10

анонимен

преди 7 години

вижте видеото в интернет за сьомгата в бьлгария 30 лв за кг

9

ано

преди 7 години

До Nadia Nikolovaявно търговците там са били българи! ха ха ха

8

Nadia Nikolova

преди 7 години

Не забравяйте,че Христос е изгонил търговците от храма намремето....Има защо.

7

анонимен

преди 7 години

27 години само кражба и льжи не се льжете по никакви намаленияв мом вьрвят албански домати по 1=29 лв за кг нещо отвратителноразвалени нарове от турция по 99 ст развалени ананаси по 1-99 лв за броисв месо на цени от 6 лв нагоре е тьпкано с вода и е безвкусно

6

ХХХ

преди 7 години

Така си е но има мнооооого хора дето хем го знаят но просто изкушението да вземеш нещо "намалено" е голямо ....коне с капаци ! Една приятелка миналата година искаше телефон от 430 лв на 330 лв намален ...отива и гледа всички телефони са разграбени .....но толкова много беше запалена по тоя телефон че отиде в магазина да си го купи чистак нов без договор за 320 лв .........извод "Офците са много"

5

ано

преди 7 години

Запомнете!Българин и търговец в днешно време са 2 несъвместими понятия.Може едно време да са съществували добри търговци-това го доказва историята.Сега всичките са мошенници и измамници- принципа е "да излъжеш един на ден е постижение , а доволните нямат значение"Жалко е ,че всички ние българите станахме лоши,зли,долни и гадни и точно там ни е проблема.Затова и господ ни наказва постоянно.

4

Анонимен

преди 7 години

Никакви редки изключения не са, а абсолютно масова практика. Освен това едва ли някой може да намери магазин (физически или виртуален), който вчера е направил отстъпка с повече от 10%, което е трагично на фона на други държави.

3

еделвайс

преди 7 години

Петък като петък- защо го наричате черен?! Ако някъде си за някои си е БИЛ такъв - за нас не е, и дано не бъде! Както и петък 13-ти с намек за злокобно число. Нищо подобно! Число като всички други!

2

Nadia Nikolova

преди 7 години

Е то българина,ако не излъже не може...А това,че масава хората се връзват на тазу глупост си е техен проблем.Евтиното обаче винаги си остава евтино!

1

Анонимен

преди 7 години

българина пак чул ама не разбрал...