65

Анонимен

преди 7 години

А сегс украинците яко са захапали дръвцето щото друго нема. Студ и глад.

64

Анонимен

преди 7 години

Или...Русия печели, Запада губи, ние пак сме не където трябва ! Какъв бил БВП на Русия, ми много важно, а колко трилиона е задлъжнялостта на Запада, смятате ли, че след 30 години живот на кредит, това, ще продължава още дълго ?

63

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада УРА

62

Анонимен

преди 7 години

комунистите измислили инквизицията и на папите им харесало и я прилагали 1000 години- абе тогава не е имало комунисти- трай бе кой те пита

61

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха крави мууууууууууууу

60

Анонимен

преди 7 години

интересна работа - намалят джихадистите и спира хуманитарната помощ помощ от западаскоро няма на кого да оказват хуманитарна помощда си дойдем на думата- кой ги създаде и ги насочи към европата- вкл. и към българиясоропроститутките плачат и плюят путин- народа плаче и плюе гербавите марионеткидето ни пробутват сълзливи изтории за бежанци - а нашите хора гладуват по селатаи никой не се сеща че тяхната държава осигурява топла храна 3 пъти на ден на чужденци дет лежат - а не се сеща за тях

59

SpaceX

преди 7 години

111 Виждаш ли как си разбрал , само че не са точно марсианците а мафията , световната енергийна мафия . Кой мафиот не би купил петрол на 20 долара примерно или на 14 дори съм чувал на бартер срещу оръжие с 300% надценка

58

Анонимен

преди 7 години

Чрез военната намеса в Сирия Русия сложи край на произвола на САЩ в Близкия Изток.

57

Анонимен

преди 7 години

САЩ се надяваха, че санкциите ще разгромят Русия. САЩ се надяваха.

56

Анонимен

преди 7 години

Няма военно решение за Сирия - това твърдят западните политици от години.----------------------------------------Ъхъммммм, и за това от четири години фундаменталистите воюват с армията на Асад посредством тояги, прашки и лъкове, налага им се, понеже нямат никаква финансова и военна помощ от от въпросните западни политици-миролюбци!

55

SpaceX

преди 7 години

103 винаги има кой да купува на занижени цени и да продава на повишени цени , бъди спокоен . Путин нищо не купува , не му трябва да купува нали е челист , но тези под него за печалба са готови на всичко.

54

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXЗаблудено си, тиквенце!

53

Глупости!

преди 7 години

...на мигрантите --да им помага Русия и Асад ,бе....ЩО ДИРАТ В Съвета за Сигурност на ООН......???!!!НАЛИ РУСНАЦИТЕ СА "ОСВОБОДИТЕЛИТЕ"...ха,ха,хааааааааа

52

Анонимен

преди 7 години

До ЗА 87...ХА,ХА,ХАААААда виждаш бежанци сред тези, които идват в България ?

51

ЗА 87...ХА,ХА,ХААААА

преди 7 години

....а , защо пак идват към Турция и България ...??!Да не са се объркали от снега и мъглата ,бе.......?

50

zaw12929

преди 7 години

за капак Съветът за сигурност на ООН свиквал в Ню Йорк спешно заседание за "критичната хуманитарна ситуация в Алепо". Айде стига бе, айде стига. Пет пари не давате за хората. Искате да спасите терористите, виж тяхната ситуация наистина е критична. Можете да им пратите Митов, той ни спаси от Путин.

49

SpaceX

преди 7 години

91 а пък от теб мислиш ли че се очаква друг коментар

48

Анонимен

преди 7 години

А днес Путин, го поканиха официално и в Либия, честито !

47

SpaceX

преди 7 години

89 Имат пари от контрабандата на петрол , от там и купува контрабандно оръжия ,а в началото се снабдиха и от изоставеното от панически бягащата иракска армия. Няма как офицерите и сподвижниците на Садам да бъдат приятели с американците . Точно обратното това е техния реванш срещу победата на американците над Садам .

46

gtf

преди 7 години

какво друго да се очаква от платените статии на DW ... ? "САЩ и западният свят също имат вина за ужаса в Сирия" това е смешно, фащ и западният свят носят основната вина за случващото се в Сирия, поредната революция на (финансирани и въоръжени) малцинства, този път може и да не успее. След толкова години съм склонен да вярвам, че възродителният процес по времето на комунизма е следствие на подобна заплаха това да се случи и в България.