39

смЕх

преди 7 години

До 49 Сами са си виновни Ако гербавите бЕха издигнали плевела балотажа щеше да е между Генерала и Каракачанов тъй ,че да се благодарят и на това което постигнаха.

38

Западноевропеец

преди 7 години

До смЕхПобедата на радев се дължи точно на сексизма (който пък се дължи на това, че повечето българи все още са с идеи от Средновековието, но иначе имат претенции за западен стандарт на живот) и късопаметността на българите! Гласувайте си за бсп, но после, когато обстрелвате парламента с плочки и им замервате БЕЛИТЕ АВТОБУСИ искам да ви видя какво ще пишете!!!

37

Ха- ха- ха

преди 7 години

Русофилчета, докато се бъзикате със Странджата, той успешно учи жените ви на евроатлантически обноски.

36

Запафноевропеец

преди 7 години

До 49ИЗТЪРКА!!! Не "остърка"!

35

смЕх

преди 7 години

До западнонЕкъФ си Що не се гушнете двамата със Сранжата и да отлетите на планетата на глупостта бога ми там ще сте лидери прочети си глупостите които си написал май си прекалил с хапчетата то бива мъка ,ама твойто те води до психически отклонения

34

до 47 Западноевропее

преди 7 години

Истината не се остърква...

33

Западноевропеец

преди 7 години

До 37"И вечер ли се дрогирате?"Това вече се изтърка. Измисли нещо по-оригинално.

32

до 39

преди 7 години

Май ти е омръзнал живота след загубата на изборите ?.

31

Западноевропеец

преди 7 години

До 35Ами като нищо комунистите ще ми я затворят, но аз съм свободомислещ човек и ще продължавам да говоря!!!

30

Анонимен

преди 7 години

о.з. генерала РР, нищо не пита, той е свикнал да изпълнява заповедите на московците

29

до 36 Западноевропее

преди 7 години

И вечер ли се дрогирате ?.

28

до 31

преди 7 години

Много си отваряш устата, внимавай да не ти я затворят......

27

Анонимен

преди 7 години

Директно от БСП - кой са партньори. Гласувайте за тях да ви управляват комунисти и Евророма.ПП Движение за социален хуманизъмПП Европейска сигурност и интеграцияПП "Български социалдемократи"ПП Политическо движение ЕВРОРОМАПП Комунистическа партия на БългарияПП Земеделски съюз Александър СтамболийскиПП Нова ЗораПП Политически клуб ЕкогласностПартия на българските комунистиПП Политическо движение СоциалдемократиПП Съюз на комунистите в БългарияПП Обединена социалде

26

Западноевропеец

преди 7 години

Поправка: Не исках да напиша "преха", а "Ореха"!

25

Западноевропеец

преди 7 години

Победата на радев се дължи на сексизма и късопаметността на българите!!! Като казвам късопаметност, имам предвид управлението на преха и на всички останали бсп правителства преди това! Като казвам сексизъм, имам предвид, че българите никога не биха гласували жена да ги управлява понеже повечето все още живеем в патриархата от Средновековието и сме със Средновековно мислене!

24

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев до КС: Мога ли сам да насроча предсрочен вот!Хахаха. Плевньо 4 години президент на България, мина му мандата и още не се е ориентирал и не си знае правата като президент. Ми не знам, Плевньо дали можеш да насрочиш предсрочен вот. Ти би трябвало да го знаеш. Ама кво ти пука нали се отказа да се кандидатираш за президент пак. Сега пък ти хрумнаха едни такива идеи за предсрочен вот.

23

до 25

преди 7 години

Абе сигурно са в новия хомосексуален политически проект на Радан Кънев и Асен Генов с протестерите.

22

Анонимен

преди 7 години

До до 10България е член на ЕС и НАТО, следователно е евроатлантическа. И новия президент Радев не поставя под съмнение тази ориентация. Следователно *** сте вие русофилите и работите против България и в полза на чужда държава.

21

чесън недочесън

преди 7 години

Тиквата-слънце я изритаха у десетката и гербераските коментатори станаха анонимници, що ли?

20

Анонимен

преди 7 години

Абе верно, къде е Странджата? Че се притеснявам. И за Сидни се притеснявам, не издържам вече от притеснение за тия хора.