21

Геле

преди 7 години

до 27Хм, "диктатор" , напоследък е доста мъгляво понятие. Май всеки държавен глава , не споделящ "правата линия" на US е диктатор. Съответно всеки главорез споделящ я е "демократ".

20

ф 15

преди 7 години

Ами прав е Буш .Русия подкопава световния ред устроен така,че там има запазено място за Русия след ВСВ.Ако този ред е лош за Русия и иска друг какво ще стане ако дойде ред в ,който има страни които наистина я мразят.Беше безумие да се напада САЩ,ЕС ..Да се съюзяват с Иран ,исляма Китай ,Индия и други империи на диваци и убийци .Защото Имадържави в света с тер .претенции към Русия и това са изброените с които Путин се върза.Но Буш е историк и знае това,а Путин не е историк .

19

до Путин

преди 7 години

Просто мачкай!

18

ф

преди 7 години

Тъжна коледа за Волен .Мин година Доган го спаси от затвора с ясно поставена цел - т нар обединение на патриотарите на Русия и влизане в президентството . През кои канали мина това ,че тези трима влъхви на комуниазма - КК,ВС,ВС могат да оглавят кабинет.Не ли през награденият от Орбан - ББ ........И той издигнат от Доган,навремето. Ето как действа шпионската система.Това в БГ .Може да си представяте за света.

17

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До НедВярно е Нед... - американците масово и поголовно бягат от Сан Франциско, Детройт... - и се заселват в Сибир... - скоро Русия ще започне изграждане на телена ограда...

16

До Странджата

преди 7 години

Може да се провери сигурно, ама аз да питам. Милошевич не го ли оправдаха посмъртно?

15

23 до 25

преди 7 години

Не е много осезаема разликата между действията на САЩ и Русия. Особено в последните години. Къде са стъпили САЩ и държавите живеят нормално? И от друга страна, къде са стъпили Русия и не са си назначили диктатор, който да тъпче хората? И двете за мен са еквивалент.

14

Нед

преди 7 години

Тия са като нашите , трябва им някой с който да се оправдаят.САЩ отдавна не е това което бяха.Имам роднини които 20г живеят там , имат собствен бизнес , ходим си на гости и сами разказват с годините колко се е влошило положението.Това не е да идеш на бригада да събираш пари , но за повечето от вас САЩ е картинка от филмите.Идете в Сан Фрасиско и ще усетите разликата между филм и реалност.Детройт също е един от градовете който напускат заради добива на шистов газ!!

13

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"Нормално.И ЕС прие подобна резолюция скоро. Време е Путин да бъде сложен там където му е мястото -в ъгъла"...В ъгъла на килията на Милошевич... - в Хага...

12

Анонимен

преди 7 години

"руската политическа намеса по света"Май ги заболя, че има и друг освен тях, който си вре гагата навсякъде!?

11

защо?

преди 7 години

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

10

маде ин Булгари

преди 7 години

А кой ще "разобличава лъжи, агенти на влияние, корупция, нарушаване на човешки права, терористични действия и убийства, извършени от тайните служби или от политическите елити на САЩ или на техни "посредници" и мекерета?

9

Анонимен

преди 7 години

Последни напъни на високото смугло момче преди са си отиде.Така че много по-важно е какво ще каже високият рус мъж , който идва.

8

свинаря

преди 7 години

Наистина руските *** не са много активни в последно време,но за сметка на това западните *** са доста активни.

7

реалност

преди 7 години

Случаят Сидеров е показателен .Комунист писал се на седесар през промените.Приет в САЩ с отворени обятия и след година две почва анти американската си дейност та досега. Подслушва за руската мисия стотици хора .Алфа е средище на пост комунистическо мислене.Райчев ,политолозите на мафията и дс са приети радушно ...... Претенциите им стигнаха даже да оглавят правителството .Ако това не е заплаха ?!!

6

ивчо

преди 7 години

хах, етслон за демокрация и свободно слово .....

5

Браво.

преди 7 години

Най-после да се вземат някакви мерки..........пример - троловете -продължават да мърморят че православието е в опасност, докато в документите на ЕС изобщо няма такова нещо..отделен е факта, че руснаците които взривяваха църкви сега са "пазители" на православието?!

4

Анонимен

преди 7 години

Скат ,Алфа са агентурно котило на шпионаж.Сидеров подслушва хора .Какво повече искат.

3

Факт

преди 7 години

Ха-ха,с административни мерки ще борим руската пропаганда!Май не си вярват в собствената,та искат да отстранят конкуренцията....Впрочем повтаря се историята с икономиката-САЩ(с малки изключения) НЕ МОГАТ да произведат конкурентна продукция и разчитат на силови решения,вкл. и налагането на долара!Ако някой ми беше казал преди 10-15 години,че Америка ще изпадне в това положение,щях да му се изсмея!А сега е факт.При това Русия с нищо не е допринесла за това-нейните възможности са силно ограничени.

2

Българин

преди 7 години

Кога ще ги стигнем американците?Питам конкретно руските патриоти и сикаджиите.Останалите явни метастази на БКП са ни ясни...