72

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До сега Винкела и Македонцот бяха задното подкрепящо колело в управленската...талига на Тиквата Сега,ако се изпълни детската...мечта на Варадерото,Винкелот и Македонецот да влязат по...терлици във власта,ще са предното колело в...управленската талига,управлявана от Банкянския...хитрец.

71

Анонимен

преди 7 години

Не само това - Бой ще е много доволен ако станат ПФ с негоив министри, защото нямат собствени министри на здравеопазването и финансите. делата срещу Москов срещу хората му ще спрат. Ама ще изгърмят Ненчев или Бъчварова. ПУКА МУ! След шест месеца ще им спаден рейтинга на патриотите, няма да влязат мажоритарно, а той ще е или пърав или втора сила в мажоритарния парламент. А от министриет му никой няма да потърси отговороност, защото следите ще бъдат заметени - това ще е условието и към ПФ и къмРБ

70

Анонимен

преди 7 години

75 не подменяй фактите - не са 3,5 милиона толкоав са общо гласувалите на реферндума но сред тях има и Против аз например съм такъвСам 2,6 милиона са ЗА мажоритарнен вот, близо 900 хиляди казаха НЕ, и още над 3 Милиона - не гласуваха, защото искаха дебат в парламента, а не набиване на тезиет на Слави.

69

Анонимен

преди 7 години

Бойко се жалаваше, че ПФ с популистки лозунги за мигранти и пенсии трупал актив, видно от изборите, а той вършел черната работа и понесъл електорален срив. Сега вижте как ги бута към пропастта - ,,Давайте, ще успеете, велик си Симеонов, скачай в дълбокото Каракачан, ти си изкусен плувчага! Волене, крепи ги и си вземай депутатската заплата, иначе - пробация....!''.

68

Българин

преди 7 години

РЕФЕРЕНДУМА е факт !240 депутати не спазват конституцията на България вече почти месец , както не спазва конституцията и президента Р.Плевнелиев !

67

иванасен

преди 7 години

Променил се Илия,погледнал се-пак в тия.Брутално подли и нахални.Важен за тях е ,колкото и да е банално,кокалът.Да го гризат,ще им излезе отзад.Господи помилуй нас-овчиците, защото ги търпим,без да им вярваме.

66

фсб

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАна м*айка*ти п*тк*ата бе ми*зерник

65

мандат

преди 7 години

който и да го вземе,народът все е отдолу. никой не предлага нищо за тази страна,всичко е само пазарлъци за власт.

64

Анонимен

преди 7 години

"Народа" е вече повече извън България, отколкото в нея

63

64

преди 7 години

реферндума не реши нищо защото не достигнаха 12 000 гласа. Дори един глас да не достигаше - той подлежи на КОРЕКЦИИV каквато бе съдбата на предишни реферндуми, например за АЕЦ колзлодуй. щом не събираш нужните гласове, това НЕ Е ВОЛЯТА НА НАРОДА, а само ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЯНА В нЯКАКВА НАСОКА - каква обаеч решава ПАРЛАМЕНТА.

62

Българин

преди 7 години

РЕФЕРЕНДУМ - реши 240 нелигитимни корумпирани БОЙКОВИСТИ - Бойко ако иска да сменя държавата , НАРОДА ОСТАВА !

61

Анонимен

преди 7 години

Господ ако слушаше кучетата, от небето щяха да валят луканки! Народа, специално тукашния не иска и не заслужава демокрация, а здрав прът. Пет професора казват, че не е така, 1000 безграмотника казват, че снегът не е бял, а пембян и това е задължително.

60

Българин

преди 7 години

3,5млн. Българи решиха Бойко да е безработен ( КОНСТИТУЦИЯ)а Странджата и ГЕРБЕРИТЕ с Корнелия Нинова нека си лаят !

59

Анонимен

преди 7 години

За съжаление бойко с Политиката едва започва. Оттук нататък ще има само 4 партии в политиката Герб, БСп, Дост и ДПс, Герб и ДОСТ ще се менкат 4 години - посел 4 години години БСП и ДПс и после пак 4 години Герб и ДОСТ. това направихет с измислената мажоритаран система, оттук нататък няма да има други партии, върнахте ни в 90-те годиин, когато имаше само СДС и БСП.

58

Анонимен

преди 7 години

това ако го направят ще е най-голямата глупост, но тя се роди под натиска на Салви Трифонов, който чрез мажоритарна система иска да изтика патриотите и Реформаторите.В следващия парламент ще влязат три партии - БСП, ДПС и Герб и премиер ще е или пак Бойко или Корнелия а вие си гласувайте мажоритарно.

57

Анонимен

преди 7 години

Щом Беновска продължава да се върти около Бойко, значи ще се връща пак.Всъщност, той не си е отишъл.Поне до края на Плевнев ще се мотаят, сетне ще направят ипмичмент, сетне мажотитарен вот и още по здрава еднолична власт. Вместо да хвърлят ресурс в 240 изборни района, достатъчно е финансите да сработят в 160.И референдума ще получи тоно това, против което е гласувал. Хак да им е!

56

Българин

преди 7 години

Бойко с политиката приключи - 3,5млн. Българи го решиха , а не Бойко (фактите са такива )няма защо да се притесняваме .

55

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството, че Странджата работи за някоя от социологическите агенции. С всяко негово включване с точност до 1% може да се провери отрицателната нагласа на плебса към властта.

54

Анонимен

преди 7 години

Бойко, за съжаление, хич не е на бунището даже и ще го видиш още на следващите избори.

53

Анонимен

преди 7 години

Абе другари,нали плачехте,че в ГЕРБ има диктатура,сега има различни мнения относно подкрепа ,пак лошо!Ей няма угодия!