17

Анонимен

преди 7 години

До изро диИ на мен ми направи впечатление това. Значи не е проблем, че хора на по 30-40 умират от инфаркти, но е голям проблем, че броя на работещите намалява. Едва ли не как не ги е срам да умират толкова млади, без да са си изработили заложеното.

16

Анонимен

преди 7 години

А вие какво очаквахте? Стрес, липса на перспектива, храна пълна с ГМО и всякакви Е-та, лошо здравеопазване... и като прибавим към това любимата ракия (често пъти евтино менте), нежеланието да се спортува и масовото пушене, е как да не сме шампиони? Да не говорим, че има едни шведи, които съвсем пък живеят зарите в *** и не полагат никакви грижи за здравето си, та те допълнително "оправят" статистиката, защото при тях е рядкост някой да живее дълго.

15

Анонимен

преди 7 години

А българина не е ли европеец. Какво заглавие. За справка българина като е бил европеец и е градял култура ония дет живеят с пет години в повече точно са излазвали от хралупите.

14

изро ди

преди 7 години

Виж ги ти! Проблема не им е, че мрем,а че заради това сме зле икономически. Това в прав текст значи: Не умирайте толкова млади, трябват ни роби за да ни хранят. Изро Ди!

13

anonimen

преди 7 години

ние нямаме профилактика в здравеопазването отиваме в болница когато сме злеличен лекар направление фалшиви диагнози скьпи и ненужни процедури иоперации с цел източване на касата а много по лесно е институцията личен лекарда отпадне и сьс здр книжка да ходим при специалисти да не чакаме болестта да сезадьлбочи

12

Анонимен

преди 7 години

Целия ни народ е повреден от комунизма.Политици, доктори, полиция, администрация, работещи...Всички са калпави и затова не ни чака добро.Сами сме си виновни.

11

Анонимен

преди 7 години

А по-смислен ли е?

10

Анонимен

преди 7 години

ЗАТОВА ТРЕБВА ЕДНА ХУБАВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА С МЕТЕЖ И ИЗБИВАНЕ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ

9

МОРЯК И ПОЛОВИНА

преди 7 години

ПОСЛЕДНА ВАХТА! ДНЕС СЕ ПРИБИРАМ ВКЪЩИИИ,.... ЖЕНИЧКИ, МЕНИЧКИ.....

8

Анонимен

преди 7 години

Имам съседи руснаци, големи веселяци са, всяка вечер са пияни, сутрин само празни бутилки изхвърлят :)Мъжа и жената ги изгонили от работа, защото все са пияни, сега чакат помощи от Русия.Колко ще изкарат само на това пиене не ми се мисли.

7

еделвайс

преди 7 години

В такъв случай на какво основание се повишава възрастта за пенсиониране?! Не зависи ли тя от продължителността на живота ?! Поне така се формулира "изискването".

6

Анонимен

преди 7 години

Когато имаш крадлива здравна каса и доктори търговци, това се случва.

5

Анонимен

преди 7 години

Ами че навремето руснаците пиеха одеколон "Тройной" и антифриз, който беше направен от етиленгликол.Тия са шампиони!Е,рано си отиват, но поне си отпиват цял живот.

4

ПеН

преди 7 години

Ето затова ни вдигнаха възраста за пенсиониране!

3

До 2

преди 7 години

Алкохолиците бързо повреждат организма си, особено и с некачествени питиета. А в Русия масово се пият гаражни водки, понеже са бедни и магазинните им идват скъпи на руските люди.

2

Анонимен

преди 7 години

А най-кратък е живота на руснаците - мизерен живот, тормоз, алкохолизъм, липса на перспектива, отчаяно бъдеще ... това ги разболява и убивва.Средно 63 човека загиват дневно в катастрофи в Русия. Всекидневно. Повечето водачи са били пияни. И това е по официална статистика, а реалната кой знае.Както целия народ.

1

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на политицитени.