44

Анонимен

преди 7 години

Само да уточня за сорошшките краваропитеци - Господарят на Планетата е един - Владимир Путин. Ако си мислите че Тръмп ще изпълнява друго освен неговата воля, то значи сте прекалили с амфетките. Но Тръмпи е умен и знае - по-добре приятел с най-силния отколкото враг. Нека той си управлява света, така аз необезпокоявано и безгрижно ще си управлявам САЩ.

43

споразумение

преди 7 години

тюх, язък, другари, Тръмп спичели и Путин няма да каже нищо за Нибируту

42

Анонимен

преди 7 години

Тръмп-въпросът за Трансатлантическото търговско споразумение е приключен! Европа не заслужава.САЩ ще се погрижи първо за собствената си икономика.

41

Анонимен

преди 7 години

Първо сте големи националисти, после сте големи расисти за мигрантите и накрая - да живее Евразийския съюз? Хахахаха То там само манговцци бе?Християнски съюз е на запад: )

40

юбералес

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТРуси на фински и балтски езици означава ''гребци''. А ти ми кажи как Финландия нарича и до днес Швеция.(без жокер)

39

Анонимен

преди 7 години

Тръмп-Нато да се оправя само! Няма да даваме 70% от бюджета му.

38

Анонимен

преди 7 години

"САЩ нищо не иска от Русия за да се налага да сключва сделки."Чий го крепят у Сирия тогава?

37

Анонимен

преди 7 години

Тръмп-Крим е руски, въпросът е приключен!

36

Анонимен

преди 7 години

А Тръмп се е заканил сериозно на Сорос. Изводите да си ги правят някои тук! Че вместо да драскат тук, ще ровят в контейнерите.

35

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Русия и САЩ са двете свръхядрени сили на света.Русия и САЩ притежават най-могъщите армии на света.Русия и САЩ са двата световни колоса.Русия е най-голямата държава в света, САЩ е най-мощната икономика.Е, питам тогава : какъв човек трябва да си, за да НЕ искаш тези два гиганта да се разбират помежду си ?Та, нали, ако някой може да затрие света най-бързо, то, това е именно военен сблъсък между двете държави !?Да си пожелаем Тръмп и Путин да се разберат в интерес на мира в целия свят !

34

Анонимен

преди 7 години

какво се плюнчите в момента сме колония на сащ по-нещастна и от филипинитеи няма измъкване защото кратуните са повече от хората на тая територия наречена българия

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпетата колона на хилъри хахахахаха много повиши другарката Тръмп е шефа

32

Анонимен

преди 7 години

На кравар не може да се вярва, кенийска народна мъдрост. А Путин е навътре в тез работи. Тръмп си е Тръмп, НАТО си е НАТО. И когато петата колона на Хилъри наречена Тръмп се опита да оправи кашата сед като номера не мина Путин ще му тегли шута през дебелия ***. Да живее Eвразийския съюз.

31

Кратун

преди 7 години

Каква сделка с Путин? Той показа, че за него не е проблем да излъже или да не спази думата си и да използва всякакви средства за да подведе парньора си, докато зад гърба му върши точно обратното. Ако има някакъва земен образ за дявола, това е Путин. Сега *** ще нацвъкат много минуси, но това не променя нещата.

30

юбералес

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТОстава да обясниш каква е разликата между изкуствено и естествено създадени държави. Може би вторите ги създава природата или господ. Не знам кои са Бланк и Бронщайн, но Украинската държава е създадена от скандинавски търговци и военни наемници от Константинопол(варяги) през 9 век с име Русь, столица Киев, валута - гривна.

29

Анонимен

преди 7 години

Тръмп за какво точно ще сключва сделка с Русия? САЩ нищо не иска от Русия за да се налага да сключва сделки.

28

Анонимен

преди 7 години

Руския окупант в пример за това срещу какво се бият САЩ цял живот.Мръсноо диктатурско мислене, което казва еднолични коя държава е имало и коя е нямало? Кой си ти да кажеш, че Украйнци няма? Кои сте вие да нападател суверенна държава в 21 век и да вземате територия?Това е проблема на света срещу, който св бори с падния свят , но повечето не го виждате.Утре Руските кораби или Турските могат да анексират и България? Гледайте винаги интереса на България, а той е натискане на диктаторите...

27

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП И ПУТИН ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ЛЕСНО .- ВДИГАНЕ НА САНКЦИИТЕ ДВУСТРАННО ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ БИЗНЕС ПРОЕКТИ. ПОЛИТИКАТА НА ОБАМА НЯМА ДА ИМА НИКАКВА СЛЕДА. НО СФЕРИТЕ НА ВЛИЯНИЕ СЕ ЗАПАЗВАТ. ЩЕ ИМА САМО НАМАЛЯВАНЕ НА ВОЕННИТЕ КОНТИНГЕНТИ.

26

Анонимен

преди 7 години

Тиквата подаде оставка !

25

Анонимен

преди 7 години

абе деца щом поляците след разговора между двамата големи смениха тона за по-малко от 12 часа - правете си изводите ако имате с каквополския външен министър обяви че полша ще развива отношенията си с русияако ми покажете по-голям враг на русия от полша ще се съглася че не съм праовтака че умната- а сороските палет.а няма даспрат да джафкат от това преживяватно е време да си търсят нов сорос защото от там хранилката ще секне