано!

11

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Всички са болни от високо кръвно. И малко да им се вдигне и в болницата. Какво да кажат обикновените хора, на които им вдигат кръвното всеки ден с техните управленски решения? А, да, те, ако стигнат до болница, трябва да им вземат пръстови отпечатъци, като на престъпници. Абе всичко в решенията на герберското управление, опира до г-н Доктора. Той Вездесъщ, тоя г-н Доктор, бе? За да потушим негативите от организационните решения в образованието, отиваме при г-н Доктора, за да се освободим от Съда, отиваме пак при г-н Доктора;)))