57

Анонимен

преди 7 години

Аз имам мн добри идеи, как нещата ще се оправят, ама никой не иска да ме чуе и да ми обърне внимание, първата и най-важната е да се спре със злоупотребите и кражбите, ама наистина е от голямо значение за развитието! Като гледам бившите комунисти, мутри и агенти на дс ще си я погребат тази държава без а им мигне окото и тва си е...

56

stoian79

преди 7 години

ETO TOVA SA VIDIMITE REZULTATI GARANTIRANI OT GERB.BEDNOST OTVSIAKADE.

55

Анонимен

преди 7 години

king_for_a_day, съгласен съм, но истината е, че в София хората не живеят хич зле. Аз, с моята заплата, в България мога да си позволя повече, отколкото на същата позиция в една Германия, например. Отделен е въпросът за какво си харчат хората парите, но в София заплатите не са лоши. Начинаеща телефонистка в колцентър с единия смотан английски почва на 450-500 ойро. С холандски вече е на 1000+ ойро. Вярно, това не е представителна извадка, но все пак.

54

Анонимен

преди 7 години

Всъшност евросубсидиите са по програми за регионално развитие, и преимуществено отиват в малки населени места! Не в София.

53

Веско

преди 7 години

Приходите на държавата, както и разпределението на еврофондовете са концентрирани в София. Практически столицата ограбва цялата останала държава и така "произвежда" 40 % от БВП.

52

Анонимен

преди 7 години

Фирмите със седалища в София плащат данъци на РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ. На местния плащат само за сгради и смет, евентуално за коли. Големите данъци отиват в републиканския. От там се разпределят по региони и далеч не остават в София!!!! Така че няма значение къде е седалището на фирмата!

51

Анонимен

преди 7 години

Вместо да мислиш пропорции, виж как го правят другите.Да, техните политици също крадат, но народът им ги държи далеч по-изкъсо. Етотова ти е разликата - че тука плюете Тиквата по форумите, но реално нищо не се прави, за да бъде контролиран той. Тия избори бяха за него начин да се измъкне, така че те не са мерило.

50

king_for_a_day

преди 7 години

62 , благодаря, че ме светна. Нали именно заради това я изключих от ЕС, но не и от "европейските" заплати (защото все пак е в Европа), за да покажа как със статистически прийоми могат да се докажат абсурдни твърдения.

49

Анонимен

преди 7 години

Сигурен ли си, че го няма никъде по света?И какво му е странното, според теб, 2000-те служители на Лукойл са били адски против да се преместят в София ли?

48

Анонимен

преди 7 години

Още не е ясно дали сме донор или реципиент на ЕС. Да от там идват пари, но и ние плащаме членски внос. Прозападния Герб мълчат точно по този въпрос, което ме кара да мисля, че в най-добрия случай сме 50:50.

47

БАБА КУНА

преди 7 години

"БЪЛГАРИНА СЕ ВИДЯ С ПАРИ" - ПОМНИТЕ ЛИ ПОРЕДНОТО ИЗКАЗВАНЕ НА БОРИСОВ, С КОЕТО СЕ ИЗГАВРИ С НАРОДА?! ТОВА Е ЕДНА ОТ ПРОСТОТИИТЕ ЗАРАДИ КОИТО ХОРАТА ГО НАМРАЗИХА. НО ДА НЕ СЕ ЧУДИМ - ТОЙ СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е ***. ЛОШОТО Е ЧЕ Е И НАГЪЛ, НАХАЛЕН И КРАДЛИВ.

46

Анонимен

преди 7 години

Това е голямата измама. София с 40% от икономиката на страната. Това е изкуствено направено и го няма никъде по света. Примерно банките. Всичките им централи са в София и отчитата печалби като софийски дружества а дефакто действат в цялата страна. Същото е и с големите вериги магазини, бензиностанции. За какъв *** преди няколко години принудиха и централата на Лукойл да се премести с 2000 души администрация в София. При положение, че завода и производството са в Бургас? Пристанището също. ***

45

Анонимен

преди 7 години

Молдова не е в ЕС, товарищ

44

king_for_a_day

преди 7 години

"...В София за период от 8 години (2007-2014 г.) средните доходи вече са се изравнили със средноевропейските..."Просто не е вярно. Освен ако за целите на стъкмистиката не са направили някое извращение и после да се оправдаят: "Ето, в ЕС 500-те милиона жители вземат средно по 1900 еур, а в Молдова 3-те млн вземат по 100 еур, значи средноаритметично еропейската заплата е 1000 еур, което е средната заплата в БГ (хехе, макар и само в някои сектори)".Не знам има ли някой да вярва на НСИ...

43

Анонимен

преди 7 години

Остави ги лозунгите за партсъбранията. Колкото и да ги повтаряте, това няма да промени нищо. Няма да промени факта, че тези, които сочиш, пак ще си ги взимат тези пари и че основната причина е пасивността на редовния българин.

42

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕС дава... рушвети на слугите си. 98% от еврофондовете свършват в джобовете на мутри, приближени на режима. Парите от ЕС не стигат до хората, нито до държавата. И те много добре го знаят. И не спират да ни хвалят крадците, защото им вършат страхотна работа и си заслужават рушветите...

41

Анонимен

преди 7 години

ЕС дава, но в кошара не вкарва.И Тиквата и подобните му си ги избираме ние, а не ЕС.

40

Анонимен

преди 7 години

Няма достатъчно парици да поддържат илюзията за развитие, с която се прикрива запАда, който ни се налага от зАпада.Виж ако бяхме от тия държави, които непосредствено граничат с Русия щяха да наливат повече парички както го правят в прибалтика, барем руснаците покрай границата си кажат "еййй че хубаво в това ес"... ама уви...

39

Анонимен

преди 7 години

Що се не оплачете на ББойко, нали от 2008-*** насам все той коли и беси? И еврофондовете усвоява със страшна сила. И все разправя колко сме добре и стабилни. А?

38

Бай минчо

преди 7 години

До 50Не е вярно! Аз лично знам за финансиране на фризьорски салон! Не че това е правилно, но просто не си прав