9

мнение

преди 7 години

Със санкции или не русия продължава напред, успя да минимизира вредите. Газпром през тази година е увеличил доставките за Англия с 55%, Германия, Франция и Италия с около 5-7% за всякй страна, превърна се в най-големия производител на пшеница и царевица и то не е ГМО, увеличиха значително производството на месо, развиха производства на стоки, внасяни преди това. Явно е малко и ЕС иска още да се развива руската промишленост. По-*** политика няма. Сам да си затваряш пазари заради терористи. Французите бързо забравиха как ги гръмнаха, но няма да е за дълго, ако продължават така....

8

Анонимен

преди 7 години

Русия е мъртва държава!!! А НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ СА СЪУЧАСТНИЦИТЕ НА МАСОВИЯ КАСАПИН ПУТЛЬОР ИЗБИЛ НАРОДА НА СИРИЯ И ЗАГРАБИЛ ТЕРИТОРИЯТА МУ КАКТО И В ДОНБАС ТАКА И В ЛУГАНСК!!!ДАНО РУСИЯ БЪДЕ ИЗТРЕБЕНА ОТ ЧУМАТА ХОЛЕРА И МЕЧИЯ ГРИП ДА ИЗПОПУКАТ НАЙ-ПРОТИВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СВЕТА!!!

7

Каспичански

преди 7 години

Сателитните държави на Русия са цъфнали и завързали, нали другаре?

6

Анонимен

преди 7 години

Онзи ден Путин успокои народа на РФ, че при евентуална отмяна на санкциите срещу Русия, той ще удължи максимално дълго във времето действието на контрасанкциите срещу запада.

5

за Руския Кeнeф

преди 7 години

всичко е победа. Слагат им санкции - победа. Падат санкциите - победа. Бaси победителите братче, живеят като скотове.

4

Анонимен

преди 7 години

По отношение на Русия Западът действа на принципа. И ние сме зле с тия санкции, но се утешавамв, че Русия е по зле. Нещастници.

3

Dj

преди 7 години

Социалистите във Франция са бита карта и загубеняци и само те са санкциите су Русия. Всички нормални хора, не социалисти са за премахването им, за разлика от България където всичко пак е на-обратно.

2

Анонимен

преди 7 години

Още едно доказателство , че санкциите нямат нищо общо с действията на Русия , а с комплексите на някои управници в Европа.Затова те ще си отидат един след друг.

1

Анонимен

преди 7 години

Русия не част от минското споразумение а е гарант като Франция да е ясно или не им харесва да са на равно или си мислят че са по специални нещо медала винаги има две страни