45

Дедо Гого

преди 7 години

Ако ще Свръх велико народно събрание да има, все тая...Същите дупетати дето са в това - ще са и там. Същата простотия, същите далавери ! Проблема си е наш, на българите. Промяната ще дойде, когато променим себе си !!!

44

Гербисто-Цачевист

преди 7 години

Добре е да направим едно ВНС за да може да оправим положението. Видя се че народа иска промяна, нека да я напраим и да му я дадем.

43

Тъжно

преди 7 години

Каквото и да си говорим...10 г. Тиква---са равни на 10 г. застой! Доказателства: 1. Румъния бе след нас---вече не можем да я стигнем! 2. На първо място сме по всички показатели на ЕС за: корупция, бедност, неспазване на закона, лошо законодателство и правоприлагане 3. На последно място по: здравеопазване, предприемачество, жизнен стандарт, иновации.И най-много ме е яд, че едва сега като загуби изборите Тиквата се сети, че може: да се направи ВНС, намаляне броя на депутатите, субсидии и др.

42

socialen

преди 7 години

Боже, опази!С неграмотния Борисов, тумбата му от полуграмотни тарикати ПП ГЕРП и с преименувалото се СДС ще се получи Велико Сборище на Простотията и Неадекватността.

41

Верно ли е?

преди 7 години

Нинова ще прави кабинет в този парламент! За министър председател ще предложи Радан Кънев. Той пък обещал, че ще направи минималната пенсия 300 лв., ще премахне плоския данък и ще обложи големите хранителни вериги с 45 % данък, а Котараците, вълците, черепите и другите известни персони на прехода ще бъдат обложени със 75 % данък.

40

ВНС

преди 7 години

да бе, това е съвсем просто - само 2/3 "за"

39

Анонимен

преди 7 години

"27 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИВА СЛЕД СОЦИАЛИСТИЧЕСКО РОБСТВО." - бах това развитие , направо така се разви България , че и извънземните минахме .

38

Анонимен

преди 7 години

27 години демократично развитие, постигна се много повече от 45 години социалистическа деградация

37

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

"27 години дадохме шанс на партиите да подредят държавата , сега е време ние да свършим тяхната работа ."ДРУГАРИ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ПАК ПО БАИРИТЕ КАТО ПАРТИЗАНИ? НЕ Е ПРОБЛЕМ, ТЪКМО НАТО ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ВАС ПО БЪРЗИЯ НАЧИН.

36

за 27

преди 7 години

До Анонимен27 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИВА СЛЕД СОЦИАЛИСТИЧЕСКО РОБСТВО. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ЗАМИНАВА ПРИ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ И ЛЕНИН.

35

Анонимен

преди 7 години

Е тва е, Гоце мръдна и порути целата ***.

34

Анонимен

преди 7 години

Тези тутманици в парламента, за какво взимат по 15 хилки всеки месец, нали за това са там да взимат важни решения и да приемат закони, ще свикваме велико народно събрание, ми тогава да върнат парите за таз годишните си заплати, де*ба и некадърнъ*ите!

33

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

И ГОЛЯМ РЕВ СЕ ПОДИГНА ОТ ПОЗИТАНО. РЕВЯХА МАГАРЕТАТА, ЧЕ НАРОДА ИСКАЛ ПРОМЯНА.

32

излъгаха ви пак

преди 7 години

Ще ви вкарат втори официален език и я пишете сепарирана, тази територия.

31

Анонимен

преди 7 години

27 години дадохме шанс на партиите да подредят държавата , сега е време ние да свършим тяхната работа .

30

trafoPOST

преди 7 години

Ако си мислите, че с нова конституция ще се промени политическия елит, дълбоко грешите. Това е все едно да смените водачите по пътя, като промените закона за движение по пътищата.

29

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ДРУГАРЕТЕ ПОБЕСНЕХА. ПЪРВО ТЕХНИЯ КАНДИДАТ СЕ ОКАЗА ЧЕ ЩЕ СЛУША ЕС И НАТО, А СЕГА И КОНСТИТУЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ ПРОМЕНЕНА. АБЕ КРАЙ НА СОЦА, ТОВА Е.

28

Анонимен

преди 7 години

БСП СИ ИСКА СТАТУКВОТО, НО БЪЛГАРИЯ ИСКА ПРОМЯНА

27

Анонимен

преди 7 години

След като изберат ВНС. Ще кажат. ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ТАКА. А ЩЕ Е КАК ТО ДО СЕГА

26

Анонимен

преди 7 години

КОНСТИТУЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ ПРОМЕНЕНА ВЪПРЕКИ ЦИВРЕНЕТО НА БСП