33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56В България няма пазарна икономика, защото не сваляте портретите на ленин и на сталин от стената това се знае добре от запад. Не очаквайте добро от вън.

32

до 62

преди 7 години

Я умнико ни кажи по интерконекторите от Румъния и Гърция каква газ ще тече? Пак руска, но с надценката на Ердоган. Айде скрий се, не беше ли по-добре газ от Южен поток?

31

Ани

преди 7 години

Каквото и да правят, Русия беше и ще си остане суровинен заден двор на България.

30

Анонимен

преди 7 години

С пари се купуват избори и държави - България 2016

29

до 58

преди 7 години

Това идват, го чуваме вече 3 години. А хъба на тиквата ще си остане празен като главата му.

28

Шорошоидииии

преди 7 години

Еми купувайте бидони за американска газ бе...какво чакатк????

27

Анонимен

преди 7 години

Пазарна икономика. След като е скъпа руската газ, къде е американската, норвежката, алжирската, катарската, израелската или туркменистанската. Или този кълвач пише само да си заработи доларите.

26

Анонимен

преди 7 години

Поредната поръчкова и лъжлива антибългарска по същността си статия от пратени ***. В малка България възможно ли е да има друга фирма като Лук ойл? Помислете. И тъй като не е възможно значи руското влияние е голямо. Какво можем да изнесе в Русия- нищо. Тя е огромен пазар с високи изисквания а у нас са само ЕТ, които работят почти занаятчийски, а ако продукцията им е качествена не могат да произведат количество.

25

Анонимен

преди 7 години

Изключително *** статия, написана за лапнишарани като някои от коментиращите.

24

Анонимен

преди 7 години

Руската Ламя е ненаситна. Обича вино, сирене, масло,,доматки, бобец,и всичко което става за ядене.

23

МИО

преди 7 години

Путин не е Русия , а СССР-2, който налага мита точно върху българските стоки като санкция за влизането ни в НАТО и ЕС. Освен това плащаме многократно по-скъпа газ от фашистка Германия избила милиони руснаци и това е също санкция срещу нас. Нищо икономическо и братско не може да се случи, докато има СССР-2. За България СССР-2 е обективно в черния списък на комуно-милиционерските азиатски държави.

22

Анонимен

преди 7 години

Най-лесния начин да станем по-независими е да въоръжим и насъскаме един срещу друг БСП - АБВ - АТАКА - ПФ срещу ДПС - ДОСТ. Колкото повече загинат толкова по-добре за отечеството

21

Анонимен

преди 7 години

ПРОДУКЦИЯТА ЗА РУСИЯ Е ПРЕЗ ВАРНА И НЕПОДЛЕЖИ НА КОНТРОЛ. ЧАДЪРИ БСП, ДПС, ВМРО АТАКА И НАТАТЪК.

20

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До БобиАко цифрите ти са вярни... - то фалитът на Русия е по-близо, отколкото си мислех... - за Русия един милиар е баснословна сума, докато за Щатите - бълха ги ухапала... - казах ти, че това е капан за жужето, от който няма измъкване...

19

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Тоя Решетников издаде дрОгарката Нинова... - пиян ли е бил или е целял нещо друго...

18

Русофил

преди 7 години

Преди една седмица Роската Петров каза една много добра фраза "Обичам Русия, но предпочитам да живеем като холандците и белгийците". И аз съм на същия акъл, обичам Русия заради освобождението, заради филмите, езиците са ни страшно близки, вярата една, и Путин го харесвам, защото си е силен лидер,но не бих искал да живея руснак Много водка, още повече корупция, олигарси, дето нашите са като пионерчета до тях, ужасяващи градчета, а бе въобще мрак.

17

Анонимен

преди 7 години

Обективно погледнато от икономическите връзки с Русия - обедняваме, а от икономическите връзки с ЕС и САЩ - забогатяваме.

16

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да бъдат съдени "българските патриоти" - търговците с Русия , които изнасят продукцията и.

15

Анонимен

преди 7 години

А какво стана със статията преди няколко дни където се пише че ние плащаме най ниски сметки за газ и електричество балансирайте малко нещата така се объркват хората а платените статии това е друго

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Капанът, който Западът заложи на Русия - я води до сигурна гибел... - освен ниските цени на петрола и останалите суровини, освен слабата рубла и галопиращата инфлация... - Русия бе въвлечена в една локална война, от която няма измъкване /имиджът на жужето трябва да се пази на всяка цена/, а цената е твърде висока... - фалит и просешка тояга...