133

Не прощавам!

преди 7 години

Няма лошо, взела парите!Хубаво ще и помогнат в тежкия момент.Простила?Добре!Сега него трябва да го съди съдия, а нея Господ!

132

дедо гоше

преди 7 години

истината е че жената е права в частта за смъртта и че не може да се върне и т.н. и като има грешка трябва да има и прошка...НО, ЕДНО ГОЛЯМО НО - ГРЕШКАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА СПОРЕД ТЕЖЕТТСА Й и съдът не трябва да се влияе от прошки или подобни емоционални моменти!!!Но дали ще посмеят???!!

131

Анонимен

преди 7 години

А за момчето може би щеше да бъде по-терапевтично да полежи година-две ефективно, да си осмисли живота малко. Защото щом това не му е първият случай, няма да му е и последният. Млад е, не знам каква му е историята на актовете, но все още има шанс да се поправи и поне да се научи да симулира нормалност. Щото утре ще направи същото в нормална държава, и ще му дадат 30 години ефективно.

130

Анонимен

преди 7 години

И на мен ми направи много лошо впечатление въпросната жена. Разбирам я, че е притеснена за бъдещето си, след като мъжът й вече го няма, а с три деца, все пак е доста трудно. Но поведението й от самото начало беше странно - излезе по тв и започна да обяснява не какво се е случило с мъжа й, а как нямала пари, какво била работила, какво не била работила и не знам си какво. Все едно си търсеше точно спонсор. И сега си го намери.Гадна работа.А все пак можеше да заведе и граждански иск и да вземе пари

129

мда

преди 7 години

Понеже този си е ***, и това не му е за първи път, гаранция ще се надруса, напие и пак ще има случка. Та питам се, тази женица, после как ще живее цял живот с вината? Тя в случая ще е съучастник! Жалко, че не мисли за последствията, а се продаде! А най-гнусното е, че го представя като прошка, християнска!

128

Анонимен

преди 7 години

Всеки може да сгреши., разбира се , че всеки може да сгреши, но да е 1-2 пъти, а не няколко за едно и също или близко нещо. На момчето акъл няма да му дойде, изпуснат е много отдавна. Прошката няма да помогне на никой. Трябва да бъде гонен до дупка, да остане без сън. Да излежи най-малко 20 години. Но едва ли. Родителите му ще използват в съда, че са помогнало на вдовица, че сина им се е разкаял, което ще доведе до по-мека присъда. Знаем как действа независимия и справедлив съд.

127

коко

преди 7 години

Вдовицата Корнелия прости на убиеца на мъжа си: Мъртвите са си мъртви!-Парите са си пари!!!За една хубава пачка няма невъзможни неща!

126

111

преди 7 години

Ккаъв морал само, нямам думи?!! За пари какво прави човек. Вместо да се стегне и да се хване в ръце, тя изтъргува смъртта на съпруга си. Да не забравяме, че има още две жертви, за тях, поне, трябва справедливост! Не го разбирам аз така живота, не всичко е пари!

125

Анонимен

преди 7 години

А мъж й какво е правил в 1 през нощта с друга жена?

124

Някой

преди 7 години

Продажница! Не всичко е пари в този живот! Жалко за децата, които никога повече няма да видят баща си...

123

ако

преди 7 години

Ако тоя *** нямаше предишни провинения за шофиране в нетрезво състояние, с превишена скорост и т.н., ако не беше с алкохол в кръвта и ако му бяха направили тест за наркотици и той се окажеше отрицателен, ако беше карал с близка до разрешената скорост щях да приема че това е нещастен случай, и тогава можеше да се говори за прошка срещу пари примерно. Но случаят не е такъв. Този е доказан рецидвист и излезе ли ще се напие, ще се надруса и скоро ще удари пак.

122

Пешеходец!!!

преди 7 години

Момчето си плаща! Човешкия живот в България е евтин. В Афганистан е по евтин.Общото е че и в България и в Афганистан няма правосъдие!

121

Анонимен

преди 7 години

Овца!

120

убийца

преди 7 години

Ако тоя младеж се измъкне благодарение прошката на тая продажница, и недай си боже след време убие друг човек, тази женица ще бъде съучастница в следващото престъпление. Призовавам хората да не даряват и стотинка по сметката и. Човек без морал не заслужава помощта на другите.

119

Анонимен

преди 7 години

Шофера на аудито е shибан b0kluk - дано му изгният костите в някоя дупка и да е пример за съдбата на останалите shибан b0kluци като него, които с бракуваните си избушени аудита си мислят, че са над закона и над всичко.

118

Прост Народ Слаба Дъ

преди 7 години

ржава.Ама тя жената немала пари. Кви пари, кви 5 лв. Известен адвокат веднага й предложи да й води делото БЕЗПЛАТНО. Ама тя гледа да прибере бързите пари, а още по-гнусното беше, че го изкара като християнска прошка. Ква прашка, като си се продал за пари ? Неможе да мислиш само кюфтета, утре този рецидивист на пътя ще почерни друго семейство. Това, че тя не е била в добри отношения с мъжът си не означава, че трябва да направи мръсно на всички останали. ЗАТВОР трябва за убийците на пътя.ЗАТВОР

117

дедо гоше

преди 7 години

мога да изпиша кофи с мастило тук и да коментирам надълго и нашироко...но ще си го спестя...ще кажа само - Терминал2!!!

116

бай Ставри

преди 7 години

Това, че тя е простила и е приела пари и плещи гнусотии по ТВ, означава ли, че убиеца не трябва да лежи в затвора? Естествено, че трябва да лежи и то доста години. Да не говорим че има още двама убити. Медиите си намериха благодатна тема с тази "странна жена". Защо не казват нищо за другите жертви?

115

Йори

преди 7 години

Ако се отървем от излишните емоционални напъни, става ясно. че волно или не, тази жена е избрала правилния подход. В такива случаи прокуратурата решава на база дознанието дали да повдигне обвинение към някого. Отделно близките на жертвите могат да предявят частни искове за обезщетения. Този момък няма да се размине без процес след толкова жертви, но едни добри адвокати така могат да проточат и оспорват частните искове за обезщетения, че в следващите 5 год. близките да не вземат и лев. Мислете!

114

до 115

преди 7 години

Не търси вина в КАТ. Този многократно е залавян за подобни нарушения. Следователно КАТ си върши работата. Проблема са законите и подкупните съдии. А също и продажници като тази майка...