14

Анонимен

преди 7 години

Ей, забравихте глада, мизерията и наглостта на Орешарски!Само преди 2 г беше.

13

Анонимен

преди 7 години

До борисАло, леко с лъжите. Устройствата струваха 150-250 лв, доколкото си спомням. И те СА далаверата. Сега като съответната фирма прибра парите за тях, вече не им дреме - и да ги махнат, никой няма да върне парите.

12

ВАС реши

преди 7 години

Източването на здравната каса да продължи......

11

справа Халифат

преди 7 години

Хахах, М*Т вече ви прибра уникалните маркери, базите данни барабар с всичките ви болести са по предназначение, по предназначение е и бъдещото ви лечение. Загубен народ си останахте.

10

карантия

преди 7 години

Чип му е майката.И кастрация.

9

Анонимен

преди 7 години

Късопаметни сте, българи!Забравихте зулумити на Орешарски, БСП, ДПС и компания.

8

Анонимен

преди 7 години

О, напротив, аз искам ББ да ни управлява, защото алтернативата е мъка, мъка, мъка като при Орешарски - фалити на банки, Пеевски за шеф на ДАНС, спрян Южен поток, протести, спрени еврофондове, липса на пари за здравеопазване, наглост, безочие, грабежи и т.н.

7

До 4

преди 7 години

Нямаш проблеми, защото си ***. Ти ли крадеш или лекарите. Герберастите смотан.

6

борис

преди 7 години

Пръстовият идентификатор трябваше да влезе в сила още от 1 октомври, но поради липса на готовност на всички болници, датата се отложи с един месец.Едно устройство струва 40 лв. но как да го купиш и още повече,как да го инсталираш като тази дяволия пречи на далаверата.Публична тайна е че докторите крадат свирепо, около 35 % ото пароте на касата се крадат, отделно рекета на пациентите. Един министър се опита поне малко да намали краденето, ама къде ти - в нашата държава съда е основата на мафията

5

Blat

преди 7 години

Kakvo mu e trudnoto?! - e - kasov bon, svarzan s nap, s data, chas, adres, danachen nomer na doktora, tampon s mastilo - dva pati tuch...:-) 5 sekundi rabota...:-)

4

Анонимен

преди 7 години

Министърът въведе тази система, за да спре кражбите и източването на касата.Някои хора обаче не искат товада спре.Аз нямам проблем с отпечатъците.

3

Анонимен

преди 7 години

2г Прокуратурата мълча, а сега, след като ББ подаде оставка, тръгнаха да ритат падналите. Затова, Велико народно събрание и да се изрине цялата съдебна власт от всички съдилища. НС да назначи висш съдебен съвет, който да назначи нови съдии и да се започне отначало.Май България има нужда от хунта да рестартира системата.

2

Анонимен

преди 7 години

и кой ще плати тая магария- гербавите алчни дето си хапнаха и от тая операцияили народа дето ги търпи

1

Анонимен

преди 7 години

Плащай Менгеле, плащай и заминавай там, където системата за отпечатъци не спира да работи.