11

niki

преди 7 години

Тоя недоволства защото трбва да връща рвсто.

10

Анонимен

преди 7 години

Градът е орбанизирана територия, селяните заедно с дом.любимци на село ,там кър голям!Тамън ще задоволите животновъдните си инстинкти!

9

Анонимен

преди 7 години

За да не попречим в бъдеще евентуално да бъде построена някоя детска градина или детска площадка дайте сега да не пречим да бъдат построени няколко нови блока или нов мол. Тоя май лее крокодилски сълзи.

8

Вуйчо

преди 7 години

Стройте бе, трябва да има къде да живеят новодошлите от провинцията

7

смЕх

преди 7 години

Много го пазите тоя като гледам нацвъкали сте звездички на почти всеки коментар !

6

Анонимен

преди 7 години

Ми то само като му види човек физиномията му става ясно всичко.Прилича на черноборсаджия от долнопробна руска комедия.Само дето нашето не е руска, но е долнопробна и трагедия.

5

смЕх

преди 7 години

Тоя * от ли е или само се прави на такъв кой е казал че е против детските градини хората са против застрояването с нови блокове и разни офис сгради.

4

Анонимен

преди 7 години

Даа оня ден гледах наживо такъв компромисен вариант.Детска площадка с размери 6 квадратни метра с печица и неква пързалка.Идеално пасваше на няколкото джипа и шестметрови аудита комби паркирани пред нея така,че дори и мишка да не може да я стигне.За сметка на това зад нея имаше 8 етажна новопостроена коперация плътно долепена до още безумни сгради.Всичките ново строителство.Нямаше дори тротоари-входът беше директно на улицата.Тия архитекти ги избират с конкурс кой е по-голям ***,нали?

3

RUSSIA the best

преди 7 години

Между Люлин и Банкя има много свободни места за застрояване. Стройте там , тъкмо ще станат един квартал.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя на разсеян ли се прави или какво?Проблемът не е, че се презастроява с детски градини, а че се презастроява с блокове. Като се нагъчкат един до друг осеметажни блокове и след това не детски градини, но и пейка няма да има къде да се построи!

1

Анонимен

преди 7 години

Абе какви барбекюта те гонят бе. Тука не става дума за детски градини и не измествай темата.