46

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха Четин Казак намекна за връзки, тайни между герб ха ха ха. Каза му да не е самодоволен.

45

BURZUM

преди 7 години

Ай сега оправдания пак!ТОА нема барим една топка за джобен тенис поне!

44

asd

преди 7 години

Е на теб ли да вярвам? Самата *** не спомена за увеличаване на дълга, но бабите на село успешно ги лъже с това.

43

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ, т.е. ердоганистите подкрепят Бойко. Това пролича от изказванията на Местан и Цецо се дистанцира от ДПС.

42

Анонимен

преди 7 години

За тази БНБ ли пишеш дето проспа кражбата на КТБ ...И вярваш на нещо написано на сайта и...

41

asd

преди 7 години

Информация за външния дълг има на сайта на БНБ. От 5.2014 (края на Орешарски) до 8.2016 той е намалял от 38 милярда на 34 милярда евро. Най-много се е увеличил при Станишев 2005-2008 - от 15 милярда на 37 милярда евро.

40

Анонимен

преди 7 години

Обясни ни за резерва, а защо забрави за дълга?

39

Анонимен

преди 7 години

Ама това е *** ми, дойде ми. Всеки път, когато не стане на неговото - хвърля оставка. Сега партиотите му били виновни, утре и слънцето и луната ще са в заговор, срещу него.

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Банките постоянно дават по 30 лв при налични 3. Не комунистическите, между другото.И 100 пъти да си копираш поста, няма да стане по-малка излагация.

37

Анонимен

преди 7 години

Трябват ни чужди управници. С тези български управници се е видяло, че доникъде няма да стигнем.

36

Анонимен

преди 7 години

Т.нар. "Политическа партия ГЕРБ" не беше никаква партия, а просто обединение на шепа хора около един селски тарикат и самовлюбен интригант, водени от цел да прескочат бариерата за влизане в парламента, за да могат да отклоняват държавни средства и назначават роднини и приятели на държавни служби. Сега същите хора ще потърсят нови трамплини за държавни работи.

35

бг

преди 7 години

Абе вие луди ли сте. С комунизъм ще просперирате държавата.Това с комунизма вече го знаем.Започваме отново да експериментираме.

34

затвор

преди 7 години

доживотен затвор за най-големия престъпник

33

Nestinaa

преди 7 години

Ejednevna tochna pochasova informacia za vsiako trudovo deistvie na bg slugite s kartina, video - pred bg narod suverena. I zadaljitelen nezabaven feedback - dovolen li e bg narod, kolko procenta e dovolen ot slugite - s kartina, video!? :-) slugi s bg narodno odobrenie pod 60 procenta - vednaga out.

32

Един от Северозапада

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА О, приятелю, ти изпълзя от някъде, да ни обясниш , какво е Герб..Двама ставате тук неразбраните-Бойко и ти. Едни т-ъпи и необразовани 3,5 милиона избиратели, бяха толкова т-ъпи, че не разбраха какво искате, и сега сте обидени.Разбирам, не всичкитеу 3,5 милиона са толкова умни, и на висотата на малкото, гласували за вас, но , с тая си позиция, неразбраната, как успяхте да боядисате София червена, и Софиянци ли са т-ъпи и не разбират великите мисли на Герб?

31

Не не си отивай....

преди 7 години

Б.Х. , Винету Български, кой ще напълни хъба с газ сега ? Кой ще връща заемите ? Кой ще опакова блоковете с хартия? Мъка, Мъка, Мъка.

30

до 37

преди 7 години

По напред са чехите защото нямат комонисти и русофили предатели на власт.

29

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЗащото няма кой да им търси сметка за тези несъществуващи пари.

28

коко

преди 7 години

този човек е за доктор, до преди месец беше нормален , нещата вървяха добре. Нещо му стана , говори все по-големи безсмислици.

27

Анонимен

преди 7 години

пари има в бюджета от кредита 16 млрд но са за разпределяне между послушни герберине са за даване на васза вас е да ги връщате кредититеето че има и за вас