103

Анонимен

преди 7 години

Русия е виновна за изхода на Балканската война; Тя не спази договорите от 1902 г. и от 1908 г. Тя застана на страната на Сърбия и Гърция. Тя спря ПРЕДАТЕЛЯ ген. Р. Димитров пред Цариград.Тя насъска Румъния и и построи 3 моста на Дунав. Тя пусна Турция и има вина за клането на Тракийските Българи. Тя даде Южна добруджа на Румъния

102

Анонимен

преди 7 години

Жертвите на комунизЪма в световен мащаб са около 200 милиона.

101

Анонимен

преди 7 години

До Lothbrok--124;Сталин провежда 3 голодомора в Украйна. Общо жертвите са 13 милиона. 1924 г--3мил.1932--33 г -- 7 мил. 1946 г -- 3 мил.

100

Lothbrok

преди 7 години

Никой не подкрепям, ама украинците имат право, Сталин изби 2 милионна украинци. СССР насъскаха сърбите да правят изкуствена нация от българи в македонци. Нямам нищо против руснаците като хора, но към политиката им в историята имам доста негативно отношение.

99

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--118;Тя комунистическата простотия с нищо не може да се измери. Няма открита мерна единица.Ами питай другаря си Сталин бе тиква. Ами питай руските историци които го пишат бе гюдюл. Те такива като теб учеха история на партийни събрания от неграмотните парт. секретари. Комунисти станаха най--долната прослойка на обществото . Пример;Чочоолу ,Ташо Премяната , Г. Димитров . А. Югов Т. Живков идр. знайни и незнайни ***.

98

през това време

преди 7 години

Киргизстан обявиха, че от 2017 г в Киргизстан няма да има руски бази :)Удар в гърба .. отново ! :)))))

97

Анонимен

преди 7 години

116 Не беше само тъпотия, макар че.. Имаше и политически мотив за край на историята посредством глобализъм. Глобализмът се предвиждаше, като разделение на труда та да не се сурине Русия и бомбьожките да не попаднат във всякакви бандити. Идеята беше Китай да бачка, Русия и арапите да копат нафта, а Европа да ***, да цвили доволно и да трупа дългове постепенно и с акцизите да се пълнят бюджетите. САЩ да печатат. Затова пуснаха статии, дето петролът ще свърши гороломно. Сега с това се приключи.

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 114 "ещо не си в час. Сталин наказва УКРАЙНА с ГЛА"евтина укрофашистка пропаганда

95

Анонимен

преди 7 години

До 114 Младежо дермократ!Ти можеш ли поне да броиш до 153 000? Ми това са 15 дивизии бе,момко!Ти ходил ли си в казарма,знаеш ли какво е дивизия!Защо да ги избива,като могат да работят или воюват при нужда? За да могат такива какавани като тебе да четат и да пишат,без да мислят,само простотии?Страшно нещо е дермокрацията!

94

Анонимен

преди 7 години

тия укрофашаги май дърпат дявола за опашката

93

Анонимен

преди 7 години

Никога и никъде в световната дипломация и управлението на държавите не е имало толкова *** лапнишарани като тези във ФАЩ,Англия и ЕС!!! Да си с икономиката и с реалния капитал- специалисти със знания,умения и опит на САЩ,Великобритания или Европейския пазар от 1970-те години - и да си изнесеш производството в Китай заради едни книжки- това го могат само най-скопените икономически и финансови мозъци,или баш- антикапиталисти,попаднали в управлението им!Страшно нещо е простотията във властта!

92

Потрошенко

преди 7 години

да не си счупи главата. Кака му Меркел с 13 само годни хеликоптери не може да му помогне, Тръмп не се интересува от режима на Пиночетко, пардон Потрошенко.

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--109;Нещо не си в час. Сталин наказва УКРАЙНА с ГЛАД.Непосредствено преди войната Сталин избива 153 000 предимно мъже.Историците твърдят че е унищожил 15 дивизии. За отбраната на Киев Сталин подписва позорната заповед 223 ; Да се мобилизират ДЕЦА от 13 до 17 г. За да спре отстъплението подп.заповед 227 НКВД да убива всеки който отстъпи. При Ленинград Жуков подп. заповед ;КОЙТО СЕ ПРЕДАДЕ ДА СЕ РАЗСТРЕЛВА ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО .Жуков използва ЖИВИ МОСТОВЕ,също като Суворов.

90

ribar

преди 7 години

До Анонименtova ne sa rusnachi a banderovchi ucrainski fachisti

89

до 110

преди 7 години

тези смешни данни от БХК ли ги вадиш или директно от отоворено (отзад) общество ти ги диктуватей ти опълченците на Шипка ще ги изкараш предатели още малко бе

88

ивчо

преди 7 години

имам чувството, че се пускат статии за русия да могат русофобите да дигат самолета и да олабват зора. Като рибки, виждат Русия и са се натопорчили :)

87

Анонимен

преди 7 години

До 106;30% от руските офицери са ГЕРМАНЦИ. Русия не се справя при Плевен и руското командване е заменено с РУМЪНСКО. Над 70% от руската армия са украйнци. Брянския и Орловски полкове са Украйнци. Относно жертвите; Руската армия ,която преминава р. Дунав е 185 000 а дала 200 000 жертви .Егати голямата лъжа. Според руските историци жертвите са 22 391.

86

Анонимен

преди 7 години

Годомора в Украйна да не би да е бил само срещу етнически украйнци ,а в тия 13 милиона влизат всички етноси.В РСФСР също е имало глад,но никой не говори за Грузия ,родината на Джугашвили/Сталин/ и Берия

85

Анонимен

преди 7 години

оф айде почвайте се че почна да ми писва

84

Анонимен

преди 7 години

бой по фашиста-украински ...беха братя сега са врагове ..бой по тиквините глави