19

ШибиРиби

преди 7 години

Аре работническата класа по бързо да си сърба чорбата че закъснява за работа

18

До 31

преди 7 години

От нашта махала само розови кадилаци минават.

17

Каракачанов-шибек

преди 7 години

Не! Това е техният живот! Ще се радикализират ако ги накара някой на работа!

16

ШибиРиби

преди 7 години

До Николова Абе Николова много си изостанала в развитието си

15

Анонимен

преди 7 години

"...необходимостта изоставащите в училище ромски деца да бъдат стимулирани с малки стипендии"Практиката е показала, че раздаването на пари не стимулира към труд, а към мързел. Щом ти пада наготово, защо да се трудиш?Ефект би имало намаляването на помощите, ограничаването на права при непосещаване на училище и нарушаване на обществения ред.Също и намаляването на всякакъв вид соц.помощи, примерно да се ограничат до 3-то дете, както и до някакъв времеви период, а не доживот на социал, без ден труд

14

до шибанриби

преди 7 години

НА БАС ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЙ ТИРАДЖИЯ Е БАЩА ТИ

13

Анонимен

преди 7 години

А сега очакваме гей моряка да се развихри

12

Анонимен

преди 7 години

Абе има нещо вярно че средата до определена степен влияе на детето, но опрвделено си има и етническа жилка.Познавам българско семейство с осиновени две сестри ромки- добро семейство,не живеят в махала,ходили са на училище-еми еднатаброди на 14 а другата избяга с някакъв сводник преди да завърши.Това е интеграцията.

11

до шибириби

преди 7 години

ХАПЧЕНЦАТА ОЛИ

10

Анонимен

преди 7 години

В колко млади български семейства сте видели книги? Аз лично имам специализирана литература, т.е. учебници, което не се брои.Художествена литература нямам.Семействата с ученици имат само задължителните книги, които детето трябва да прочете за училище.

9

Мнение

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! 4 Ние българите не искаме да се " радикализираме" с Русия...ХА-ХА-ХА !

8

gtf

преди 7 години

бедност ли ? че те докарват повече пари от работещите българи на член от семейството..

7

Анонимен

преди 7 години

До Анти-БСП, Анти-РусияЗа твое сведение махалите са гласували за Цацка.

6

sid

преди 7 години

Към богатА Вие богатите като оплождате жените си ин витро?Ха ха те поне се множат естествено.

5

Анти-БСП, Анти-Русия

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !За всичко това има съществен принос твоят псевдогенерал Радев, който щедро раздаваше пари в пликове в махалите.!След като уреди жена си на работа в генералният щаб без конкурс да *** 3 000 лв заплата няма какво да се учудваме. Вие комунистите от БСП сте готови на всичко за власт!

4

sid

преди 7 години

Ромите насъпват в отдлечените от градовете и крайни части на страната.Ако ги няма тях ще трябва да затворят много училища ,а от там и много българи ще останат без работа.Това е стимул изкуствено да се поддърат и помпат пари в общини и училища с предимнно ромско население.Българското умира и това ,че се мъчим да научим ромите на български не ги прави българи.Жалкото е ,че после това ще се пренесе и към по-малките градове.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Разбира се подмяната на етническия състав на населението на България става прикрито зад политики като "зачитане правата на малцинствата", "интеграция", мултикултурен модел" ...Уж благородни каузи като "равни възможности за всички" всъщност се превръщат в безкрайни привилегии за ромското малцинство.Всъщност защо го наричаме "малцинство" ? Има стотици села и малки градчета, където ромите са мнозинство. Да не говорим за цели квартали в големите градове, където полицията не смее да влезе.

2

Анонимен

преди 7 години

Ако им платят ще се радикализират.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Новият световен ред превърна от България от райска градина в депо за човешки ***.Всичко това се прави умишлено !От една страна изкуственото и почти насилствено омесване на раси, религии и етноси води до разнородност на обществото, то губи своята хомогенност и своето единство. Така обществото става неспособно да се обединява, да протестира и да се бори срещу Системата.От друга страна Западът умишлено размножи ромите, за да намали привързаността на народа ни към Русия.